uzun süre nişanlı kalmak???

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
arkadaşlar benim bir sorum var sizlere sizce üniversite okuyan bir kızın anca nişanlı ya da sözlü olursa ailesi erkek arkadaşa izin verecek bir durum varsa ve daha üniversite bitmemişse en azından 2 senesi varsa 2 sene nişanlı kalmak yada sözlü olmak zor olur mu belki bu daha fazla bile uzayabilir bir durumdaysa fikirlerinizi almak isterim.açıkcası uzun bir nişanlılık ve sözlülük dönemi beraberinde neleri getirir yıpratır mı tarafları?aileler işin içine girince zor oluyor derlerde o yüzden sordum.şimdiden teşekkürler.

düşüncelerinizi bekliyorum ya da yaşayan arkadaşlar varsa deneyimlerinizi yazarsanız o da güzel olur,benim için önemli bir durum bu lütfen.

Bence henüz zamanı değil. En azından son sene yap yapacaksanız.
ayrıca aileler görüşmeye izin verir mi derken?
Siz sevgili olduğunuzu söylemek zorunda mısınız?
Benimde ünide vardı arkadasım nişanlanmıştı okul bitince kavga döğüş ayrıldılar.
Genelleme yapamayacağım.

Bence henüz zamanı değil. En azından son sene yap yapacaksanız.
ayrıca aileler görüşmeye izin verir mi derken?
Siz sevgili olduğunuzu söylemek zorunda mısınız?
Benimde ünide vardı arkadasım nişanlanmıştı okul bitince kavga döğüş ayrıldılar.
Genelleme yapamayacağım.

aslında söylemek zorunda değilim ama ben bir konu daha açmıştım "heran korkuyla yaşamak" diye burda gene.orda kardeşimin bizi gördüğünden bahsettim yani başkalarından duymaları daha kötü olmaz mı anlamında sen de haklısın aslında böyle şeylere daha vardır aslında ama işte ben bilemiyorum ne yapacağımı yorumun için teşekkürler.

bence hic bir sakincasi olmaz.. ne sorun olacakki hem 2 sene nisanli kalirsin erkek arkadasinin ailesiyle sIk sIk görüstügün icin huylarini suylarini hepsini ögrenirsin hata gercek yüzlerini haraketlerini hepsini yani.. hem 2 sene uzun degil bence.. 4 sene nisanli kalanlar bile var düsün.. bende nisanliyim 1 sene olacak, ama dügünümüz 1 sene sonra yani evlendigimde 2 sene nisanli kalip evlenmis olacam bende :) kötü birsey degil canim hem rahat rahat gezip tozarsiniz adi koyulmus olur..

bence hic bir sakincasi olmaz.. ne sorun olacakki hem 2 sene nisanli kalirsin erkek arkadasinin ailesiyle sIk sIk görüstügün icin huylarini suylarini hepsini ögrenirsin hata gercek yüzlerini haraketlerini hepsini yani.. hem 2 sene uzun degil bence.. 4 sene nisanli kalanlar bile var düsün.. bende nisanliyim 1 sene olacak, ama dügünümüz 1 sene sonra yani evlendigimde 2 sene nisanli kalip evlenmis olacam bende :) kötü birsey degil canim hem rahat rahat gezip tozarsiniz adi koyulmus olur..

evet haklısın canım belkide söylemek doğru olabilir.umarım annemgilde böyle düşünür.

ben üniversite 3.sınıftayım bu sene,sözlüyüm.Allah nasip ederse çarşamba günü nişanım var,7 ay sonrada düğünüm.
yani ben 4. sınıfa geçtiğimde evli olmuş olacağım Allah nasip ederse.
şuan için hiç bi sorun olmadı.
herşey gayet normal gidiyor(Allah bozmasın :nazar: )
ben okurken,sözdür,nişandır...karşı değilim.
eğer gerçekten güveniliyor,seviliyor ve en önemlisi hazır hissediliyorsa neden olmasın?
ama gel gör ki nişan süresinin uzatılmasına karşıyım...
aslında bi yerde bu nedenle erken evleniyorum
nişan süresi max 1 sne olmadı.yoksa çevremde gördüğüm kadarıyla kabak tadı veriyor.

ben üniversite 3.sınıftayım bu sene,sözlüyüm.Allah nasip ederse çarşamba günü nişanım var,7 ay sonrada düğünüm.
eğer gerçekten güveniliyor,seviliyor ve en önemlisi hazır hissediliyorsa neden olmasın?
nişan süresi max 1 sne olmadı.yoksa çevremde gördüğüm kadarıyla kabak tadı veriyor.

yorumun için çok teşekkürler.

civcive katiliyorum, nisanlilik süresi en fazla 1 sene olmali diye düsünüyorum
yoksa iki tarafdada tatsizlik cikmaya basliyor...

biz 10 ay nisanli kaldk birbirimize hep saygımızı korumaya çalıstık :nazar:
bi yerden sonra sabır tasına dönüyor insan en iyisi 1 seneyi geçirmemek

sevindim canim senin adina, ancak ben sana katilmiyorum:) "kabak tadi veriyor" demissinde o insandan insana degisiyor...
bence 1 seneden daha fazla nisanli kalmak avantaj diye düsünüyorum iyice ailenin icine girip taniyorsun... ama uzun süre nisanli kalinca 2 sene falan muakak görüyorsun.. bana göre, hemen 1 sene nisanli kalip evlenenlerin cogu benim cevremde keske daha uzun nisanli kalsaydim diyorlar....

arkadaşlar benim bir sorum var sizlere sizce üniversite okuyan bir kızın anca nişanlı ya da sözlü olursa ailesi erkek arkadaşa izin verecek bir durum varsa ve daha üniversite bitmemişse en azından 2 senesi varsa 2 sene nişanlı kalmak yada sözlü olmak zor olur mu belki bu daha fazla bile uzayabilir bir durumdaysa fikirlerinizi almak isterim.açıkcası uzun bir nişanlılık ve sözlülük dönemi beraberinde neleri getirir yıpratır mı tarafları?aileler işin içine girince zor oluyor derlerde o yüzden sordum.şimdiden teşekkürler.

şuan söz yada nişan için zamanı değil neden dersen söz yada nişan olduktan sonra çok uzatılmaz evlilik ......araya sorunlar girer yüzük takıldığı içinde sorumluluk ve beklentiler artar....

Back
X