• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun soluklu ilişkiler...

insanlar bazen aynaya bakınca kendini beğenmediği anlar olabilir:)olur yanii:) bence çok kızmayın abartmayın biraz daha dikkat edin ama mutlaka bunu çok güzelsin dediği bir zaman laf arasına sokun ki hem hatasını anlasın hemde kavga çıkmasın:)

Karşısındakini sevne insan birşeye takılmış bile olsa bunu ona kırmadan söylemeye çalışır ki doğru olanda budur.
Benimde 5 yıllık bir ilişkim var onla tanıştığımızda çıta gibi olan ben kilo aldım bir hayli.Ve bu konuda çok dert ederim kendime..Ama aşkımın bugüne kadar bana tek kelime ettiğini duymadım.Benim üzüldüğümü görünce ne hatun seçmişim kendime falan der...Çok özverilidir bana karşı.Çünkü bayanların nelere kızıcağını bilebilecek kadar zekidir..
Aşk karşısındakini her haliyle sevebilmektir bence.Çünkü bir öümürü başka türlü geçiremezsin..
Ama bildiğim birşey daha varki ilişki emek isteyen bişi.Kendini salar nasılsa beraberiz dersen ne ilişkinin ne evliliğin tadı kalır.Beslenen şeyler yeşerir..
Ben şunu yap bunu yap demiyeceğim.Sadece kendini bu aralar bıraktığını düşünüyorsan eski haline dön derim.Kendin için özen göster kendine..

bence konuşmalısın tüm tavrınla ve bir daha böyle konuşmasına fırsat vermemelisin.hı bunu dedi diye yıllarını verdiğin adamı bırakamazsın bırakmamalısın konuşmadan çözülmeyecek bir durum bu ama çokta üsteleme

ayrıca yıllar geçince heyecanı kaçmıştır diyen arkadaşlar o zaman uzun süre evli çiftlerin heyecanı kaçınca boşansalardı şimdiye mutlu aileler olmazdı öyle bir şeye inanamıyorum

Yıllar geçtikçe insanın heyecanı kaçmaz,insan sevgilisinden sıkılmaz arkadaşlar!
İnsan sadece kendisinden sıkılır ve değişiklik yapmak ister.:12:
Sizin bu kendinize yaptığınız ufak tefek değişiklikler,bakım oyunları kendinizi mutlu eder bu da ilişkinize yansır.
Siz bakımsız olarak yaşamaktan memnun musunuz önce bunu düşünün. Hoşunuza gidiyor mu aynaya bakınca saçınız,makyajınız?:ssz:
Bakım yapmak inanın zor değil.
Arada saçınıza balyaj attırın,aynı bluzu farklı bir etekle giyin. Aynı elbiseyi farklı bir takıyla kullanın.:21:
Hem kendinizi güzel hissedin hem de erkek arkadaşınızı şaşırttın.
İlişkinin sağlam yürümesi için arada aksiyon iyidir!:3:

benim de üç seneyi aşkın süren bir ilişkim var böyle herhangi bir şey yaşamadım. ama 7 yıllık ilişkisi olan arkadaşımın bir olayını anlatayım. 6. yıl dönümlerinde güzel bi yerde rezervasyon yaptırmışlar akşam yemeği için. çocuk her zaman arkadaşımı mahallesinde evine yakın yerden arabayla alır. o gün arkadaşım elbise ve topuklu giymiş, saçlar makyajlar tabi yapılı. çocuk görünce hemen arabadan inmiş, ön kapıyı açmış afallamış felan. arkadaşım demiş napıyosun geç arabaya mahalleden gören olcak diye:) erkeklerin kafası biraz salakça çalışabiliyor, arada şaşırtmak lazım.

bizde 6,5 yıldır birlikteyiz nee hallerimi gördü ne hallerini gördüm :) saçımı boyatsam sorun(kahverengi saçlarım fındık kabuğu,kızıl kahve tonlarında boyattım sadece) kestirim desem sorun kısacası bizde de yenilik yapmak istediğimde sorun :31: tutturmuş bi değiştirme kendini diye öyle de gidiyoruz. yüzümden ben aldırdım kavga kıyamet hiç yoksa 5-6 ben var 2 sini aldırabildim gerisini yasakladı bizimkide değişim karşıtı :52: makyaj olarakda hafif far göz kalemi haricinde gerisi gereksiz :31: evlendikten sonra naparsan yap şimdi değişiklik istemiyorum diyo başkada bişey demiyo :27:

Son düzenleme:
bizde 6,5 yıldır birlikteyiz nee hallerimi gördü ne hallerini gördüm :) saçımı boyatsam sorun(kahverengi saçlarım fındık kabuğu,kızıl kahve tonlarında boyattım sadece) kestirim desem sorun kısacası bizde de yenilik yapmak istediğimde sorun :31: tutturmuş bi değiştirme kendini diye öyle de gidiyoruz. yüzümden ben aldırdım kavga kıyamet hiç yoksa 5-6 ben var 2 sini aldırabildim gerisini yasakladı bizimkide değişim karşıtı :52: makyaj olarakda hafif far göz kalemi haricinde gerisi gereksiz :31: evlendikten sonra naparsan yap şimdi değişiklik istemiyorum diyo başkada bişey demiyo :27:

solovoi canım nasılsın:)
benimki de seninkine çok benziyor gerçekten:) ben de ben aldırcam dediğimde aldırma ne gerek var, dursun böyle ne olcak felan bi dünya ikna ettim, saçım kendi doğal renginde boyatsam mı diyorum yok aşkım doğal böyle daha güzel diyor. öyle çok abartı makyaj o da sevmiyor ve farkettim ki seneler içinde daha sadeleşmiş makyajım. bu örneklerden de ne çıkıyor ki her erkek kız arkadaşından değişsin, dikkat çeksin, farklı olsun diye beklemiyor.

bence sizden çok o kendinde sorun görmüş ki diyetisyene gitmiş.bence siz ona fazlasınız ki sizin özgüveninizle oynuyor.erkekler eğer kadınını içten içe kıskanıyırsa genelde bu taktiği uyguluyor.sizde tango derslerine başladığınızı söyleyin sorarsa söylesem ne olacaktı dersiniz.

kızlar mrb, çok kısa paylaşıcam sizinle, zira çok bunaldım.
benim 6 yıllık bir ilişkim var, son 1,5 yıldır da nişanlıyız. kısmetse eylülde de düğünümüz var. buraya kadar herşey guzel fakat bir sorun var, nişanlım beni artık beğenmiyormuş. yani son zamanlarda dilinde şu var, çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...
tecrübeli kardeşlere ablalara soruyorum, uzun ilişkilerde hep mi olur bu tarz sıkıntılar, yoksa bi bizde mi var, ha bide şu var. son aylarda nişanlım kedi hayatındaki gelişmeleri benimle paylaşmıyo, mesela bugun, diyetisyene gitmiş, ki hiç ama hiç bugüne kadar bununla ilgili bi konu yoktu gündemde. aradım nerdesin napıyon dedim, doktora geldim dedi, hiç bana soylemedın hayırdır dedim, sana soylesem nolcak dedi. nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum kızlar yaa. ki ben o kadar serbest bıraktım bunaltmadım, sıkmadım onu hiç, çok güzelleşmek çözüm mü bana yeniden bağlanması için. yoksa herşey çoktan ölmüş mü, bana bağlıdır tamam ama aşırı odunlaştı yaa.
soğuyorum desem yeri var, lanet olsun ne halt edersen et, soranda kabahat dememek için zor tutuyorum, sana soylesem nolcak dedi. bende mi bi sorun var, lütfen bi akıl verin bana.
:50:

cnm biz de 6 küsur yıldır beraberiz ama ben evde saçlarımı taramadan, 3 gün aynı çorapları ayağımdan çıkarmadan, çamaşır suyu lekesi olmuş pijamalarımla bile oturduğumda "çok güzelsin, nasıl bu kadar güzel olabilirsin" falan diyor :53: ben de şaşırıyorum açıkçası.
bence nişanlın biraz şımarmış. sen de ona kusur bulsan hoşuna gider mi acaba!

Canım bende sevgilimle 6,5 yıldır beraberim daha yüzük falanda yok aramızda:17:her neyse bazı arkadaşların dediği gibi seven erkek her türlü beğenir ama tabı arada yakışmadığı zaman ' hayatım bu olmamış' gibi güzel bir uslubla uyarabilir.Benim sevgilim en paspal halımde bıle mesela eşofmanla gördüğünde bile çok güzel olmuşsun der, bazen param olmaz dip boyam gelır 'saçlarımda berbat ya' dediğmde hayır askım sen büyütüyosun der.Bu biraz karşındakiyle alakalı.uslup çok önemlı begendiğini belli edecek beğenmedığinde tatlı dille söyleyecek.ama ben çoğunlukla dıkkat ederim kot pantolon tişörtleysem bile şık olmaya çalışırım.Ço makyajı sevmediğinden hafif yaparım.Arada değişiklik yaparım saç rengimde falan yada canlı bir renk giyerım.Farkı giysiler denerım.Bazen buluşmaya gittiğimizde uzaktan görür mesaj atar 'süper olmuşsun' dıye.Ben kokoşmuyum kesinlikle hayır.Ama dikkat ederim.Değişiklik yaparak başlayabilirsin.mesela güzel yeşil bir elbise alıp kuaföre gidip karşısına cık, bırden bire değişim yerıne yavaş yavaşta olablır.Çok pas verme ,Çünkü üstüne düştükçe afedersın o kalkan popo şahlanır iyice:27: hepsi için aynı, beni beğenmiyor musun falan deme , kendine güven, ne giyersen giy yakıştığını hisset, çok uzattım biliyorum ama işin özü, sevgilin uslubuna dikkat etmeli, taviz verme , çokta üstüne düşme bırak arasın peşinden gelsin, giyin şıkır şıkır bak önüne, ona dank etsin, kaçırcam fıstık gibi hatunu desin.Öperim sevgiyleeee:16:

9 yıllık bi ilişkim var ve benim her halimi görmüştür şimdiye kadar hiç böyle bi laf duymadım inşallahta duymam, malzeme bu arkadaş beğenmeyen oğluna almasın, bende paspal bi kız sayılmam ama sevgilim istiyo diye saç değiştirmem ya da tarzım olmayan şeyler giymem, bu tarz çabalar bi süre sonra erkeğin gözünde sizi omurgasız yapar ne desem yapıyo diye görür, saygı duyulan kadın prensip sahibi kadındır bence, yani bişeyler bitmişse bitmiştir kırmızı ruj kırmızı elbise saç rengi vs etkilemez

:46::46::46::46::46::46::46: Bizde eşimle 4,5 senenin içindeyiz altı aydır da evliyiz.Her halimi gördü eşim ama ağzından bakımsızsın dediğini bile duymadım...Saçımı boyatsam mı ya da makyaj yapsam mı dediğim de sen bilirsin sen nasıl mutlu olacaksan onu yap canım sen her halinle güzelsin bana göre der...Ne demek aldatmak filan bakımsız olduğun için...Lavinia nın dediği gibi kesinlikle taviz verme...Eğer eşimden sevgili dönemlerimizde bu tarz birşey duymuş olsaydım yüzüne bakmazdım ya da şöle haftalarca bakımlı giderdim yanına aklını başından alırdım kusura bakma seni eskisi kadar çekici bulmuyorum sanırım aşk bitti der ayrılırdım aklı başına gelene kadar da yüzüne bakmazdım...Yclozl un da dediği gibi erkeğin her istediğini yaparsan elinden kaçırmamak için debelenirsen saygısını baştan kaybetmişin demektir...Erkek arkadaşının aklını başına getir bence arkadaşım...En azından bu lafları söyledikçe sende aynı şekilde ona cevap ver...Kendisi bulunmaz hint kumaşı değil bunu unutmamasını sağla...Yarın bir gün evlendiğinizde seni hiç beğenmez o zaman...Kuaföre gidecek zaman yaratmak bile sıkıntı oluyor :12::12::12::12:

Son düzenleme:
solovoi canım nasılsın:)
benimki de seninkine çok benziyor gerçekten:) ben de ben aldırcam dediğimde aldırma ne gerek var, dursun böyle ne olcak felan bi dünya ikna ettim, saçım kendi doğal renginde boyatsam mı diyorum yok aşkım doğal böyle daha güzel diyor. öyle çok abartı makyaj o da sevmiyor ve farkettim ki seneler içinde daha sadeleşmiş makyajım. bu örneklerden de ne çıkıyor ki her erkek kız arkadaşından değişsin, dikkat çeksin, farklı olsun diye beklemiyor.

sağol canm iyiyim sen nasılsın :) bende dikiş izilerinin geçmesini bekliyorum bu jel cidden işe yarıyo :)
dün gene konuşuyoduk onu yapsam bunu etsem diye dolamış diline bi türkü evlenince evlenince diye niye evlenince diyorum bilmem diyo :9: o zamanda karşı çıkabilirmiş :31: benim kendimi en kötü hissettiğim halim ona en güzel halim geliyo zaten çözemedim ki :9: ne zaman kuaföre gidip saç makyaj yaptırsam bu ne böyle der der ne zamanki makyaj uçar saç baş bozulur iltifata başlar :9:

sağol canm iyiyim sen nasılsın :) bende dikiş izilerinin geçmesini bekliyorum bu jel cidden işe yarıyo :)
dün gene konuşuyoduk onu yapsam bunu etsem diye dolamış diline bi türkü evlenince evlenince diye niye evlenince diyorum bilmem diyo :9: o zamanda karşı çıkabilirmiş :31: benim kendimi en kötü hissettiğim halim ona en güzel halim geliyo zaten çözemedim ki :9: ne zaman kuaföre gidip saç makyaj yaptırsam bu ne böyle der der ne zamanki makyaj uçar saç baş bozulur iltifata başlar :9:

ben de iyiyim canım sağol oo sen düzenli kullandın yani jeli valla ben pek düzenli kullandım diyemem. evet erkeklerin bakış açısı bi değişik yapmasan da yapmadı derler bi zaman sonra:) konu sahibi kızmasın konuyu kaynatmiyim :) sevgiler canım.

ozel sektörde çalışıyorum canım ben, haliyle canım cıkıyor, benim en yorgun en paspal hallerimi de görüyor, ama o da dünya güzeli değil, beni olduğum gibi kabul etmesini bekliyorum, çünkü ben öyle yapıyorum, benim de fiziğim yerinde, illa bi ton makyaj mı yapmak lazım, bide bana dediği de şu: erkekler aldatınca suç oluyo, halbuki kadın erkeğini elinde tutmasını bilcekmiş, başka kadınlara baktırmamak için her daim bakımlı şık durcakmış ki gözü dışarı bakmasın, sinir oluyorum böyle deyince de, of yaaa :((

ben senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm..sonuçta gün içinde koşturuyoruz yoruluyoruz nasıl 7-24 sık bakımlı olabiliriz..olduk diyelim bizi sadece bakımlı olduğumuzda mı sevecekler..böyle diyen erkeklere sinir oluyorum..birde erkek aldatınca suç diyenlere..bütün gün bakımlı olsak sanki hiç gözleri dışarda olmayack..canım erkekler işlerine geldiği gibi davranıyor..onların söylediğine bakılınca güzel bakımlı kadınların asla aldatılmaması lazım..evlenince her halini görecek hasta olduğunda bakım yapmak istemediğinde, ee ne olacak hemen başkasına mı koşması lazım..bunları söyleyen erkekleri bi temiz döveceksin :)

Back
X