uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

beraber film izlemek,ona yemek yaptırın bu aile duygusunu pekiştiriyor.Onun istemediği şeyleri ego yapıp ısrar etmeyin.o zaman gergin bir ortam oluyor.arada küçükde olsa onun ilgisini çekicek işine yarayacak hediyeler alın.Ailesiyle mümkün olduğunca kötü olmayın.biz bu aralar olimpiyatları izliyoruz.sabırlı,aceleci,ısrarcı olmamakta önemli.bir şeyden yeri gelsin vazgeçin.gerilip yara almaktansa ilişki.çok kıskanç,baskıcı olmakta iyi değil.arkadaşlarıyla,ailesi ile yalnız zaman geçirmeli.mutluluklar dilerim.

maşallah:)
mektuba gerçekten bayıldım harika bir düşünce arada küçük sürprizler hoş olur(aklımda):)
inşallah bende birgün son cümleni tüm içtenliğimle söyleyebilirim:)

bu arada tabiki ilk başlarda elimi tutsa içimde fırtınalar kopardı,bi hoş olurdum ama şimdi neremi tutmuoki tık yok:)

şimdi de başka türlü fırtına kopuo:) yaşasın evlilik

ayyy çok güldüm yorumuna:):)demek tık yok
allah bozmasın:)

maşallah:)
mektuba gerçekten bayıldım harika bir düşünce arada küçük sürprizler hoş olur(aklımda):)
inşallah bende birgün son cümleni tüm içtenliğimle söyleyebilirim:)

ayy canım benim yaa inşallah gönlüne göre bir evliliğin olur sevdiğin kişiyle...
bende hep başkalarının mutlu hayatlarına bakar ve bende böyle olmak istiyorum derdim,
babam annemi aldattığı için evlilikten korkar acaba Allah babamın anneme yaptıklarını kendi kızından yani benden mi çıkaracak acaba diye korkardım ama
hiç te ööle olmadı,o kadar mutluyumki,çünkü hep doğru insan olduğuna inandım...

nasıl inandınız derseniz şu sebepten diyemem...bu sadece bir histir ama sadece bir his....anladım işte....

ayyy çok güldüm yorumuna:):)demek tık yok
allah bozmasın:)

hehehehe :)))) eee alışıo insan aşkın hertürlüsüne...

bence hiç bir evli bayanda tık yoktur:) yani eşim elimi tutsa heycanlanıyorum kızarıyorum diyen varmı ki:))))

bizi artık el tutmak kesmio:)))))))))

ne güzel..bende diyorum simdi ama inancım yok fazla korkuyorum onunla olan hayallerimi gerceklestiremeyecegim diye

Plansız programsız 4,5 yıl geçti.

Monotonlaşmamak için hiçbir şey yapmadık.

Yalnız imkanlar dahilinde istediğimizi yaptık.

benimde 3.5 yıllık bir ilişkim var.şartlar müsait olsaydı beklemez evlenirdik ama beklememiz lazım. zamanla tanıyorsun anca karşındakini ve o da seni.. bsınırlarını başta konuşarak çizmek lazım.saygı ve sevgi olduktan sonra heyecan kendiliğinde geliyor.:)ALLAH(C.C)'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin arkadaşım..(amin) :)

ben kuralda koydum
üniversite yıllarında biz çıkmazken arada sınıftaki kızlarla eğlenmeye giderdi dil sınıfı olduğumuz için tek erkek oydu sınıfta kızlarla hadi gel diye çağrırlardı arada
bende ailemde yaşadığım için gece çıkamazdım..çıkmadan önce bu tip durumlara gelemem yeri gelir erkeklerle eğlenirsin ama kızlarla olmaz ilişkisi olan bir erkeğin dedim kabul etti..o kadar zamandır bu kuralı ihlal ettiğini hissetmedimde duymadımda..

ne güzel..bende diyorum simdi ama inancım yok fazla korkuyorum onunla olan hayallerimi gerceklestiremeyecegim diye

eminseniz sevdiğiniz kişiden ve işte budur benim hayat arkadaşım olacak kişi diyorsanız,korkmayın,ailesini tanıyın...Allah her kışın ardına baharı verdiği gibi bende baharı yaşıyorum 7 yıldır ve 2 yıldır tam anlamıyla yaşıyorum...demekki kış bitti....

sabredin ve korkmayın eş çok önemli çok....

saygı zedelenirse sevgi de zedelenir gerçekten çok yerinde olmuş tşk ederim:)

ısrar ne yazık ki bende çok fazla inatta aynı şekilde
ailesiyle aramı iyi tutmaya özen gösteriyorum hediye konusunda
ne yazık ki başarılı değilim daima gömlek almışımdır:):):)
teşekkür ederim yorumunuz için:)

mrb cnm bnmde 8 senelik bi birlikteliğim var.. aslında 8 bucuk da denebılır :)) ekim 1 de tam 9 sene olacak... 13 yaslarında tanıdık bırbırımızı.. ilk sevglm tek sevglm oldu :) bnde onun öyle tbı =))
şu anda askerliğini yapıo.. asker yolu beklıyoruz işte.. nasipse geldıgnde evlilik olacak..
bu ilişkının sırrı ne dersen eger.. aslında tek birşey cnm. sadece SAYGI.
ne olursa olsun seneler gecsede arada ki saygı bıtmeyınce sevgı de bıtmez.. birbirinize karsı, kişiliğinize karsı herzmn saygı çercevesi içinde olun.
8 sene dedgmde herkes şaşırıyor ve "hiç sogumadınmı" dıyorlar..
tüm samımıyetımle söyluyorum ki, her an biraz daha sevdım ben onu.. aynı şehirdeyiz beraber büyüdük. hergun görustuk ama hc bıkmadık.. inan ki o heyecanımız hiç btmedı Aman nazar degmesın :))

7 yıl olmasına 2 ay kaldı bi düşündüm yazını okuyunca..

ben kendimden yola çıkarak bişeyler söylim hemen..

arkadaşlarınızdan kopmayın ( genelde erkek kopmaz ama niyeyse kızın bi durmasını ister) ayrı hayatlarınız olsun yani tanıyın arkadaşlarını ama sende o da arkadşlaryla takılabilsin
valla biz hergün görüşüp ayrıldıkdan 5 dakka sonra özledim diye msjlaşan bir çifttik en uzun ayrılığımız mecburi olarak askerlik oldu şu an
ayrılıklar oldu bizde ama şöyle barışıcağımızı bile bile saçma ayrılıklardı en uzunu 4 gündü onda da msjlaşmalar devam etmişti
heyecan için valla ekstra hiçbişey yapmadım bazen giydiği bi tshrt bile ona olan aşkımın artmasına sebep olabilir :)
birlikte film izledik, yemek yaptık kesinlikle çook eğlenceli ama onu mutfağa sokmam bidaha
bizde böyle yani aklıma gelenler
ayrıldık lafını çıkartın hayatınızdan en önemlisi.. konuşmayın bikaç gün ama bilin devam ediceğinizi.. tabiri caizse şimdi yalama oldu ilişkiler ayrıl barış ayrıl barış sanal ortamda saat bası ayrılıp barışıyo millet.. hayır orda her özelini yansıtınca noluyo onu da hiç anlamam yani

evet sevdiğim kişiden eminim ve diyorum budur benim hayat arkadasım..ailesinide tanıyorum aslında aile olarak tamda uyumlu değiliz ama kendisi ailesinden cok daha farklı..ailesinin düşündükleri ona cok ters geliyor yani bana ters gelen onada ters geliyor..o yüzden içim rahat kendisi sanki benim ailem gibi bi ailede büyümüş gibi bizim gibi düşünüyor..ailesiyle annemde tanısıyor..aslında bunlar için gercekten cok fazla erken ama ciddi değiller annemler yani ortada dünür olayı yok bir araya gelince bizden asla bahsetmezler bizim dısımızda normal arkadas gibiler..belki daha simdiden böyle olmaması gerekiyordu ama zaman,olaylar bunu gösterdi ve böyle oldu..benim korkum bizim evliliğimiz uzadıkca bizdeki heyecan bitecek uzaklasacagız gibi geliyor bu yüzden korkuyorum

şimdi sorularına kendi adıma tek tek cevap veriyim
sıkılma boğulma olmasın diye ekstra bir çabam olmuyor.Zaten yapı olarak çok sıkan bir insan değilimdir.Bazen o sıkar boğulduğumu hissederim ozamanda söylerim biraz kendi halime bırakır beni.Toparlarım zaten hemen.Aradan uzun zaman geçince tanıyorsun zaten karşındakini...artık ne yapsan sıkılacak biliyorsun eğer değerde veriyorsan kendinden önce tutuyorsan sıkmamak için elinden geleni yapıyorsun.

heycanı ayakta tutacak okadar şey oluyor ki inan hayatta zaten... bir anda tekrar birleşiyor insanın elleri tam bitti derken yıllar geçmemiş gibi...Bunu hayat bizim için hallediyor yani sağolsun:)

mesafe diye hiç sıkmadım kendimi iki kişi arasında fazla mesafe olması gerektiğini düşünmeyenlerdenim ben.Hayatı paylaşıyoruz dahası var mı ? diye düşünüyorum

eğer şu son krizi çözebilirsek 1 ay sonra evlenmiş olacağız arkadaşım:)

son soruna şuan bir yorum yapamayacağım zira ''kelin ilacı olsa'' diyorum sadece şu anda:) ama çok şükür 7 yılı atlattık kazasız belasız:)

Son düzenleme:
bende hep özenirim öyle:)annemle babama da hep özenmişimdir seviyorlar birbirlerini:):)
allah korusun rabbim kimseye aldatmayı da aldatılmayı göstermesin mutlu olalım ya

bu konuda güzelce bir destan yazabilirim sanırım. eşim benim ilkokul arkadaşım.ilkokul bitinceye kadar kimseye belli etmeden uzaktan sevdim(bende anlamıyorum o küçücük yaşta nasıl sevdiğimi )Eşimde aynı şekilde. her neyse aynı ortaokula gittik,8. sınıfta bana açıldı çıkmaya başladık,ardından aynı lisede okuduk. farklı şehirlerde üniversite okuduk. Ocak'ta evlendik bu sene.nerden baksan 18 sene olmuş. ben şimdi 29 yaşındayım.Biz birbirimizle büyüdük:) çocukluğunu,ergenliğini,ilk sivilcesini,süt dişlerini hatırlıyorum ilk gün ki gibi seviyorum eşimi .heyecan bitmiyor,aksine daha da bir bütünleşiyorsunuz. işin sırrı bence doğal olabilmekte,neysek oyduk biz. farklı olmaya çalışmadık,yalan söylemedik ve birbirimize öyle bir güven verdik ki ayrılığın adını bile anmadık. ilişkimizi büyük bir sevda olarak nitelendirdik,basit şeylerle sınırlandırmadık,18 yıllık hayatımdaki birgün bile 14 Şubat kutlamadık mesela. biz istedik bunu. bizim aşkımız bi güne sınırlanamaz dedik,hediye aldığımız günler herhangi bir gün olmasına özen gösterdik . aşkımızı herşeyin üstünde tuttuk biz. ufak şeyler için yıpratmadık birbirimizi. moralimizin bozuk olduğu anlar anında söyledik kırmadan birbirimizi içimize atıp biriktirmedik,bencil olmadık,ben sen değil biz olduk.ve bence en önemlisi biz hep empatili davrandık birbirimize,ailelerimize. saygı sevgiden önce gelir dedik,ve aşkımız kazandı her daim.

ay cok duygulandım yazdıklarını okuyunca masallah size Allah hep sizi korur mutlu eder insallah peki bir sey sorabilir miyim bu 8 yıl içinde okul durumunuz nasıl oldu lise üniverste falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…