- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 6,5 yıldır birlikteyiz nee hallerimi gördü ne hallerini gördüm :) saçımı boyatsam sorun(kahverengi saçlarım fındık kabuğu,kızıl kahve tonlarında boyattım sadece) kestirim desem sorun kısacası bizde de yenilik yapmak istediğimde soruntutturmuş bi değiştirme kendini diye öyle de gidiyoruz. yüzümden ben aldırdım kavga kıyamet hiç yoksa 5-6 ben var 2 sini aldırabildim gerisini yasakladı bizimkide değişim karşıtı
makyaj olarakda hafif far göz kalemi haricinde gerisi gereksiz
evlendikten sonra naparsan yap şimdi değişiklik istemiyorum diyo başkada bişey demiyo
![]()
kızlar mrb, çok kısa paylaşıcam sizinle, zira çok bunaldım.
benim 6 yıllık bir ilişkim var, son 1,5 yıldır da nişanlıyız. kısmetse eylülde de düğünümüz var. buraya kadar herşey guzel fakat bir sorun var, nişanlım beni artık beğenmiyormuş. yani son zamanlarda dilinde şu var, çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...
tecrübeli kardeşlere ablalara soruyorum, uzun ilişkilerde hep mi olur bu tarz sıkıntılar, yoksa bi bizde mi var, ha bide şu var. son aylarda nişanlım kedi hayatındaki gelişmeleri benimle paylaşmıyo, mesela bugun, diyetisyene gitmiş, ki hiç ama hiç bugüne kadar bununla ilgili bi konu yoktu gündemde. aradım nerdesin napıyon dedim, doktora geldim dedi, hiç bana soylemedın hayırdır dedim, sana soylesem nolcak dedi. nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum kızlar yaa. ki ben o kadar serbest bıraktım bunaltmadım, sıkmadım onu hiç, çok güzelleşmek çözüm mü bana yeniden bağlanması için. yoksa herşey çoktan ölmüş mü, bana bağlıdır tamam ama aşırı odunlaştı yaa.
soğuyorum desem yeri var, lanet olsun ne halt edersen et, soranda kabahat dememek için zor tutuyorum, sana soylesem nolcak dedi. bende mi bi sorun var, lütfen bi akıl verin bana.
![]()
Canım bende sevgilimle 6,5 yıldır beraberim daha yüzük falanda yok aramızdaher neyse bazı arkadaşların dediği gibi seven erkek her türlü beğenir ama tabı arada yakışmadığı zaman ' hayatım bu olmamış' gibi güzel bir uslubla uyarabilir.Benim sevgilim en paspal halımde bıle mesela eşofmanla gördüğünde bile çok güzel olmuşsun der, bazen param olmaz dip boyam gelır 'saçlarımda berbat ya' dediğmde hayır askım sen büyütüyosun der.Bu biraz karşındakiyle alakalı.uslup çok önemlı begendiğini belli edecek beğenmedığinde tatlı dille söyleyecek.ama ben çoğunlukla dıkkat ederim kot pantolon tişörtleysem bile şık olmaya çalışırım.Ço makyajı sevmediğinden hafif yaparım.Arada değişiklik yaparım saç rengimde falan yada canlı bir renk giyerım.Farkı giysiler denerım.Bazen buluşmaya gittiğimizde uzaktan görür mesaj atar 'süper olmuşsun' dıye.Ben kokoşmuyum kesinlikle hayır.Ama dikkat ederim.Değişiklik yaparak başlayabilirsin.mesela güzel yeşil bir elbise alıp kuaföre gidip karşısına cık, bırden bire değişim yerıne yavaş yavaşta olablır.Çok pas verme ,Çünkü üstüne düştükçe afedersın o kalkan popo şahlanır iyice
hepsi için aynı, beni beğenmiyor musun falan deme , kendine güven, ne giyersen giy yakıştığını hisset, çok uzattım biliyorum ama işin özü, sevgilin uslubuna dikkat etmeli, taviz verme , çokta üstüne düşme bırak arasın peşinden gelsin, giyin şıkır şıkır bak önüne, ona dank etsin, kaçırcam fıstık gibi hatunu desin.Öperim sevgiyleeee
![]()
9 yıllık bi ilişkim var ve benim her halimi görmüştür şimdiye kadar hiç böyle bi laf duymadım inşallahta duymam, malzeme bu arkadaş beğenmeyen oğluna almasın, bende paspal bi kız sayılmam ama sevgilim istiyo diye saç değiştirmem ya da tarzım olmayan şeyler giymem, bu tarz çabalar bi süre sonra erkeğin gözünde sizi omurgasız yapar ne desem yapıyo diye görür, saygı duyulan kadın prensip sahibi kadındır bence, yani bişeyler bitmişse bitmiştir kırmızı ruj kırmızı elbise saç rengi vs etkilemez
solovoi canım nasılsın:)
benimki de seninkine çok benziyor gerçekten:) ben de ben aldırcam dediğimde aldırma ne gerek var, dursun böyle ne olcak felan bi dünya ikna ettim, saçım kendi doğal renginde boyatsam mı diyorum yok aşkım doğal böyle daha güzel diyor. öyle çok abartı makyaj o da sevmiyor ve farkettim ki seneler içinde daha sadeleşmiş makyajım. bu örneklerden de ne çıkıyor ki her erkek kız arkadaşından değişsin, dikkat çeksin, farklı olsun diye beklemiyor.
sağol canm iyiyim sen nasılsın :) bende dikiş izilerinin geçmesini bekliyorum bu jel cidden işe yarıyo :)
dün gene konuşuyoduk onu yapsam bunu etsem diye dolamış diline bi türkü evlenince evlenince diye niye evlenince diyorum bilmem diyoo zamanda karşı çıkabilirmiş
benim kendimi en kötü hissettiğim halim ona en güzel halim geliyo zaten çözemedim ki
ne zaman kuaföre gidip saç makyaj yaptırsam bu ne böyle der der ne zamanki makyaj uçar saç baş bozulur iltifata başlar
![]()
ozel sektörde çalışıyorum canım ben, haliyle canım cıkıyor, benim en yorgun en paspal hallerimi de görüyor, ama o da dünya güzeli değil, beni olduğum gibi kabul etmesini bekliyorum, çünkü ben öyle yapıyorum, benim de fiziğim yerinde, illa bi ton makyaj mı yapmak lazım, bide bana dediği de şu: erkekler aldatınca suç oluyo, halbuki kadın erkeğini elinde tutmasını bilcekmiş, başka kadınlara baktırmamak için her daim bakımlı şık durcakmış ki gözü dışarı bakmasın, sinir oluyorum böyle deyince de, of yaaa(