- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi Aysehatun34
-
Esime universitedeyken ben acildim. Tarih 23 mayis 2003. O ankarada ben istanbulda. Sana asik oldum cok hoslaniyorum ama ayri sehirlerdeyiz,sanirim olmaz. Ama olmasini cok isterdim demiatim. O da neden olmasin dedi ve basladik. O tarihte ikimizjn de okulu bitmisti. O ankaraya ben istanbul a.
Hergun kavga ettik neredeyse... Ayrildim,cep telefonunu satip yanima geldi barisip gitti. Ara verelim diyen hep ben oldum ama asla ara vermedi. Hep savasti. Onun savasmasi beni de korukledi. Benim de askimi sevgimi hep ayakta tuttu.
Tarih 26 agustos 2012... Tam 9 yil,3 ay sonra evlendik.
Mesafelerin aski sevgiyi bitirdigine inanmiyorum.
sakin ama sakin arama sakin..
kardesimin 6 yillik sevgilisi ara verelim diye ayrildi kardesimden,dedim oglum sakin arama,kiz kafasini dinlesin seni ozlesin..
yok bizim oglan aradi da aradi..
en son kiz `2 aydir ayriyiz ama seni hic ozlemedim` demis..bizimkisi mosmor oldu.hatta noktayi seni sevmiyorum artik diye koydu ve bitti..
eger benim akil kupu kardesim kendini ozletseydi 1 aya barisirlardi ama cok ustune dustu,gereksizce ilgi gosterdi..
simdi benim zorumla butun hesaplarindan engelledi kizi,adim gibi eminim 1-2 aya anyayi konyayi anlayip kardesime geri donmek isteyecek ama bu kez bizimkinin gururu cok incindi.
sakin arama sakin..ta ki o arayana kadar arama..
yilbasinda yasadigi sehire gidip ani bi supriz yapabilirsin belki ama sakin tlfla iletisime gecme,suyu cikiyor.
Ara vermek ilişkinin bitmesi için ortam hazırlamaktır bana göre. Ya ayrilirsin ya devam edersin ara ne yani?
Tartismalarin kavgaya dönmesinin sebebi aradaki uzaklık. Ya konuşarak anlaşmaya çalışacaksınız ya yanyana gelmek için ugrasacaksiniz. Ara verirseniz ilişkinin bitmesi duzelmesinden daha muhtemel duruyor.
7 senelik beraberliğim var ayrilalim lafi bi elin parmakları kadar bile geçmemiştir ve max. 2 saat sürmüştür. Ama tutup ara verseydik bi sorun olduğunda hiç sanmıyorum bu günlere gelebilecegimizi.
1-2 sene aynı şehirdesinizdir sonra aranıza mesafeler girmiştir bunun dışındaki uzaktan ilişkiler bana mantıklı gelmiyor 3 sene çok değil gunumuz ilişkilerine göre az bile çunku universite kpss vss derken 5-6 sene geçiyor
hergun tartışmak çok yıpratıcı benim fikrim ayrılmak
gerçi sen bana bakma 1.5 senelik sevgilimden ayrı yerlerde olcaz diye ayrılmıştım benim ilişki anlayışım farklı çunku mesela ben biriyle çin çin çin yazışamam konuşamam ben telefonumu kaybetsem bi gun sonra haberim olur ben isterimki benim yanımda olsun beraber şuraya gidek buraya gidek güzel anları birlikte yaşayalım
bi de bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 20li yaşlarımı böyle geçirmek istedim 4-5 tane arkadaşım var uzaktan ilişkisi olan hepsinin 4-5 senelikti ilişkileri 1 i hariç hepsi ayrıldı hepsi de hergün hergün kavga ediyodu 1 tanesi hala devam ediyo onlarda farklı olarak mesajlaşmıyolar mesela gunde 1-2 kere konuşuyolar (bunu siz de deneyebilirsiniz)eskiden çok mesajlaşıp çok konuşurlarmş ve sürekli kavga ederlermiş bir de bi arkadaş demiş ya 9 sene sonunda evlendik diye onlardan güç alma seneyi söylemiş 2003 senesi
şimdi 2015 teyiz agzımız yuzumuz sosyal medyayla dolu ve bazı insanlar kabul etmese bile sosyal medyanın teknolojinin ilişkilerde çoooooooook büyük etkisi var
wassapta şu saatte son görülmüştün o saatte kimle konuştun kavgası oluyor artık ilişkilerde
Bana aynen bunu söyledi zaten. Altı çürük bir binanın üzerine taş koysakda sonunda yıkılırız ben en baştan daha sağlam başlamak istiyorum seninle. Bu yüzden biraz zamana ihtiyacım var dedi. Bakalım bende sabredip bekliyorum. İnşallah sonunda herşey daha güzel olur. Birbirimizi kaybetmeyiz..Ben ara vermenin çok kötü bişey olduğuna inanmıyorum aslında sevgilin seni seviyor ve biraz kavgaya ara verip yeniden daha sağlam başlamak istiyor yani sadece huzur istiyor,sevgilimde ara vermek istemişti çok kavga ettiğimiz bi dönemde 67 saat sonra aradı saatleri sayıyodum :)
şuanda yapacağın tek şey sabretmek bekliyomuş gibi yapma bişeylerle uğraş film izle müzik dinle sanki tatildeymişsin gibi yalnızlığın tadını çıkar :) kesinlikle iletişime girme kilit noktası bu eminimki en kısa zamanda dönücektirBana aynen bunu söyledi zaten. Altı çürük bir binanın üzerine taş koysakda sonunda yıkılırız ben en baştan daha sağlam başlamak istiyorum seninle. Bu yüzden biraz zamana ihtiyacım var dedi. Bakalım bende sabredip bekliyorum. İnşallah sonunda herşey daha güzel olur. Birbirimizi kaybetmeyiz..
Aynı bizim gibisiniz 7 24 aramalar konuşmalar... Tek fark biz yan yanayız, uzun süreli beraberlik istemedim hiçbir zaman, vakit kaybı gibi geldi bana hep, okul bitsin de öyle bulurum birini diyordum ama son senemde çıktı karşıma şansım o benim, aşıksınız mücadele edin, aldatma ve şiddet yoksa bir ilişkide o ilişki kurtarılır, inanın bana, biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi o zaman daha tutkulu olursunuzBenim ilişki anlayışım sizinkinden biraz daha farklı. Üç sene çok uzun bir zaman değil belki evet ama bunun üç seneyle kalmayacağına inanıyorum ben. Ailem biliyor erkek arkadaşım oldugunu hatta tüm sülalem biliyor diyebilirim. Üniversiteyi bitirdim ve kpssye hazırlanıyorum bi süredir. Yani 20li yaşlardayım bende..
Üniversite 3. sınıftaydım ben tanıştıgımız zaman. Bütün arkadaşlarım akşamları çıkar gezerdi bense eve gitsemde sevgilimle konuşsam diye beklerdim. Onu çok özlediğim zamanlar oldu ama hiçbir zaman ayrılayım da aynı şehirden birini bulayım diye düşünmedim. Onunda düşündüğüne inanmıyorum. Bizim sorunumuz çok fazla konuşuyor olmamız insanlar bir saat konuşup sıkılırken biz sabahlara kadar konusurduk sevgilimle hal böyle olunca da sudan sebeplerden kavga ediyor işte insan.
Sosyal medya hesaplarını da kullanmıyoruz ikimizde o yüzden o tarz problemlerimiz yok ilişkimizde. Ve herşeyden önce biz birbirimize çok güveniyoruz. O kadar çok insan dedi ki bana ayrıl bitsin napacaksın böyle uzaktan ilişki mi olur diye. Ama benim gönlüm onu sevdi başkasını da gözüm görecek gibi değil inanın ki :) Sizinde haklı oldugunuz noktalar var sokakta elele bi çift gördüğümde içten içe kıskanıyorum mesela bende. Ama keske baska sevgilim olsa diye düşünmüyorum. Zaman biraz hızlı geçse de yine kavuşsak yine yanyana gelsek diye hayaller kuruyorum
Ben gerçekten çok aşığım hayatımdaki adama. Bunu tüm hücrelerimde hissediyorum. Tek bir an bile vazgeçmedim onu sevmekten. Şuraya yazarken bile yine duygulandım ya. Keşke içimden geçenleri oda bilse :)
yanılmayı çok isterimBeni aldattığını hiç düşünmüyorum çünkü zaten böyle bişey yapmak istese normal zamanda da yapabilir. Aynı şehirde değiliz onu sürekli kontrol altında tutabilecek durumda değilim. Ama çok güveniyorum ben ona hayatım boyunca hiç bir erkeğe güvenmediğim kadar. Tamda bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum. Askere gitti aylarca yolunu gözledim. Biz çok çektik çok bekledik birbirimizi. Çok emek verdim bu ilişkiye. Söylediğiniz ihtimali düşünmek bile içimi paramparça etmeye yeter..
o zaman dediğim gibi işte uzun uzun konuşuyomuşsunuz konuşmaları azaltabilirsiniz bi de gerçek hayattaki gibi olmuyor mimikler çok önemli siz bi şeyi yanlış anlayıp tartışırsınız o bişeyi yanlış anlar tartışır insanlar yuzyuzeyken bile birbirlerini yanlış anlıyorBenim ilişki anlayışım sizinkinden biraz daha farklı. Üç sene çok uzun bir zaman değil belki evet ama bunun üç seneyle kalmayacağına inanıyorum ben. Ailem biliyor erkek arkadaşım oldugunu hatta tüm sülalem biliyor diyebilirim. Üniversiteyi bitirdim ve kpssye hazırlanıyorum bi süredir. Yani 20li yaşlardayım bende..
Üniversite 3. sınıftaydım ben tanıştıgımız zaman. Bütün arkadaşlarım akşamları çıkar gezerdi bense eve gitsemde sevgilimle konuşsam diye beklerdim. Onu çok özlediğim zamanlar oldu ama hiçbir zaman ayrılayım da aynı şehirden birini bulayım diye düşünmedim. Onunda düşündüğüne inanmıyorum. Bizim sorunumuz çok fazla konuşuyor olmamız insanlar bir saat konuşup sıkılırken biz sabahlara kadar konusurduk sevgilimle hal böyle olunca da sudan sebeplerden kavga ediyor işte insan.
Sosyal medya hesaplarını da kullanmıyoruz ikimizde o yüzden o tarz problemlerimiz yok ilişkimizde. Ve herşeyden önce biz birbirimize çok güveniyoruz. O kadar çok insan dedi ki bana ayrıl bitsin napacaksın böyle uzaktan ilişki mi olur diye. Ama benim gönlüm onu sevdi başkasını da gözüm görecek gibi değil inanın ki :) Sizinde haklı oldugunuz noktalar var sokakta elele bi çift gördüğümde içten içe kıskanıyorum mesela bende. Ama keske baska sevgilim olsa diye düşünmüyorum. Zaman biraz hızlı geçse de yine kavuşsak yine yanyana gelsek diye hayaller kuruyorum
Ben gerçekten çok aşığım hayatımdaki adama. Bunu tüm hücrelerimde hissediyorum. Tek bir an bile vazgeçmedim onu sevmekten. Şuraya yazarken bile yine duygulandım ya. Keşke içimden geçenleri oda bilse :)
İnşallah söylediğin gibi olur canım :) Hele bi dönsün de bir daha kavga etmek mi. Oww yooşuanda yapacağın tek şey sabretmek bekliyomuş gibi yapma bişeylerle uğraş film izle müzik dinle sanki tatildeymişsin gibi yalnızlığın tadını çıkar :) kesinlikle iletişime girme kilit noktası bu eminimki en kısa zamanda dönücektir
hadi inşallahİnşallah söylediğin gibi olur canım :) Hele bi dönsün de bir daha kavga etmek mi. Oww yoo
Haklısınız aynen öyle oldu zaten. Bir de ben çok alınganım ne dese yanlış anladım ne dese küstüm üzüldüm ağladım. Bunlar onu çok bunalttı. Ama iyi oldu bu ayrılık ben kendimi toparladım biraz. Anladığım kadarıyla oda düzelmiş gibi. Umarım sorunlarımız biter bundan sonrao zaman dediğim gibi işte uzun uzun konuşuyomuşsunuz konuşmaları azaltabilirsiniz bi de gerçek hayattaki gibi olmuyor mimikler çok önemli siz bi şeyi yanlış anlayıp tartışırsınız o bişeyi yanlış anlar tartışır insanlar yuzyuzeyken bile birbirlerini yanlış anlıyor
Çok teşekkür ederim :) umarım sizinde herşey gönlünüzce olur Kpssyi de kazanırsınız hatta birlikte kazanırızyanılmayı çok isterimumarım herşey yoluna girer.
Bende işe yaradı zaten bu ayrılık bakalım onda da yaramış mı çook merak ediyorum. Eskiden sinirlenip ayrılalım o zaman konuşmayalım o zaman diye aslanlar gibi kükrerdim, şuan resmen kedi oldumAynı bizim gibisiniz 7 24 aramalar konuşmalar... Tek fark biz yan yanayız, uzun süreli beraberlik istemedim hiçbir zaman, vakit kaybı gibi geldi bana hep, okul bitsin de öyle bulurum birini diyordum ama son senemde çıktı karşıma şansım o benim, aşıksınız mücadele edin, aldatma ve şiddet yoksa bir ilişkide o ilişki kurtarılır, inanın bana, biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi o zaman daha tutkulu olursunuz
vaaaayy demek sizde kpss zedesiniz ve umutlusu e hadi inşallah o zamanÇok teşekkür ederim :) umarım sizinde herşey gönlünüzce olur Kpssyi de kazanırsınız hatta birlikte kazanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?