Bunu canlı tutmanın bir yolu yok muSen bide evlenince gör nerdeyse o ilgi hiç kalmıyor cicim ayları geçince
Eee nasıl ısıtcamUzun süreli ilişki soğumuş yemek gibidir.
Yersin ama tadı kalmaz.
Sakin olması kötü bir şey değil aslında, yanında rahat olduğunu gösterir. İlişkinin ilk zamanları heyecandan elini kolunu nereye koyacağını bilemezsin, telefonda konuştuktan sonra salak salak sırıtırsın vs ama 2 yıl geçmiş, birbirinizin her şeyini biliyorsunuzdur artık, bu yüzden yanında daha sakin, rahat davranması normal. Ayrıca kıskanması, kısıtlaması iyi bir şey değil ki, insanlar bunu sevgi sanıyor ama değil. Sana güveniyor işte, ne güzel.
Eskiden muteuz oluyordum ama beni kıskanması benim hoşuma gidiyordusizi kısıtlaması güzel birşey mi?
Ya eskiden hep derdi şunu giyme bakarlar makyaj yapma bakarlar başkalarının bana bakmasından çekinirdi şimdi hiç umrunda değil gibi artık sevmiypr gibi hissediyorum
çok kıskanır kısıtlardı artık hiç diyecek kadar az kıskanıyor.
Bir gün tartıştık ve gelip bana ben eskisi gibi kısıtlayıcı kıskanç olmayacam dedi sonra da bir daha bişey demediDeğil.
5 yıllık bir ilişkinin içindeyim; o ilk günlerde ki heyecan bazı konularda tabii ki kalmıyor.
Fakat bunlar pekte oturulup düşünülmesi gereken, kafaya takılacak şeyler değil.
mesela;
Dışarı çıkarken fotoğraf atıp nasıl olmuş?vb gibi sorulara artık 'evet hayatım çok güzel olmuşsun' deyip destekleyeceği, veya kızacağı bir kıyafetse bu tepkisini bildiğinden sormuyosun hiç.
kıskançlık olayı için de; uzun ilişkilerde taraflar birbirilerini iyi tanıdığından güven oluşuyor ve eskisi kadar inciğini cıncığını sorgulamıyorsun veya güvenilmez bir insansa zaten yılları alan bir ilişki olmuyor ortada gibi gibi
Buluşmalara gelecek olursak, bazen sevgilimle buluşmak, iş yoğunluğundan vs aklıma gelmez, bazende beni eve bıraktıktan sonra cok zaman geçmeden ben giderim yanına özledim diye
bunlar heyecan katmak adına yapılan şeyler değil, tamamen içgüdüsel bir şey fakat heyecan katan şeyler bir zaman sonra bunlar oluyor.
Yani bu rahatlık denilen olay sadece karşı tarafta olucak diye bekleme, sende de olucak
Ve gerçekten de büyük rahatlık oluyo insana
Yoo ben kıskansın istemem ben bir bireyim eskiden hep kıskanmasın isterdim ama şiödi sanki artık beni sevmiyor gibi geliyor öünkü sana güveniyorum güvendiğim için felan demedi bir gün geldi dedi hen artık kıskanç olmayacam ama annesine bile kıskançlık yapan biri bana susuyorYani alınma ama evde anasına babasına carlayan, hiçbir şeyine karıştırmayan kızlar konu sevgilileri olunca kısıtlanmaya pek bayılıyorlar. Bir nişanlım var, ne ben onu kıskanırım ne de o beni. Kıskansa, kısıtlamaya çalışsa ayrılırdım. Sorsan böyle tipler ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum der ama içlerinde ağır özgüven problemi yaşarlar.
Ama annesine bunu giyme şunu giyme der annesini kıskanırBelli bir süre sonra taraflar birbirine alışıyor , normal bir şeylerin değişmesi. İlk zamanlarda birbirinize karşı yabancı idiniz her hareketinize dikkat ediyordunuz , zaman geçtikçe samimiyet arttıkça her iki taraf ta rahat bıraktı kendini. Çok düşünmeyin böyle şeyleri, her resim attiginizda iltifatlar yagdirmasi gerekmiyor, hala güzel olduğunuzu düşünüyordur ama belli bir samimiyetten sonra " yaa nasılsa biliyor onu güzel buldugumu " diye düşünerek dile getirmiyordur. Kıskanma konusu da kiskanmasin daha iyi değil mi? Kisitlanmak güzel bir şey değil. Bu da size olan sevgisi azaldığı için değil güveni arttığı için kafaya takmiyordur artık.
Zamanla aile gibi oluyor sevgili, aile gibi olan birine karşı da ilk günlerdeki gibi yapmacikligi ( bana göre yapmaciklik, cicim aylarında karşıya yaranmak için yapılan davranışlar sadece)beklemeyin. Geçti gitti o gunler artık birbirinize alistiniz , bu şekilde sevgiyi saygıyı tuketmeden devam etmeye çalışın sadece.
Kıskançlık sevgi belirtisi değil ki. Belki de sizin giyiminiz düzgün geliyordur , ee öyleyse adam neyi söylesin ki?Ama annesine bunu giyme şunu giyme der annesini kıskanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?