- 3 Nisan 2014
- 36.201
- 147.655
- 798
- Konu Sahibi alwaysnforever
gencecik kızsın niye teyzeler gibi sevdiğim bey sevdiğim bey diyorsun ?
buna mı takıldın deme vallahi takıldım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç üzülmeyin siz. Geçiçi, asgari ücretle çalışan, çalışmayıda sevmeyen biri olsa amenna. Siz sevgilinizede ilişkinizede sahip çıkın. Allah mutluluğunuzu daim etsin. :)Yaa çok teşekkür ederim ❤ Icimi rahatlattınız. Zaten kendisi çalışıyor gayet efendi biri falan yani issiz gucsuz serseri evi gecindiremeyecek evlilik sorumluluğunu alamayacak falan birisi degil ki. Sadece okul yüzünden bu tarz dusunceler bana da cok yanlış geliyor
Merhaba sevgili kk üyeleri
Benim oldukca uzun süreli bir ilişkim var. 24 yaşındayım sevdiğim bey de 28 yaşında. Ben güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun olacağım yakında. Fakat sevdiğim bey lise mezunu, su anda çalışıyor ve türkiye şartları için gayet de iyi bir maaş alıyor merak eden olursa.
Ben bu ilişkiyi geçenlerde anneme söyledim. İlk başta olumsuz hiç bir şey demedi. Ama şimdi emin misin aranızda çok fark var daha sonra pisman olursun gibi konusmalar yapmaya başladı. Evlilik hic kolay değil başkalarını gördükçe pisman olursun sen o kadar ugrastın okudun vs vs. Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor haliyle. Biraz cekingen bi yapım da olduğundan susup kalıyorum savunamıyorum kendimi.
Ben ne diyin nasıl bir yol izleyim de annemi ikna edeyim? Ve bu şekilde bir evlilik gerçekten sağlıksız mı olur mutlu olamaz mıyız? Oysa ben o kadar eminim ki ondan ve kendimden mutlu olacagımızdan. Cok seviyorum onu. Ama böyle olumsuz dusuncelerle kafamı karıstırıyorlar.
Biz ikimiz de aynı yerde büyüdük küçük bir ilçede. O yüzden aile yapilarimiz geleneklerimiz vs birbirine benziyor tabiki. Ve cok uzun zamandır da birlikte olduğumuz için de düşüncelerimiz hobilerimiz vs birlikte şekillendi diyebilirim. Ha farklı düşündüğümüz seyler yok mu var elbette. Ama bunları cok güzel tolere edebildik simdiye kadar birbirimizi hiç kırmadan uzmeden konuşarak. Aile olarak şöyle bir farklılık var yalnız. Benim ailem daha muhafazakar. Onun babası alkol falan kullanır. Benim babam hic hoslanmaz öyle seylerden. Tabi ki babama ne bundan ama gelin bunu babama anlatın iste..
Canım eğitim farkı filan yaş sorun değil de hayata bakış açınız nasıl ortak hobileriniz var mı hayat görüşünüz be bence bunları iyi düşün senin beklentin ne evlilikten onun beklentisi ne. Onun aile yapısı nasıl mesela annesi evin içinde nasıl bir konumda senin aile yapın nasıl. Acele etme yaşın küçük
Bu tamamen karşındaki adama bağlı. Adam kendine güveniyse, kompleks yapmayacaksa sorun değil. Ama daha geçen gün burada bir üye vardı. Kocasi olacak kereste hayatı zindan ediyordu hazimsizligindan. Isın kötüsü evlenmeden önce anlaşılmıyor ne oldukları.Merhaba sevgili kk üyeleri
Benim oldukca uzun süreli bir ilişkim var. 24 yaşındayım sevdiğim bey de 28 yaşında. Ben güzel bir üniversitenin güzel bir bölümünden mezun olacağım yakında. Fakat sevdiğim bey lise mezunu, su anda çalışıyor ve türkiye şartları için gayet de iyi bir maaş alıyor merak eden olursa.
Ben bu ilişkiyi geçenlerde anneme söyledim. İlk başta olumsuz hiç bir şey demedi. Ama şimdi emin misin aranızda çok fark var daha sonra pisman olursun gibi konusmalar yapmaya başladı. Evlilik hic kolay değil başkalarını gördükçe pisman olursun sen o kadar ugrastın okudun vs vs. Bu tarz konuşmalar beni rahatsız ediyor haliyle. Biraz cekingen bi yapım da olduğundan susup kalıyorum savunamıyorum kendimi.
Ben ne diyin nasıl bir yol izleyim de annemi ikna edeyim? Ve bu şekilde bir evlilik gerçekten sağlıksız mı olur mutlu olamaz mıyız? Oysa ben o kadar eminim ki ondan ve kendimden mutlu olacagımızdan. Cok seviyorum onu. Ama böyle olumsuz dusuncelerle kafamı karıstırıyorlar.
bir de o var. Aynı evin içinde herşey farklı oluyor.Bu tamamen karşındaki adama bağlı. Adam kendine güveniyse, kompleks yapmayacaksa sorun değil. Ama daha geçen gün burada bir üye vardı. Kocasi olacak kereste hayatı zindan ediyordu hazimsizligindan. Isın kötüsü evlenmeden önce anlaşılmıyor ne oldukları.
Bir de anne iç güdüsü denilen bir gerçek var. Anneni tamamen yabana atma derim.hayatim boyunca annem ne dediyse haklı çıktı.bir de o var. Aynı evin içinde herşey farklı oluyor.
bunları duydukça çok kızıyorum ne hale getirilmişiz bu ata erkil toplum tarafından. Bu saçmalıklara neden müsaade ediyoruz hiç anlamıyorum. Ve üzülüyorum.dün bir üyeye yorum yapmıştım @ Selenay92 sanırım, kendisi mühendis /eşi lise mezunu kadını sürekli eziyor aşağılıyor çalıştırmıyor. Belki ibret alırsınız. Tabi 5 parmağın 5i de bir değil ama aklınızda olsun...
Ahahahahgencecik kızsın niye teyzeler gibi sevdiğim bey sevdiğim bey diyorsun ?
oku, emek var sonra kocam kıskanıyor bini çik siviyirbunları duydukça çok kızıyorum ne hale getirilmişiz bu ata erkil toplum tarafından. Bu saçmalıklara neden müsaade ediyoruz hiç anlamıyorum. Ve üzülüyorum.