uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

tatlım çıkarak mı evlendiniz _?

10 kere yazmısım :)

Son düzenleme:

amin canım inşallah çabucak biter . içini ferah tut sen aklına kötü birşey getirme,çok sıkmada,çok serbestte bırakma. seven insan aldatmaz lafına da katılmıyorum gerçi bu işler karakter işi çünkü. biz sana direktif veririz burda sen rahat ol hele bir gitsin

Canım 8 yıllık ilişkim var nasipse 2 ay sonra evleniyoruz...
İlişkimiz hiç monotonlaşmadı her görüştüğümüzde yeni bişey keşfediyoruz birbirimizde...
Örneğin biz genelde haftada 1 buluşuyoruz çünkü kendisi yoğun çalışıyor ve bundan öncede hep hasretlik çektik yani birbirimiz hep özlerdik belki bizim sırrımızda bu oldu ama sanma ki sürekli görüşünce monotonlaşacak yok öyle birşey, önemli olan sizin paylaşımlarınız ve yanında kendini nasıl hissettiğin...
Ben abartısız her buluşmamda özenirim heyecanlanırım kendimi onun için hazırlarım ki oda kendini özel hissetsin...
Bence hayatı akışına bırak, çok şartlama olacağı varsa zaten olur...Uzun yıllar dilerim...

cok saol gercekten kime anlatsam hayallerinemi engel olacaksın gelecegini kötü etkiliyorsun ne yani onadamı karısacaksın istemiyomusun okumasını gibi seyler söylüyor anlamıyorlar beni benim derdim onun okuması değilki korkularım :\ dediğin gibi artık unutmalıyım bu konuyu en az 2 yıl var cünkü burdan gitmesine..gerci 1 yıl sonra dershaneye baslayınca gitmiş gibi olurum ama simdi unutmalıyım..cok üzülüyorum cünkü aklımdan cıkmıyo

2 ay sonra muradınıza eriyorsunuz yani çok sevindim maşallah:)
özen göstermeye çalışıyorum her buluştuğumuzda yanında hep gülesim gelir neden
bilmem ama kızsa bile gülerim:)

canım benim gün doğmadan neler doğar,kötüsüne şartlandırmadan bekle o günleri şimdiden,korkularını azalt olur mu,kimseninde seni bu konuda yıpratmasına izin verme,etrafında üniversite yıllarında aldatanları görüp iyice karamsar olma,herkes yapmaz bunu,adam gibi adam olan yapmaz,herşeyin istediğin gibi olması için dua et,haa birde bence erkek arkadaşına bunu yansıtma ,o bilmesin korkularını ,hani derler ya karpuz kabuğu misali olmasın

Sıkılma Soğuma Olmaması İçin, Vıcık Vıcık Olmayacak İlişki.. Mesela Sürekli Aşk Sözcükleri Bile Bir Süre Sonra Vıcıklaştırıyor Bence.. Nitekim Klasik Hal Alıyor..
Özlemek Duygusunu Bilmek, Öğrenmek Çok Önemli.. Özlemiyorsan Sorun Var Demektir..
Düzgün Bir İnsan Olduğunu Anlamak Zor.. İnsan Bilmem Kaç Yıllık Kocasını Tanıyamıyor .. Ama Oturuşu Kalkışı, Konuşması, Kelimelerin Arasındaki Bağ, İşi Gücü Falan Kriter Olabilir Yine De..
Açıkçası Sevgiliyi Kendine Bağlamak İçin Uğraşılmasını Doğru Bulmuyorum.. Gidecek Gibiyse, Gitsin.. Bağlanmaya İhtiyacı Varsa Olmaz Olsun..
İlişkiyi Ayakta Tutmak İçin Saygı Çok Önemli.. Bir Olayı Tartışırken , Sinir Anında Vs. Saygı Göz Ardı Ediliyorsa,O İlişki Mutsuz Olmaya Mahkumdur.. Karşılıklı Anlayış, anti- Baskıcılık, Empati İle Çoğu Şey Rayına Oturur Bence..

Evet, çıkarken işyerinde akşama kadar msnde chat yapar, akşam gezer tozar, eve gidince de telefonla konuşurduk. Kendimden korktum bir ara ya bıkarsam diye. Ama hala (6 ay çıkma + 2 yıl nişanlılık + 3 yıl evlilik) gece uykumuz kaçıyor, başlıyoruz muhabbete Olmadı pişpirik oynarız, beraber nette komik fotoğraflara bakarız, hamsterlarımızla dalga geçeriz... Öyle yani.

Bende monotonlaşmak soğumaktan vs çok korkardım ta ki sevdiceğimi bulana kadar. O korkuların varsa içinde ona karşı eksik olan bir şeyler vardır mutlaka. Bence onları belirle ilk önce böyle bir durum varsa. Ha yoksa korkmana gerek yok insan sevdiğinden sıkılmaz diye düşünüyorum. Tabi ki bazen sorunlar oluyo ama önemli olan ne ondan ödün vermesini beklemek ne kendinden büyük ödünler vermek ne de ilişkinizi laçkalaştırıp basitleştirmek. Her şeyin dengesini kurmak lazım. Biz yaz tatilleri hariç 7/24 birlikteyiz bazen nasıl dayanıyorum bilemiyorum ama hiç sıkılmıyorum 1 gün görmesem dayanamıyorum hep onunla olmak istiyorum keza oda öyle. Bazı arkadaşlar sevdiceklerini taa ilkokulda bulmuş ne kadar güzel maşallah hep böyle mutlu olsunlar. Ama ben onlara göre çok geç bulanlardanım aynı şehirde büyümüşüz aynı okullarda okumuşuz aynı yollardan geçmişiz ortak birsürü arkadaşımız var Aynı hayatın farklı bölümlerini yaşamışız ama hiç karşılaşmamışız ta ki üniversiteye gelene kadar. Biz üniversitede bulduk birbirimizi iyikide bulmuşuz :))) öyle çok uzun yıllar olmadı belki ama ben eminim ki birgün hayatımız tamamen bir olucak :) Önemli olanda hayatı bir yaşamak illa bu heyecan olsun şu heyecan olsun diye bakmak değil onun yanındayken nefes aldığını hissetmek..

2 ay sonra muradınıza eriyorsunuz yani çok sevindim maşallah:)
özen göstermeye çalışıyorum her buluştuğumuzda yanında hep gülesim gelir neden
bilmem ama kızsa bile gülerim:)

Bizde görüşmediğimiz zamanlar hep kavga ederiz gördüğümde şöyle dicem böyle dicem derim ama görünce unuturum, aşk bu sanırım
Bide tatile çıktınızmı demişsiniz biz 2 sene önce gitmiştik ve gitmeden önce çok tereddütüm vardı hem ondan hem de kendimden acaba soğurmuyum diye, çünkü ilk kez 1 hafta geçirecektim, şunu söyliyim tabi kimseye örnek olmasın ama ben tatilden sonra kararımda daha nettim evet evleneceğim adam bu dedim...Ne derler birini tanımak istiyorsan ya tatilde ya alışverişte tanıyacaksın diye...

cok karamsar oldum evet bu konuda .. ve daha simdiden soktum bile ben o karpuz kabugunu cok cok tartıstık bile bu konular yüzünden

bizim ikimizin kararı sonucu kavga da etsek güle oynaya da konussak telefon kapanırken mutlaka '''seni seviyorum''''diyoruz bilmiyorum kötü mü oluyor ama kavgalıysak yumuşamamızı
sağlıyor ilişkim ufak tefek kimi zaman büyük zararlar alsada güzel gidiyor gideceğinden değil de onu kaybetmemek varsa yaptıklarınızdan ders alarak hatamı anlamak adına açtım konuyu teşekkür ederim yarrdımınız için baskıcılık da var ne yazıkki bende düzeltmeye çalışacağım onun için<3:)

tatil konusu bizim de gündemimizde aslında tam emin değilim gidip gitmeme konusunda korkuyor insan ya otobüs kaza geçirir de ailem öğrenirse ya da ondan soğur muyum vs vs
aslında benim hoşuma gitti tatile gitmen hemde çok biraz güven geldi bana:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…