• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun soluklu ilişkiler...

moralini bozmak istemem ama aklıma geldi: bu seni aldatıyomu yoksa, buna da bir kılıf uyduruyo olabilir.
yoksa 6 senedir yeni mi aklına geldi. birde kadın elinde tutmasını bilecek lafını hiç beğenmedim.:20:

dikkatli ol bence.. daha evlenmemişsiniz.
ha birde kendinde değişiklikler yap tepkisini ölç bakalım, daha ilgili olacak mı??

O kadar senesini vermiş.Sonuçta belki çocuğunda bir sıkıntısı vardır da söylemeden gitmiştir. Değişmesini istemesi kötü birşey değil allah aşkına abartmayın arkadaşlar.Hemen aldatıyor a neden çıkıyor ki. Güzel görmek daha çekici görmek isteyemez mi bu da onun hakkı sonuçta.Üzmeyin Didemimi.Denemekten hiçbir zarar gelmez.Eğer hala aynen devam ederse o zaman karar verir devam edip etmeyeceğine.Neden hiçbirşey yapmadan vazgeçsin ki sevdiğinden?

saol canım benim yazmak iyi geldi :)
gerçekten doğru diyosun değişmesine değişrim de, bak ben söyledim diye değişti derse o zaman çok fena bozulurum işte ben ama, herşey bi yana kendilerine nasıl bu kadar güvenebiliyolar ki, o çok yakışıklı değil ama ben çok güzel olmak zorunda mıyım,

direk sakın değişme kendini birşey sanar...
öncelikle yapman gerekn özgüvenin yerinde olması ve bunu ona hissettirmen..
yawaş yawaş eger sen kendinde gerçekten bakımsızlık hissediyosan kendine bakım yap sadece kendin için ama kesinlikle o kalın kafa nişanlın için değil..:20:
sonrasında kafan yukarda dik dur .. ve sana tekrar bakımsızlıktan güzellikten bahsettiğinde altının değerinden cevher olan anlar.. sen anlamıyosan anlayan olur mutlaka gibi kendinden emin konuş..
yada erkek bakımsız kadın yüzünden aldatır gibi konuşmaya devam ederse kadında aldatır hakeden erkeği.. kendini begenen erkegi.. karısını begenmeyin erkeği .. (nişanlın diyetisyene gidiyomuşya) şişko erkek bakımsız çirkin erkek ve kadından anlamayan erkekde altılır ..kendi degerini anlayana gider kadın de.. sus...

aklı varsa anlar demek istedigini..:47:

Son düzenleme:
şimdi mesaj yazıyorum konuşalım neden böylesin yazdım, tık yok kızlar, bunun afedersiniz ama poposu kaf dağında yeminle, çok sinirli ve kırgınım..
:14:

şimdi mesaj yazıyorum konuşalım neden böylesin yazdım, tık yok kızlar, bunun afedersiniz ama poposu kaf dağında yeminle, çok sinirli ve kırgınım..
:14:

yavru ben sna sakin ol demedim mi yahuu..sorgulama belki gerçekten bir sorun vardır

bu arada annemle babam 31 yillik evliler babam anneme,o kadar güzel seyler söylüyor ki..
yani alli turnam:) maras ceylanim,ay parcasi ne güzelsin filan :)
yani 31 yilda bitmemis..
ya az temkinli ol arkadaslarin dedigi gibi kilif uyduruyor olmasin..

erkekler bakımlı kadın ister yaaa deli oluyorum. bu bakımlı kadın aynı zamanda çalışsın evin bütçesine yardım etsin. evini temizlesin adamın arkasını toplasınn. yemeğini yapsınn çocuk olursa da baksınn. ama bütün bunları yaparken hep bakımlı olsun aman hep güzel olsun. var mı böyle şey yaa. illa makyaj giyim kuşam mıdır. versinler o zaman maaş kartlarını elime. temizlikçi tutsun banaa. ben de kendime bakayım spor salonlarından kuaförlerden çıkmayım. her daim bakımlı olayım :9:

seni beğenen her halinle beğencek canım. evlenince en paspal hallerini de görecek. sürekli süslü gezemeyiz ki :8:

Seni beğenmemesinin nedenini bul bakalım seven her koşulda sever aşk mı bitti?

erkekler bakımlı kadın ister yaaa deli oluyorum. bu bakımlı kadın aynı zamanda çalışsın evin bütçesine yardım etsin. evini temizlesin adamın arkasını toplasınn. yemeğini yapsınn çocuk olursa da baksınn. ama bütün bunları yaparken hep bakımlı olsun aman hep güzel olsun. var mı böyle şey yaa. illa makyaj giyim kuşam mıdır. versinler o zaman maaş kartlarını elime. temizlikçi tutsun banaa. ben de kendime bakayım spor salonlarından kuaförlerden çıkmayım. her daim bakımlı olayım :9:

seni beğenen her halinle beğencek canım. evlenince en paspal hallerini de görecek. sürekli süslü gezemeyiz ki :8:

aynen canım benim, bütün bunları hepsi bir arada olsun istiyor benimki de ama ben göstericem ona. çok pis kızdım bu sefer, güzelleşcem güzelleşcem o görcek, şaşırcak, tekrar görüşmek isticek ama tırnağımın ucunu görebilirse helal olsun, o kadar soyluyom :19:

belki kendisi diyetisyene gidiyor kendini beğenmiyor değiştirmeye çalışıyor ya
ihale onun üzerine kalmasın diye,dikkati kendi üzerine çekmemek için sana böyle bir şey söylemiş olabilir.
yaniii ben diyetisyene gidiyorum ama sen önce kendine bak aaa sen ne kadar bakımsız oldun az kendine bakım yap gibi bir şeye de getiriyo olabilir
kendi kususruna dikkat çekmemek için seni kullanıyor olabilir

ama sen yine de bakımlı ol sonuçta tek erkekler değil biz de bakımsız bi erkek gördüğümüzde hoşumuza gitmiyor...hak vermek lazım!

düşünsenize erkek arkadaşınızla buluşacaksınız o buluşmaya her zamankinden daha şık gelmiş,ne düşünürsünüz?

tabi ki;ayy canım aşkıma bak bana değer vermiş,benim için süslenmiş demek ki bana değer veriyor yoksa neden bu kadar hazırlansın zaman ayırsın kendine,dersiniz öyle düşünürsünüz

erkeklerde böyle düşünür...onun yanında bakımlı ol kendine bak öncelikle kendi değerin için kendine bak

başka zamanlarda da yine salaş haline dön hepimiz öyleyiz

evde rengarenk pijamalar saç baş dağınık ama erkek arkadaşlarımızın yanında daha bakımlıyız hatta bazen ne giyeceğimizi günler öncesinden düşünürüz(erkek arkadaş dedim de ben aşkımı özledim ya offf neden ayrıldık bizz ya :14: :14: )elindekinin kıymetini bil 6 yıl zaman ayırmışsın şimdi ayrılırsan o zamanların hepsi çöpe gidecek ve sen neden kendime bakmadım diye pişman olacaksın

haaa bir de erkek arkadaşın odunluk yapmaya devam ederse üzülme değmezz boşver o zaman canımmmm

senin yerinde olsam ilk işim yarın bir kuaföre gitmek olurdu.
ama neden biliyormusun sadece kendin için git ister saçını kestir istersen de boyat sana kalmış
ya da fön çektir.
ben senin yerinde olsam nişanlım bana msj atana kadar onu aramam beni aradığında bile soğuk davranırım.
ancak bu zaman zarfında kendime bakarım.sadece kendim için.
birde şu var biz bayan olduğumuz halde güzel bakımlı bir bayan görsek bakıyoruz hemen ya da yakışıklı güzel giyinmiş bir erkek görsek
önce sen kendine değer ver derler ya işta bakımlı olan kadınlar nasıl bakımlı oluyor.
illa her zaman kuaföre gitmek şart değil.
kendi imkanlarıyla yap makyajını saçını inan bana insanın kendisine daha çok güveni geliyor.
sadece kendin için yap

aslında değişiklik için öyle büyük şeylere gerek yok bence.

hafif bir makyaj, giyimde ufak tefek değişiklikler hatta bazen göz kaleminin rengini değiştirmek bile yetebiliyor canım. benim sevgilimde en paspal hallerimi gördü ama ben de onun en paspal hallerini gördüm. sonuçta insan her gün bakımlı dolaşamaz ya.. normalde ben paspalın, bakımsızın önde gideniydim sağolsun sevgilimin annesi bu konuda yardımcı oldu, daha doğrusu beni eğitti diyim, sayesinde bayağı birşey öğrendim:1:

senin sevgilinin istediği azıcık değişiklik... saçlarını boyatmak gibi ani bir değişiklik yerine giyiminde ya da makyajında bir iki ufak değişiklikle başlayabilirsin.

Canım bende sevgilimle 6,5 yıldır beraberim daha yüzük falanda yok aramızda:17:her neyse bazı arkadaşların dediği gibi seven erkek her türlü beğenir ama tabı arada yakışmadığı zaman ' hayatım bu olmamış' gibi güzel bir uslubla uyarabilir.Benim sevgilim en paspal halımde bıle mesela eşofmanla gördüğünde bile çok güzel olmuşsun der, bazen param olmaz dip boyam gelır 'saçlarımda berbat ya' dediğmde hayır askım sen büyütüyosun der.Bu biraz karşındakiyle alakalı.uslup çok önemlı begendiğini belli edecek beğenmedığinde tatlı dille söyleyecek.ama ben çoğunlukla dıkkat ederim kot pantolon tişörtleysem bile şık olmaya çalışırım.Ço makyajı sevmediğinden hafif yaparım.Arada değişiklik yaparım saç rengimde falan yada canlı bir renk giyerım.Farkı giysiler denerım.Bazen buluşmaya gittiğimizde uzaktan görür mesaj atar 'süper olmuşsun' dıye.Ben kokoşmuyum kesinlikle hayır.Ama dikkat ederim.Değişiklik yaparak başlayabilirsin.mesela güzel yeşil bir elbise alıp kuaföre gidip karşısına cık, bırden bire değişim yerıne yavaş yavaşta olablır.Çok pas verme ,Çünkü üstüne düştükçe afedersın o kalkan popo şahlanır iyice:27: hepsi için aynı, beni beğenmiyor musun falan deme , kendine güven, ne giyersen giy yakıştığını hisset, çok uzattım biliyorum ama işin özü, sevgilin uslubuna dikkat etmeli, taviz verme , çokta üstüne düşme bırak arasın peşinden gelsin, giyin şıkır şıkır bak önüne, ona dank etsin, kaçırcam fıstık gibi hatunu desin.Öperim sevgiyleeee:16:

kuusura bakma ama senin nişanlında eşekmiş yani. ne bu be. sanki erkekler kendilerine çok bakıyo ya zıpkın gibi kadın istiyolar. boşver yaa onun için kendinden ödün verme.
bende nişanlıyım beniimde paspal zamanlarımı gördü makyajsız hallerimi genel olarak bakımlıyım ama insanın bakımsız zamanalrıda oluyo işte. ve hiçbir zaman öyle bir cümle kurmadı bana. bizde 3 yıldır birlikteyiz. son zamanlarda kilo aldım ayy dana gibi oldum diyorum ben kendim için o fıstık gibisin diyo düşün. aynı zamanda ben arada şöyle yaparım.
sen ne kadar şanslı bi adamsın kki benimle birliktesin. sokkakta şimdi çıksam kimler kimler çıkar karşıma ama ben sana aşık oldum işte kader deyip gülerim. erkek kendini biraz pasif hissedicek. bırak o uğraşsın sana kendini beğendirmek için salla yaaa :32:

kuusura bakma ama senin nişanlında eşekmiş yani. ne bu be. sanki erkekler kendilerine çok bakıyo ya zıpkın gibi kadın istiyolar. boşver yaa onun için kendinden ödün verme.
bende nişanlıyım beniimde paspal zamanlarımı gördü makyajsız hallerimi genel olarak bakımlıyım ama insanın bakımsız zamanalrıda oluyo işte. ve hiçbir zaman öyle bir cümle kurmadı bana. bizde 3 yıldır birlikteyiz. son zamanlarda kilo aldım ayy dana gibi oldum diyorum ben kendim için o fıstık gibisin diyo düşün. aynı zamanda ben arada şöyle yaparım.
sen ne kadar şanslı bi adamsın kki benimle birliktesin. sokkakta şimdi çıksam kimler kimler çıkar karşıma ama ben sana aşık oldum işte kader deyip gülerim. erkek kendini biraz pasif hissedicek. bırak o uğraşsın sana kendini beğendirmek için salla yaaa :32:

sende benim gibisin :34::46::46:

9 yıllık bi ilişkim var ve benim her halimi görmüştür şimdiye kadar hiç böyle bi laf duymadım inşallahta duymam, malzeme bu arkadaş beğenmeyen oğluna almasın, bende paspal bi kız sayılmam ama sevgilim istiyo diye saç değiştirmem ya da tarzım olmayan şeyler giymem, bu tarz çabalar bi süre sonra erkeğin gözünde sizi omurgasız yapar ne desem yapıyo diye görür, saygı duyulan kadın prensip sahibi kadındır bence, yani bişeyler bitmişse bitmiştir kırmızı ruj kırmızı elbise saç rengi vs etkilemez

Back
X