belki kendisi diyetisyene gidiyor kendini beğenmiyor değiştirmeye çalışıyor ya
ihale onun üzerine kalmasın diye,dikkati kendi üzerine çekmemek için sana böyle bir şey söylemiş olabilir.
yaniii ben diyetisyene gidiyorum ama sen önce kendine bak aaa sen ne kadar bakımsız oldun az kendine bakım yap gibi bir şeye de getiriyo olabilir
kendi kususruna dikkat çekmemek için seni kullanıyor olabilir
ama sen yine de bakımlı ol sonuçta tek erkekler değil biz de bakımsız bi erkek gördüğümüzde hoşumuza gitmiyor...hak vermek lazım!
düşünsenize erkek arkadaşınızla buluşacaksınız o buluşmaya her zamankinden daha şık gelmiş,ne düşünürsünüz?
tabi ki;ayy canım aşkıma bak bana değer vermiş,benim için süslenmiş demek ki bana değer veriyor yoksa neden bu kadar hazırlansın zaman ayırsın kendine,dersiniz öyle düşünürsünüz
erkeklerde böyle düşünür...onun yanında bakımlı ol kendine bak öncelikle kendi değerin için kendine bak
başka zamanlarda da yine salaş haline dön hepimiz öyleyiz
evde rengarenk pijamalar saç baş dağınık ama erkek arkadaşlarımızın yanında daha bakımlıyız hatta bazen ne giyeceğimizi günler öncesinden düşünürüz(erkek arkadaş dedim de ben aşkımı özledim ya offf neden ayrıldık bizz ya

)elindekinin kıymetini bil 6 yıl zaman ayırmışsın şimdi ayrılırsan o zamanların hepsi çöpe gidecek ve sen neden kendime bakmadım diye pişman olacaksın
haaa bir de erkek arkadaşın odunluk yapmaya devam ederse üzülme değmezz boşver o zaman canımmmm