- 12 Ağustos 2016
- 152
- 131
- 18
- 38
- Konu Sahibi halacocuksun
-
MugeYavrum barış gitsin ya, boşver uzatma. Boşanmak kolay değil. Başedemezsin, hemi de çocukla.
Konu sahibinin cevapları bi tek bana mi garip geliyor.
Ne bileyim bi rahat bi sakin yani
günde kadınlar olur ya hani öylesine rahat öylesine ferah. Sanki elinde çayı almis telefonu yudumlayip yazıyor.
Burda dayak yemiş çok kadın konusu okudum elleri ayaklarına karışmışti tavırları belliydi ve çok uzgun korkmus değişiklerdi yani.
Ama sizz ?
Acılarıma gülüyorum klişesi falan yok dayak yemiş kadın da islemez hele birde anne ise. Her şeyi tam anlattığınızdan emin misiniz.
Sevgilikte belliydi bu adamda benim cahilligim ettiği hakaretleri sakladım kimseye söylemedim aşık olduğum için ben büyüdüğümü kabullenemiyorum galiba hep çocuk kalmak istiyorum25 yasında cok mu küçüksün ben su an 26 yaşındayım gayette büyüğüz. Eşinizin yaptıklarını niye anlatmıyorsunuz siz? Asık anlatamazsınız gurursuz olursunuz. Tükürmesini, dövmesini, kötü laflarını hepsini anlatın ailenize. Size karsı sevgisi kalmamış o zaman bunları yapabiliyorsa. Siz bunlara ragmen hala romantiklik bekliyorsunuz. Psikolojiniz iyi mi? Su an bence mantıklı düşünemiyorsunuz.
Kabullenilme duygusu var icinde sevgiye acsin sanki ..
Senin ki sevgi degil ask degil ..
Asik olan.insan hic bunları yapabilir mi ? Gozunden sakinir ..
Takintili sevgi bagllik aliskanlik ne derseniz.diyin ama bu adamdan bi cacik olmaz .
Acilen psikolojik yardim alamalisiniz.
basligi gorunce eski konuyu hortlatmislar dedim ama yeniymis o kadar tanidik ki sonra konularina baktim eski konuyu sen hortlatmissin. ben san esinle ilgilibisey demiycem seninle ilgili diyeceklerim.
bence akil sagligin ruh sagligin yerinde degil. film ve dizilerdeki hayati gercek hayatta ariyorsun. gece kalkip esimle dans ettigimi hayal ettim falan gerceklik alginda sorun var bu da seni yanlis beklentilere sokuyor.
belliki caresizsin kararsiz ve gucsuz esin de bunlarin farkinda ailenin farki olmadigini yazmissin cunku.
belli ki affedeceksin ama lutfen kendin ve kizin icin artik gercege don. gerceklikle zengiz oglan fakir kiz yok, ask ugruna olumler yok. en azindan kizin gerceklik algisi ile kendine ozsaygili olarak buyusun lutfen... sen bir birey yetistireceksin busekilde hayal kurarak ve bu hayalleri gercek sanarak buyutemez ve yetistiremezsin...
1 yasindaki cocuk sadece emmez ek gida yer hemde baya baya yer,ise baslamak icin emmeyi birakmasini beklemeyin,emzirmeyi aksam ve gece olarak ayarlayin.
hayal dunyasindan cikin bi de..
onunuze gul serse hatta gulleri altin tepside sunsa gururunuz oksanmis oksanmamis cok mu onemli?
bide neden planlarinizi ulu orta kavga sirasinda soyluyorsunuz ki?
seni kullanicam,senin parani kullanicam,gidemem vs.. bunlar cok gereksiz detaylar.
boyle kavga ederseniz zaten sizi ciddiye almaz..ve neyazik ki almadigini yuzunuze gozunuze tukurerek gostermis,ustune bide dayak yemissiniz.
Ne yapard in anlatsana banaFilm izler gibi okuyorum bu hikayeleri.
Ben olsam sunu yapardim demeyecegim, benim yapabildiklerimi yapacak kadin toplasan 5 kisi yoktur surada. Bakalim diger arkadaslar neler önermiş.
sen universite mezunu olduguna emin misin? ya cok acayip yaziyorsun. karsimda 13 yasinda bir ergen var sanki.Evet dürüst olmak istedim sadece o yüzden kavga sırasında planimi söyledim evet haklisin 1 yaşındaki bebek herşeyi yer normalde ama benim bebeğim yemiyor bu yüzden değerleri düşük hatta sürekli beni emiyor kilosu iyi tombis ama
Hayır bu sefer değil sadece karşım da ezilledigini af dilediğini görmek istiyorum en azından ilerde kızım için bana yaptığı pis şeyleri unutup kızıma nefret tohumu aşılamambarısmayı bekleyen kadın. ilk adımı kocasından beklıyor
Ergenliği üzerimden atamadim belkide bazen çocuk gibi bazende 40 yaşında olgun gibi oluyorum elimde değil ben içinde ne varsa oni söylüyorum size ne bir eksik ne bir fazla bu yüzden çocuk gibi gelmiştir size mantıklı değil duygularımla hareket ediyorumsen universite mezunu olduguna emin misin? ya cok acayip yaziyorsun. karsimda 13 yasinda bir ergen var sanki.
bu bahane farkında mısın? sen kızına hiçbir zaman babası hakkında kötü konusmaHayır bu sefer değil sadece karşım da ezilledigini af dilediğini görmek istiyorum en azından ilerde kızım için bana yaptığı pis şeyleri unutup kızıma nefret tohumu aşılamam
Ya sen ciddimisin ben o kadar vahimmiyim ya ni herkes mi mükemmel kimse asik olmadimi kimse aşık olduğu adamın gözlerine bakınca onun yaptığı tüm kötülükleri unutan kimse yokmu ben bu zamana kadar böyleydim ama artik böyle olmayacak tukurdu ve hakaret etti bana nasıl yapar nasıl kıyar nasıl ben ona hic kıyamazken o bana nasıl kıydı . Demek sadece ben sevmişim yazık oldu benim saf güzel aşkıma çok yazık oldu benim cocuklugumdan beri hayalini kurduğum askaya da gercek misin? kafa bulan bir sozluk yazari da olabilirsin vallahi cok acayip.
Konuşmam zaten ama ilerde oda beni suçlamaz umarım niye bıraktın babamı diye çünkü bu adam kızımı doldurabilirbu bahane farkında mısın? sen kızına hiçbir zaman babası hakkında kötü konusma
zira bu cok yanlıs olur
merak etme cocuklar cok güzel inanır söylenenlere. buyudugu zaman anlatırsınKonuşmam zaten ama ilerde oda beni suçlamaz umarım niye bıraktın babamı diye çünkü bu adam kızımı doldurabilir
İyi de kadın gayet de haklıymış.Canım aileme anlatamıyorum çünkü onunla evlenmemem için annem düğünümü zehir etmiş beni çok aglatmisti simdi hakliymissin anne diyemiyorum birde sonuçta bebeğinin babası ben bosanacagim elbette ama ilerde babası hakkında ileri geri konuşurlarsa yavrumun psikolojisi bozulur nefretle değil sevgiyle büyüsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?