• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Soluklu İlişkide Yorulmak..

Evet ya ben unuturm da annem unutmaz korkum bu

Biraz kendime zaman taniyayim su an konusmuyoruz zaten birden biseyi yanlis anladi atar yapti ben de hic aciklama yapmak icin zahmet etmek istemedim

Bb dedi bb dedim :)

bb mi dedi?? bb ne ya hrr:47:
ay sinirlendm şimdi heee boiver cnm ya yazma arama sesin çıkmasın bakalım ne yapcak?
Allah bilir bikaç gün sonra arada bide seni suçlar ben aramasam arayacağın yok dye sana atar yapar yine.. sinir şey ya bırak kız sana adam mı yok:1:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Biz yine ayrilamadik yaaaa telefonda konustuk 1 saat ayrilmak icin

O kadar olmuyo bizden anlasamiyoruz yurutemiyoruz dedik

Ama ayrilamadik yahu

Allah sonumuzu hayir etsin

okudukça kendimi gördüm yazdıklarında
bizdede saygı sevgi devam ediyo ama bazen an geliyo
acaba bi kez daha düşünmeliyim diyorum birbirimizi tamamlamadığımızı ama alıkanlıktan
katlandığımızı düşünüyorum

okudukça kendimi gördüm yazdıklarında
bizdede saygı sevgi devam ediyo ama bazen an geliyo
acaba bi kez daha düşünmeliyim diyorum birbirimizi tamamlamadığımızı ama alıkanlıktan
katlandığımızı düşünüyorum

Aliskanlik, cesaretsizlik..

Ben telefonda cok kararliydim ya ama sonlarina dogru dayanamadim bitmesin bitmesin diye haykirdim ya dayanamadim :14:

Ama kavgalarda cok saygisiz davrandigini kabul etti

Gorusmeyi azaltacagiz ya oyle karar aldik cok icli diasli olmayacagiz

Biraz nefes alalim

Meraba hanımlar, ben de bir derdimi paylaşayım istedim..

4 yılı aşmış bir ilişkimiz var, ama tükendik galiba sonunda!

Saygı bitince ilişki biter diyorlar, saygının bitmesi ne demek? Kavgalarda bana aşırı bağırması, küfretmesi, kes sesini, sus lan fln demesi..

Bir kere bana vurmaya kalkması, ama vurmadan elini indirmesi (vursaydı yere yapışırdım galiba)

Saygı bitmiş demektir değil mi?

Tabi benim de hatalarım var sadece onun yaptıklarını yazdım ama ben de eskisi gibi değilim.

İkimiz de eskisi gibi değiliz..

Ve kendimi ona mecbur hissettiğimi farkettim (bekaret değil)

Yani o benim ilk sevgilim, ilk sarıldığım, ilk öptüğüm adam.. İlk oldu son olsun takıntım var (obsesifim)

Evlenmeyi düşünüyoruz ya da ben düşünüyorum sadece.. Kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba..

Çünkü o da çok bunaldığı için evliliğe cesaret edemiyor diye düşünüyorum..

Her kavgada ayrılmaya kalkıyor, acaba diyorum onu özgür mü bıraksam artık?

Ama ilişkimiz için çok savaş verdim, bir de akrabalara aileme ne diyeceğim diyorum ister istemez..

Okula hiç gitmiyor, işe gircem diyor iş bulmuyor, geç yatar geç kalkar

Ben ise okula giden, disiplinli, sorumluluk sahibi, bu mayısta da yaz tatili için işte çalışacak olan biriyim..

Ha bir de aramızda maddi uçurum var (aslında ailelerimizin arasında maddi uçurum var desem daha doğru olur)

İşte 4 yıl oldu, çok paylaşım oldu, ilkim o diye ayrılamıyorum galiba..

Bana ne tavsiye edersiniz?

Acaba diyorum annemle paylaşsam mı?

Bir de başkası benle evlenmek istemez uzun süre ilişkim olduğu için kabul etmez beni diye korkuyorum

Şimdi gördüm tatlım yazdım dediğini. birincisi bu ilişkiyi bu evreye getirende getirmemek isteyende sizsiniz. yani aranızda tartışmaların geçmesi ilişkideki saygıyı asla bitirmez. bizde çok tartıştık zamanında ama bunlar bizi rayımıza oturttu. çizgimiz belliydi. yeri geldi söyleyeceklerimiz dilimizin ucundayken yuttuk ama bu birbirimizi kaybetmemekten öte ona olan saygımdandı onun da bana. eğer sen veya o bunu yapmıyorsa suçlusunuz. bu evrede suçlu arayacak durum kalmış mı bence kalmamış. çünkü sen veya ben suçluyum demek yeni bir tartışmaya yol açacak gibi duruyor. evlenmek evlenecek adamı bulmak evet çok güzel çok hoş bir duygu. ama bunu gerçekten hayatını adayacak kadar sevdiğin bir insanla yapman daha da güzel.. eğer bu oysa tamam. ama bu kişiliğine zarar vermeyecek bir ilişki olsa daha iyi olur mu?? Hakkında hayırlısı ve seni mutlu edecek olan olsun.. :31:

ahh ah bende yoruldum ya ama ne yorulma o yorulmadı çünkü heeppp beni yordu ben aptalım ya

Canim benim ya ilk önce hayirlisi neyse senin adina insaallah o olur...

Inan yazdigin seyler bana bir kac sene öncesini hatirlatti...biz 6 seneyi devirdik bundan tam 2-3 sene önce ayni sorunlar bizdede vardi (el kaldirma küfür haric). Biranda sinirlenirdi yüzüme kapatirdi telefonu benimde huyumdur sorun varsa aninda halledilmeli...üstüne giderdim ama sonra anladimki illa karsidan birsey bekleyince olmuyor önce kendi tavirlarimi düzelttim. Eskiden bildigin dirdir eden üzerine giden offff poffff diyen inatci dedigim dedik bir sevgiliyken daha alttan alan daha anlayisli biri olmaya calistim - basardimda. Ve yemin ediyorum suan öyle bir hale geldikki kesinlikle sesini bile yükseltmez hakliysam sadece susar haklisin der. Demek istedigim biz kizlar bazen hep karsi taraftan bekleriz ama önce bi kendimizi ölcüp tartmaliyiz... Ama küfür ve siddet egilime varsa isin icinde bu simdiden böyle ileride nolacak derim ben. Su hayatta en cok degeri kendimize vermeliyiz. Küfür ve siddet bir iliskide olmamali...

Ilk sevgili meselesine gelince benimde ilk sevgilim oldugundan cok sabrettim bu iliskide böylede olmasi gerekiyor. O nedenle senin düsüncelerini cok iyi anlayabiliyorum... evet ilk iliski ayri bir itina özen istiyor cünkü hayatinin ilki o. Ömür boyu ilk askin dendiginde aklina gelecek kisi....AMA eger sevgi saygi bitmisse - ki bunu ancak sen bilirsin- ozaman kendinide üzmeye gerek yok. Sevgi yoksa ilkininde bir önemi özelligi kalmazki zaten...

Ve kimin ne diyecegini ne düsünecegini takma. Bu hayatta kendin icin yasiyorsun benim düsüncem bu. Mesela su onun namususun bunun serefisin bilmem nesi derler ya cok sacma...benim namusum serefim benden sorulur akli basindan biriysem zaten ne yaptigimi biliyorumdur belirli bir yasada geldiysen tabiki. Hic tinlama kendi mutluguna bak sen ayrilinca daha mutlu olacagina inaniyorsan birak millet ne derse desin öncelik sensin cünkü
:16:

Back
X