uzun süreli ilişki trajedisi..

Aysehatun34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
462
288
103
Günlerdir beni yeyip bitiren bi konu var. 3 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla ufak tefek şeyler yüzünden hemen her gün tartışarak birbirimizi çok yıprattık. Farklı şehirlerde yaşıyor olmamız da cabası. Yanyana gelemediğimiz için tartışmalar kavgaya dönüşür oldu. Şimdiye kadar ne kadar kavga edersek edelim ertesi gün günaydın aşkım mesajıyla uyanırdım. Malesef o günlerin sonuna geldik. Erkek arkadaşım artık çok yıprandığını ve kendini kötü hissettiğini söylüyor. Sürekli tartışacak mıyız korkusuyla yaşamak istemiyorum diyor. Beni sevdiğini biliyorum ama bana zaman ver diyor. Aramızdaki saygıyı kaybetmememiz için bi süre birbirimizi özlemeliyiz kaybetme korkusu yaşamalıyız diyor. Burnumu sürtmek istiyor sanırım

Ne yapmalıyım bu zaman sürecinde benden soğumaması beni özlemesi ve tekrar sevgili olmak istemesi için. Bana akıl verecek birilerine çok ihtiyacım var. Fikirleriniz benim için çok önemli yanlış bir adım atmak istemiyorum. Lütfen yardım edin..

Öncelikle benımde eşimle sevgiliyken hergun deliler gibi kavga ederdık. Hiçbir zaman ara falan vermedık.
Ara vermeyın verırsenız birleşceğinizi pek sanmıuorum. Baktınız birlikte de olmuyor,
Her gun ağlıyacağına bir gun ağla deriimmm.

içine kurt düşürmüş gibi olmak istemem ama, eğer; yıprandık,birbirimizi biraz özleyelim,olmazsa biraz ara verelim gibi kelimeleri sarf etme aşamasına gelindiyse sizden gayrı bir aday var onunla biraz takılmak bu sürede canının yanıp yanmadığını 3.şahısta sizi arayıp aramadığını kontrol etmek istiyordur gibi geldi bana ve çokta tanıdık geldi. tabi umarım durum böyle değildir.

Çok haklısınız bende böyle olması gerektiğine inanıyorum. Biz önce ara verelim iki üç gün dedik sonra ben o süreyi bekleyemeden yine kıskançlık yaparak bi tartışma daha çıkardım. Hal böyle olunca da bana tekrar yaklaşmak istemedi
Sana tekrar aşkım dediğim zaman yine bana bağırıp çağıracakmışsın gibi hissediyorum diyor. Tekrar birbirimizi üzmeyeceğimize emin olmak istiyorum diyor.Çok üzülüyorum

Bence onu kendi haline birak. Seni ozlemesine, sende neyin sevdigini anlamasina firsat ver. Seni gercekten seviyorsa sana kendiliginden yazacaktir. Ama yazmiyorsa seni sevmemis ve haketmemis olur.

Ozaman rahat bırak bakalım 1 gun erğer 1 gunun sonunda mesaj falan atmassa ayrıl derim.
Seven ınsan merak eder.

gerçek seven bikmaz sogumaz ara vermez (bana göre). eğer sevdiginiz bunu göze almışsa sizsiz yapabilir demektir. tercih belirlemekse artık size kalmış...
Haklısınız tamamen. Bende ona ara vermeyelim ya birbirimizden uzaklaşırsak dedim. Ama o bana bi hafta aşkım canım demeyince birbirimizden soğuyacaksak hiç sevmemişiz demektir diyor. O kadar çok şey yaşadık ve sonunda barıştık ki nedense ikimizde nasılsa bitmez gibi düşünüyoruz. Belki de bu yüzden bu hale geldik

Bence onu kendi haline birak. Seni ozlemesine, sende neyin sevdigini anlamasina firsat ver. Seni gercekten seviyorsa sana kendiliginden yazacaktir. Ama yazmiyorsa seni sevmemis ve haketmemis olur.
Keşke söylediğiniz gibi olsa ve beni özlemiş olarak geri dönse bana.. Benden zaman istediği için önce bi süre benimle hiç konuşmak istemiyor sandım. Ama konuşuyoruz gün içinde. Sadece aşkım vs demiyor bana. Bu şekilde konuştuğumuz içinde yokluğumu nasıl anlayacak ben onu düşünüyorum. Öyle acayip bi durumdayız ki bana ben sana yazmadan duramam benden böyle bişey isteme diyor hemde barışmıyor. Sorunlarımızın böyle çözüleceğine inanıyor. Birinin ona bu aklı verdiğini düşünüyorum ama kim olduğunu da bilmiyorum..

Ozaman rahat bırak bakalım 1 gun erğer 1 gunun sonunda mesaj falan atmassa ayrıl derim.
Seven ınsan merak eder.
Mesaj atıyor bana şuan zaten. diğer türlü merak edeceğini söylüyor. biyere giderken haber veriyor benimde ona haber vermemi istiyor ama uzak duruyor yinede benden. Hiç alışkın değilim onun bu haline. Sizce mesajlarına cevap verip bende onun gibi sevgi sözcükleri kullanmadan konuşarak hata mı ediyorum?

Bizde öyleydik tartışma sonucu ayrıldım sonra benim gücüm kalmadı hergün tartışmak istemiyorum vs. aynı şeyler sizinkiyle ama gücü birtek bana kalmamış onu gördüm sonradan . Bizim ilişkmizde uzaktan yürütülen bir ilişkiydi ayrıca İlişkide ara verince olmuyor çözüm bence ara vermek değil ara verince eskisi gibi olmuyor. konuşarak halledin sorunlarınızı tartışma açmadan zaten neden tartışacağınızı anlarsınız ama şimdiden böyle tartışıp ilişkinizde yıprandıysanız ilerde ne olur o küçük sorunlar birikip dağ olur . Erkek arkadaşnız huzur istiyor tartışmak istemiyor tartışmadan uzak durun .

Beni aldattığını hiç düşünmüyorum çünkü zaten böyle bişey yapmak istese normal zamanda da yapabilir. Aynı şehirde değiliz onu sürekli kontrol altında tutabilecek durumda değilim. Ama çok güveniyorum ben ona hayatım boyunca hiç bir erkeğe güvenmediğim kadar. Tamda bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum. Askere gitti aylarca yolunu gözledim. Biz çok çektik çok bekledik birbirimizi. Çok emek verdim bu ilişkiye. Söylediğiniz ihtimali düşünmek bile içimi paramparça etmeye yeter..

Çok haklısınız tam olarak benden istediği huzur. Sevgi açısından bi sorun hiç yaşamadık yanyana geldiğimizde bir kez bile kavga etmedik ama uzakta ilişki yürütürken ben farklı bi insana dönüşüyorum. Çzledikçe ufacık şeylerden sorun çıkarmaya hırçınlaşmaya başladım.İstemeden onu çok üzdüm çok incittim ve bunun için gerçekten çok pişmanım. Söylediğiniz gibi ufak sorunlarımız dağ oldu ve şuan eskisi gibi olacaksa yine bu kadar çok kavga edeceksek seni çok sevsem de dönmem diyor. Umarım değiştiğime ikna olur ve onu kaybetmem..

Bu biraz ara verelim muhabbeti kadar saçma bir şey yoktur kesinlikle, emin olun uzakta olduğunuz için böyle oluy
İlişki süreniz çok fazla değil, ama bu gidişle fazla olacak gibi, zaman geçtikçe daha da soğumalar başlar, bunun temeline inmelisiniz, mutlaka bir nedeni vardır, seven insan böyle yapmaz, uzakta olunca daha çok olur tartışmalar ,allah yardımcınız olsun.

Yahu dizi mi futbol mu bu sezon arası olsun.

10 yıl ilişkiden sonra evlendik bakıyorum geçmişe ayrılık aşamasına çok geldik özellikle nişanlıyken ama hiç ara vermedik.

Kendine değer ver seni istememe durumuna getirme kimseyi sen iste yada isteme olay bu.

Bende tamda bundan korkuyorum işte benden soğumasını istemiyorum. Sorunsuz bi ilişkimiz olması için çabalicam tartışmamaya üzmemeye çalışıcam. Hayatım boyunca ilk kez böyle aşık oldum birine ve bu yüzden sonuna kadar savaşmak istiyorum. Bahsettiğiniz sebep benim dikbaşlı olmam sanırım. erkek arkadaşım benim onun herşeyine muhalefet oldugumu düşünüyor ve buna çok üzülüyor

erkek arkadaşın haklı.demek ki mantıklı düşünüyor.
kendimden örnek vereyim.bir kız arkadaşım beni kırdı mı ya da bir konuda anlaşmazlık yaşadım mı bir süre uzak duruyorum.konuşmuyorum çünkü konuştuğum ve iletişime devam ettiğim anda her şey geri dönülmen de ez biçimde bozulacak.bu noktada ona hak verdim. demek ki ilişkinizin daha fazla yıpranmasını istemiyor.başka bir kadın ihtimalini düşük buluyorum ki bir yere giderken haber veriyor diyorsun
sana tavsiyem -tabi kendini tutup uyabilirsen- bir müddet sen de geride dur.onunla çok fazla iletişime girme.kavga yapıp saygıyı yitirme, kendini sorgula bu süreçte sen nerde hata yapıyorsun da olay buralara kadar geldi? öz eleştiri yap.en güzeli de güçlü dur dik dur. öyle bir hava estireceksin ki tamam kabul ben de hata yaptım dersimi aldım.seni ama kendimi de sana ezdirmem.işte burdaki çizgiye dikkat et.sen sadece kapıyı aralık bırak .o içeri girmek için çabalasın.

İlişkimiz boyunca ben tartışma sırasında sinirlenip çok defa bitirelim ara verelim falan dedim ama erkek arkadaşım hiç kabul etmedi böyle bişeyi. Ondan böyle bişey beklemediğim için şuan hayatımın şokunu yaşıyor gibiyim. Dünya yıkılsa bensiz bir gün duramaz diye düşünürdüm çünkü hep. Aynı şekilde bende duramazdım. Şimdi mesafeli duruyor ama yinede bana yazmadan duramıyor. Bu süreci nasıl en az yarayla atlatabiliriz ben onu düşünüyorum sadece. Çünkü dediğiniz gibi ara verme olayından sonra genelde herşey daha kötüye gidiyor Bölyle olsun istemiyorum..

Esime universitedeyken ben acildim. Tarih 23 mayis 2003. O ankarada ben istanbulda. Sana asik oldum cok hoslaniyorum ama ayri sehirlerdeyiz,sanirim olmaz. Ama olmasini cok isterdim demiatim. O da neden olmasin dedi ve basladik. O tarihte ikimizjn de okulu bitmisti. O ankaraya ben istanbul a.

Hergun kavga ettik neredeyse... Ayrildim,cep telefonunu satip yanima geldi barisip gitti. Ara verelim diyen hep ben oldum ama asla ara vermedi. Hep savasti. Onun savasmasi beni de korukledi. Benim de askimi sevgimi hep ayakta tuttu.

Tarih 26 agustos 2012... Tam 9 yil,3 ay sonra evlendik.

Mesafelerin aski sevgiyi bitirdigine inanmiyorum.

Çok haklısınız benim yapmam gereken tamda bu.. Çünkü bu süreçte ben çok fazla gözyaşı döktüm çok ağladım ve o hep beni ağlarken sızlanırken gördü. Bu sebeple benim güçsüz oldugumu düşünüyor. Tartışsakta dik durmamı istiyor. Bana zarar verdiğini hissediyor ve vicdani sorumluluk hissediyor. Bunu bana söyledi ve ona hak verdim. Bundan sonra ayrılsak da barışsak da onu böyle bi yükün altına sokmayacağımı söyledim. Ki gerçekten kendimi daha güçlü hissediyorum eskisinden. Bu ayrılık benimde kafamda bazı şeyleri ölçmeme yardımcı oldu. Hatalarımı anladım kendime ne kadar zarar verdiğimi ikimize de haksızlık ettiğimi gördüm. Bir daha her ne olursa olsun ağlayıp düşüp bayılıp hastanelik olan o zavallı kız durumuna düşürmeyeceğim kendimi. Sonucu ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…