maşallah:)ben kocamla 5 senelik ilişki sonrası evlendim şimdi de 2 yıllık evliyim ettimi sana 7 sene:)
insanlar türlü türlü..benim ilişkim için uygun bulduklarım başkası için doğru olmayabilir ben yazayım nasıl gittiğini...
öyle vıcık vıcık her dakka görüşmüyorduk...haftada bir kez c.tesi buluşurduk ve çok özlemiş olurduk birbirimizi...
gün içinde mesajlaşır akşamları yarım saat fln konuşurduk....
birbirimize hiç yalan söylemedik,bazen doğrular canımızı sıktı ama güven sorunu yaşamadık...
ufak süprizler oldu hayatımızda,mesela sırf onu özlediğim için mektup yolladım evine romantizim olsun die:) aynı şehirdeyiz ama:))
erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmesine ses çıkarmadım,sonuçta benden aldığı zevk ayrı onlardan aldığı ayrıdır...sıkmamak lazım...
sınırlarımızı bildik hep,neye kızıp neye kızılmayacağını belirlediğimiz için zorlamadık sınırlarımızı...
arada kavga da ettik,ama barışmalar daha ateşli oluyordu:) ( kavgalar da benim yüzümden oldu hep)
kesinlikle küfür,hakaret,gurur kırıcı laflar asla olmadı aramızda...
şimdi de evliyim ve o her geldiğinde eve zile bastığı an aynı heyecanı duyuyorum:)
bu arada tabiki ilk başlarda elimi tutsa içimde fırtınalar kopardı,bi hoş olurdum ama şimdi neremi tutmuoki tık yok:)
şimdi de başka türlü fırtına kopuo:) yaşasın evlilik
maşallah:)
mektuba gerçekten bayıldım harika bir düşünce arada küçük sürprizler hoş olur(aklımda):)
inşallah bende birgün son cümleni tüm içtenliğimle söyleyebilirim:)
ayyy çok güldüm yorumuna:):)demek tık yok
allah bozmasın:)
ayy canım benim yaa inşallah gönlüne göre bir evliliğin olur sevdiğin kişiyle...
bende hep başkalarının mutlu hayatlarına bakar ve bende böyle olmak istiyorum derdim,
babam annemi aldattığı için evlilikten korkar acaba Allah babamın anneme yaptıklarını kendi kızından yani benden mi çıkaracak acaba diye korkardım ama
hiç te ööle olmadı,o kadar mutluyumki,çünkü hep doğru insan olduğuna inandım...
nasıl inandınız derseniz şu sebepten diyemem...bu sadece bir histir ama sadece bir his....anladım işte....
Plansız programsız 4,5 yıl geçti.
Monotonlaşmamak için hiçbir şey yapmadık.
Yalnız imkanlar dahilinde istediğimizi yaptık.
ne güzel..bende diyorum simdi ama inancım yok fazla korkuyorum onunla olan hayallerimi gerceklestiremeyecegim diye
saygı zedelenirse sevgi de zedelenir gerçekten çok yerinde olmuş tşk ederim:)Tatile çıkmadık, ama günübirlik şehir dışına çıktık.
Tamamen bizbize kalmadık, arkadaşlarımızla program yaptık.
Kural...
Öyle koyulmuş bir kural yok.
Ama neyden hoşlanmadığımız, nelerde esneyebildiğimiz bellidir. Biliriz az çok. Ona göre davranmaya çalışırız.
Taviz verme konusunda da kesin şeyler söylenemez.
Yerine göre davranmak, yaşamak lazım.
En çok saygıya önem verdik yalnız.
Allah'a şükür, anlaşmazlıklar olsa da saygısızlığımız olmadı bugüne kadar, kırıcı bir söz ne söyledim ne işittim.
Ilişkimizin güzel yürümesini en çok buna bağlıyorum.
Saygı zedelense sevgi de zedelenir.
beraber film izlemek,ona yemek yaptırın bu aile duygusunu pekiştiriyor.Onun istemediği şeyleri ego yapıp ısrar etmeyin.o zaman gergin bir ortam oluyor.arada küçükde olsa onun ilgisini çekicek işine yarayacak hediyeler alın.Ailesiyle mümkün olduğunca kötü olmayın.biz bu aralar olimpiyatları izliyoruz.sabırlı,aceleci,ısrarcı olmamakta önemli.bir şeyden yeri gelsin vazgeçin.gerilip yara almaktansa ilişki.çok kıskanç,baskıcı olmakta iyi değil.arkadaşlarıyla,ailesi ile yalnız zaman geçirmeli.mutluluklar dilerim.
eminseniz sevdiğiniz kişiden ve işte budur benim hayat arkadaşım olacak kişi diyorsanız,korkmayın,ailesini tanıyın...Allah her kışın ardına baharı verdiği gibi bende baharı yaşıyorum 7 yıldır ve 2 yıldır tam anlamıyla yaşıyorum...demekki kış bitti....
sabredin ve korkmayın eş çok önemli çok....
kızlar benimde bir ilişkim var
sizlere bazı sorularım olacak ilişkimi daha sağlam temeller üzerine oturtmak
için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
sıkılma soğuma olmaması için neler yapıyorsunuz
ilişkideki heyecanı bitirmemek için neler yapıyorsunuz
sevdiğiniz insanın doğru dürüst biri olduğunu nasıl anlıyorsunuz
onu her daim kendinize bağlamak için yaptığınız özel birşeyler var mı
ilişkide ki mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz
ilişkiyi uzun yıllar sürdürüp evliliğe gidenlerimiz var mı aramızda
ilişkiyi ayakta tutma yöntemlerini konuşalım mı_????
bende hep özenirim öyle:)annemle babama da hep özenmişimdir seviyorlar birbirlerini:):)ayy canım benim yaa inşallah gönlüne göre bir evliliğin olur sevdiğin kişiyle...
bende hep başkalarının mutlu hayatlarına bakar ve bende böyle olmak istiyorum derdim,
babam annemi aldattığı için evlilikten korkar acaba Allah babamın anneme yaptıklarını kendi kızından yani benden mi çıkaracak acaba diye korkardım ama
hiç te ööle olmadı,o kadar mutluyumki,çünkü hep doğru insan olduğuna inandım...
nasıl inandınız derseniz şu sebepten diyemem...bu sadece bir histir ama sadece bir his....anladım işte....
benim inancım var ama senin gibi çok korkuyorum uyanacağım bu rüyadan diyene güzel..bende diyorum simdi ama inancım yok fazla korkuyorum onunla olan hayallerimi gerceklestiremeyecegim diye
mrb cnm bnmde 8 senelik bi birlikteliğim var.. aslında 8 bucuk da denebılır :)) ekim 1 de tam 9 sene olacak... 13 yaslarında tanıdık bırbırımızı.. ilk sevglm tek sevglm oldu :) bnde onun öyle tbı =))
şu anda askerliğini yapıo.. asker yolu beklıyoruz işte.. nasipse geldıgnde evlilik olacak..
bu ilişkının sırrı ne dersen eger.. aslında tek birşey cnm. sadece SAYGI.
ne olursa olsun seneler gecsede arada ki saygı bıtmeyınce sevgı de bıtmez.. birbirinize karsı, kişiliğinize karsı herzmn saygı çercevesi içinde olun.
8 sene dedgmde herkes şaşırıyor ve "hiç sogumadınmı" dıyorlar..
tüm samımıyetımle söyluyorum ki, her an biraz daha sevdım ben onu.. aynı şehirdeyiz beraber büyüdük. hergun görustuk ama hc bıkmadık.. inan ki o heyecanımız hiç btmedıAman nazar degmesın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?