ben şu an sarımsak zeytinyağı kürünü de yapıyorum saçıma galiba daldan dala atlıyorum ama napayım hemen sorunu çözmek istiyorum acaba bu karışıma ısırganı da karıştırsam etkisini kaybeder mi ki :26:
ben şu an sarımsak zeytinyağı kürünü de yapıyorum saçıma galiba daldan dala atlıyorum ama napayım hemen sorunu çözmek istiyorum acaba bu karışıma ısırganı da karıştırsam etkisini kaybeder mi ki :26:
ya gerçekten işe yarıyor mu? bende kullanmak istiyorum fakat nasıl kullanılıyor ve nereden bulabilirim bunu? annem bu zamanda zor bulursun dedi of .. bir sürü şey denedim doktorların vermediği ilaç serum losyon şampuan hap kalmadı artık en sonunda saç yapın böyle deyiverdi pes ettiler ya hatta biri günde 150 tel dökülmesi normal dedi yuh dedim. bi sonuca varamayınca bi tarafından uydurmaya başladılar artık :) ya kızlar herşeyi denedim o biotin hapta herkeste işe yaramıştı ama bende yaramadı yağlar aklınıza gelecek herşey..... birde bunu deneyeyim etkisini ne zaman gösterdi sizde? ya benim saçım döküldüğünde otomatik dökülen yerden geri çıkıyor o problemim yok Allaha şükür tek derdim dökülmesi elimi saçıma her attığımda o 3 5 telin gelmesi beni çileden çıkarıyor banyodan sonra tarayayım diyorum tövbeeee o nasıl dökülmedir yerler ev,n heryeri saç oluyor süpürmekten bıktım... nolur yardımcı olunn
Ben ısırgan otlu sampuan ve ısırgansuyu kullaniyorum gecen seneden beri kullaniyorum
Ama surekli degil aklima geldikce
Ama en az ayda 4sefer kullaniyorum.
Dokulme faydasini goremedim sadce daha dolgun gosteriyo
Ayrica lavanta suyu kullandim o sacimi uzatti baya
Sacin ne cabuk uzamis diyenler oldu.
Bende durum bu