sevgili bayanlar birbirinizi kırmadan nasıl bir arada yaşıyorsunuz? bazen kavga ederken fazlasıyla sinirlenip belden aşağı vuruyoruz. her şeye karşılık veriyoruz. bu da bir süre sonra evliliğimizi yıpratacak. saygı azalacak. ben 1buçuk seneye yakın evliyim. ama bir kavgada haddindem fazla sinirlenip eşimle çok fazla kırıyoruz birbirimizi. hem de arada büyük sorun yokken.
şimdi hepinizden mutlu evliliğin sırlarını bekliyorum. hem bu topikte problemi olan kişilerede yol olur.
evet ya bende merak ediyorum uzun yıllar nasıl birbirinize sabrettiniz ,nasıl mutlu yaşadınız: yaşıyorsunuz mutlaka yazmalısınız özellikle 10 yıl ve üzeri evli bayanların yazmasını rica ediyorum
7 senelik evliyim evliliğimiz sürünerek gidiyor birbirimize saygımız olmasa (2 çocuğumuz var allah korusun) çoktan biterdi belkide
7. seneme giricem masallah dıyımcok mutluyuz. saygılıyızdır bırbırımıze karsı,
ve bı sorun oldugunda eşim, bak sakınleşelim oyle konusalım kırmayalım bırbrımızı der, susar kendımı işe veririm
sonra bı kahve yapta içelim der
kahveyı içerken konusur hallederiz,
7 yıllık beraberlik, 1.5 yıllık evlilik... Çok asabiydim. Çok çabuk parlardım. Triplerim günlerce sürerdi...
Yeni yeni öğrendik kalplerimizi kırmadan tartışabilmeyi. Kızdığım zaman gözlerimi kapatıyorum ve "bu tartışma huzurumu bozmaya değer mi" diyorum. Değmeyeceğini düşündüğüm anda sakinleşene kadar sessiz kalıyorum. Kırgınlığımı, bozulduğum şeyleri tane tane onun anladığı dilden anlatıyorum. Günlerce onun anlamasını bekleyerek trip atmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?