Buharlı Ütüler Uzun Süre Kullanıpta Paslanmayan Ütü Masanızın Markasını Yazar mısınız?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar ütü masam ve çamaşır askılığım Granit marka.3 Yıl önce aldım,ikisi de hem paslandı,hem de kaynak yerinden demirleri koptu.
Çok dikkat eden kişiyimdir oysa.Fiyatı da öyle ucuz değildi.Eşimin işi gereği her gün ütü yapıyorum,kullanıpta memnun kaldığınız ütü masası tavsiyelerinizi bekliyorum.Mesela Touch me diye bir marka nasıldır acaba?

Sorunumu çok kişi okumuş ama cevap yazan yok.Hiç birinizin evinde ütü masası,çamaşır askısı yok mu,haydi arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.:40:

ben hiçbir zaman ne öyle ütü masanını kullandım nede kurutmalık neredeyse 1 ay içerisinde kurutmalıgın demirleri kopmaya başladı ütü masasıda zamanla paslanmaya ve bezide parçalanmaya başladı şimdi ütü masasını paslanmaz boya ile boyayıp bezini değiştireceğim.bende dolaplı ütü masalarını merak ediyorum acaba onlar nasıl diye :)

Ben lady marka ütü masası almistim 7 senedir bana misin demedi tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 yıldır kullandığım Devecioğlu ütü masası var gayet kullanışlı ve cidden sağlam eğer ütü masası alıcaksanız bir bakın derim.

Back
X