ooo bu iyi yöntemmiş bravo size mutluluğunuz daim olsun
ama ben hiç sakin duramam kızdığım bişi varsa mesela gerçi evli değilimde sinirlenirsem onu halletmeden sakinleşemem illa ki karşımda ki sakin olucak ki beni sakinleştiricek yoksa o da sinirlenirse ne olur sonu bilemiyorum
Kesinlikle karsilikli,saygi,sevgi ve sabir. seviyorsan sabirli olmayi bileceksin insan sevdigini incitit,kirarmi kirmaz tabiki bunlari dusunuceksin o anda...
Tabiki ufak tefek tartismalar,kirginliklar her ailede olur, onemli olan buyuklerinin yasanmamasi,tekrar,tekrar tekrarlamamasi...
canım ben 10 yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümmüz çok şükür rabbime ufak tefek kavgalarımız dışında bir sorunumuz olmadı.kaynanamdan görümcelerimden çok çektim ama eşim hep arkamda oldu
bizim mutluluğumuzda tek eksiğimiz bebek(
10 yıl bitti evliliğimde 3 te oğlum var görücü usulüyle evlendim iyikide evlenmişim dünyaya 10 kere gelsem yine eşimle evlenirdim her akşam işten geldiğinde arabasının sesini duyunca kalbim ilk günkü gibi küt küt atıyo heyecanlanıyorum abartısız
eşim çok asabidir o sinirliyken kesinlikle sesimi çıkarmam siniri geçince söyliyceğimi söylerim
evde alttan alan kişi benim tartışma sonrası mutlaka o yada ben gönlümüzü alırız
asla yatak ayırmayız
mümkün olduğunca bakımlı olurum çok nadirdir makyajsız karşıladığım eşimi kıyafetlerimde aynı şekil çok iş falan yapmışsam yorgunsam bile o gelmeden kendime çeki düzen veririm
şimdilik aklıma bunlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?