Uzun suredir mutluyduk fazla geldi galiba

1 yasindaki cocuk sadece emmez ek gida yer hemde baya baya yer,ise baslamak icin emmeyi birakmasini beklemeyin,emzirmeyi aksam ve gece olarak ayarlayin.
hayal dunyasindan cikin bi de..
onunuze gul serse hatta gulleri altin tepside sunsa gururunuz oksanmis oksanmamis cok mu onemli?
bide neden planlarinizi ulu orta kavga sirasinda soyluyorsunuz ki?
seni kullanicam,senin parani kullanicam,gidemem vs.. bunlar cok gereksiz detaylar.
boyle kavga ederseniz zaten sizi ciddiye almaz..ve neyazik ki almadigini yuzunuze gozunuze tukurerek gostermis,ustune bide dayak yemissiniz.

Evet dayak umrumda değil benim sözler delip geçti kalbimi... yani çoğu şeyi anlatıyorum video etkisi olmaz tabi eksiklikler olur elbette...bugün kalbim susa endişeli size derdimi açınca biraz rahatlama çökmüştü uzerime ama şimdi biraz daha endiseleyim çünkü bana yapilan zulüm anormal miş galiba herkes öyle diyor annem sana rahat battı diyor hangi birine inanicam dedim anneme sen benim neler yasadigimi bilmiyorsun o adam iki yüzlü sizin yanınızda iyi davranıyor dedim ... varya elalemin yaninda o kadar ask dolu davranıyor ki inanıyordum ben ona beni suçlu çıkarıyordu eve gelince ayı oluyordu niye böyle iki yüzlü acaba neyse bugün endişe duzeyim arttı anneme gideceğim orda vakit geciricem gece evime gelirim yine yatacak yer yok zaten orda

Sevgilikte belliydi bu adamda benim cahilligim ettiği hakaretleri sakladım kimseye söylemedim aşık olduğum için ben büyüdüğümü kabullenemiyorum galiba hep çocuk kalmak istiyorum

Haklisin ben s ev gi delisiyim sevilmek istiyorum habire bu yüZden hep bardağın dolu kısmına baktım galiba

Evet kızımı hayalperest yetistirmemem gerekir bu yüzden yardim alicam ama hayır affetmeyecegim ben bu adamı su anda eve gelmiyor bi huzurluyum ki sormayin

Evet dürüst olmak istedim sadece o yüzden kavga sırasında planimi söyledim evet haklisin 1 yaşındaki bebek herşeyi yer normalde ama benim bebeğim yemiyor bu yüzden değerleri düşük hatta sürekli beni emiyor kilosu iyi tombis ama

sen universite mezunu olduguna emin misin? ya cok acayip yaziyorsun. karsimda 13 yasinda bir ergen var sanki.

barısmayı bekleyen kadın. ilk adımı kocasından beklıyor
Hayır bu sefer değil sadece karşım da ezilledigini af dilediğini görmek istiyorum en azından ilerde kızım için bana yaptığı pis şeyleri unutup kızıma nefret tohumu aşılamam

sen universite mezunu olduguna emin misin? ya cok acayip yaziyorsun. karsimda 13 yasinda bir ergen var sanki.
Ergenliği üzerimden atamadim belkide bazen çocuk gibi bazende 40 yaşında olgun gibi oluyorum elimde değil ben içinde ne varsa oni söylüyorum size ne bir eksik ne bir fazla bu yüzden çocuk gibi gelmiştir size mantıklı değil duygularımla hareket ediyorum

Hayır bu sefer değil sadece karşım da ezilledigini af dilediğini görmek istiyorum en azından ilerde kızım için bana yaptığı pis şeyleri unutup kızıma nefret tohumu aşılamam
bu bahane farkında mısın? sen kızına hiçbir zaman babası hakkında kötü konusma
zira bu cok yanlıs olur

ya da gercek misin? kafa bulan bir sozluk yazari da olabilirsin vallahi cok acayip.
Ya sen ciddimisin ben o kadar vahimmiyim ya ni herkes mi mükemmel kimse asik olmadimi kimse aşık olduğu adamın gözlerine bakınca onun yaptığı tüm kötülükleri unutan kimse yokmu ben bu zamana kadar böyleydim ama artik böyle olmayacak tukurdu ve hakaret etti bana nasıl yapar nasıl kıyar nasıl ben ona hic kıyamazken o bana nasıl kıydı . Demek sadece ben sevmişim yazık oldu benim saf güzel aşkıma çok yazık oldu benim cocuklugumdan beri hayalini kurduğum aska

bu bahane farkında mısın? sen kızına hiçbir zaman babası hakkında kötü konusma
zira bu cok yanlıs olur
Konuşmam zaten ama ilerde oda beni suçlamaz umarım niye bıraktın babamı diye çünkü bu adam kızımı doldurabilir

Arkadasım kadın sığınma evine git devlet maas versin diyorsun ama orada bakılırsın hem sözlü siddet hem fiziksel siddet alırlar seni hemen cocuguna da bakılır sende ise girer calısırsın daha fazla cekme bu adamı

İyi de kadın gayet de haklıymış.
Anne sen haklıymışsın ben seni dinlemedim pişmanım demek gerekir bazen hatayı kabullenmek de bir erdemdir.
Nereden bakarsan bak saçmalık yani anlatmamak.

Yuzume tukuren adam bana elinde cicekle gelse o cicekleri ona yediririm
Bir de adama seni kullaniyorum demek ne kadar saygisizca. O kaba diye siz de kaba olmak zorunda misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…