- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi Aysehatun34
-
Nasılda anlamışsın durumu yaa. Ben galiba çok kıskanç ve baskıcı bir kızım utandım şuan kendimdenAra verelim derken bence adam sana beni biraz rahat bırak çok sıkma bunaltma anlamında dediğini düşünüyorm.
Bizde aynıyız sevgilimle mesala günde üst üste çok defa konuşursak illa bi yerden patlak veriyor bi kıskanclk yanlış anlama terslesme oluyor ve konu büyüyor nasıl oluyorsa
Bir gün onla konuşmasan özlemeye başlıyorsun zaten . Sen biraz geri dur adamı çok sorgulama bir iki gün
umarım özlüyordur, çünkü ben çok özlüyorumBir süre hiç elleme.Bence kendi özleyecektir..
Kıskançlıklar,bunaltma tadında güzeldir.Bazen ben de dozu kaçırıyorum.Karşımda ki kaçırdığı zaman anlıyorum ne kadar huzursuzluk olduğunu.Ben de yapmamaya çalışıyorum.Ama şunu unutma ne kadar kıskanırsan kıskan karşındaki eğer sana yanlış yapmak isterse onu her şekilde sana belli etmeden yapabilir.Yani ben artık böyle düşünüyorum.Bir kaç gün düşün kendini topla konuşmak istediğini söyle.Ama şunu unutma çok fazla yıpranırsanız toparlamak o kadar zor olur.Bir tahtaya çivi çaktığını düşün.Onları çıkarabilirsin ama izi kalır.Bu yönden bak..umarım özlüyordur, çünkü ben çok özlüyorum
Allah bendeki kıskançlığı düşmanımın başına vermesin ya. Sevgilimin tek bir dişi kuşla görüşmesine bile izin vermedim. Sadece bir tane kız arkadaşı vardı benim yüzümden onunla da araları bozuldu. Aramız kötü diye fikir almak için sormuş çocuk napmalıyım sevgilimle nasıl barışabilirim diye. Buna bile o kadar tepki gösterdim ki çok ağır şeyler söyledim. Oysa hiç haketmemiştiKıskançlık bi huy değişmez bende öyle diyorum da barışınca yine aynı kiskanclgm devam ediyor.
İşte elimizdekinin değerini kaybedince anlıyoruz her zman .
Şu an hissettiklerini bi yere not et barışınca kavga etmeye hazirlandgn an oku belki kendini frenleyebilirsin
Çok doğru söylüyorsunuz. Biz hep nasılsa barışırız diye düşünerek birbirimizi çok yıprattık. Bunlar birbirini seven iki insan arasında olmaması gereken şeylerdi. Ama gerçekten pişman oldum ben ona yaşattıklarım için. Sevmek kıskanmak sevdiğine zarar verme onu üzme hakkı vermiyor insana. Bunu anladığım için mutluyum. Bundan sonra daha güzel olacak inşallah. Söylediğiniz gibi aldatmak isteyen insan her türlü aldatır. Ben sevgilime güveniyorum öyle korkularım yok. Yinede çok kıskançlık yaptım. Ama bundan sonra değiştiğimi onada göstericem. İradeli olucamKıskançlıklar,bunaltma tadında güzeldir.Bazen ben de dozu kaçırıyorum.Karşımda ki kaçırdığı zaman anlıyorum ne kadar huzursuzluk olduğunu.Ben de yapmamaya çalışıyorum.Ama şunu unutma ne kadar kıskanırsan kıskan karşındaki eğer sana yanlış yapmak isterse onu her şekilde sana belli etmeden yapabilir.Yani ben artık böyle düşünüyorum.Bir kaç gün düşün kendini topla konuşmak istediğini söyle.Ama şunu unutma çok fazla yıpranırsanız toparlamak o kadar zor olur.Bir tahtaya çivi çaktığını düşün.Onları çıkarabilirsin ama izi kalır.Bu yönden bak..
mesafe var.bitir gitsin.düzelmez.Günlerdir beni yeyip bitiren bi konu var. 3 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla ufak tefek şeyler yüzünden hemen her gün tartışarak birbirimizi çok yıprattık. Farklı şehirlerde yaşıyor olmamız da cabası. Yanyana gelemediğimiz için tartışmalar kavgaya dönüşür oldu. Şimdiye kadar ne kadar kavga edersek edelim ertesi gün günaydın aşkım mesajıyla uyanırdım. Malesef o günlerin sonuna geldik. Erkek arkadaşım artık çok yıprandığını ve kendini kötü hissettiğini söylüyor. Sürekli tartışacak mıyız korkusuyla yaşamak istemiyorum diyor. Beni sevdiğini biliyorum ama bana zaman ver diyor. Aramızdaki saygıyı kaybetmememiz için bi süre birbirimizi özlemeliyiz kaybetme korkusu yaşamalıyız diyor. Burnumu sürtmek istiyor sanırım
Ne yapmalıyım bu zaman sürecinde benden soğumaması beni özlemesi ve tekrar sevgili olmak istemesi için. Bana akıl verecek birilerine çok ihtiyacım var. Fikirleriniz benim için çok önemli yanlış bir adım atmak istemiyorum. Lütfen yardım edin..
Zamanında benim de hatalarım oldu hep kaybettirdi.Gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyorsanız uğruna uğraşmalısınız.Kolay gelsin mutluluklar :)Çok doğru söylüyorsunuz. Biz hep nasılsa barışırız diye düşünerek birbirimizi çok yıprattık. Bunlar birbirini seven iki insan arasında olmaması gereken şeylerdi. Ama gerçekten pişman oldum ben ona yaşattıklarım için. Sevmek kıskanmak sevdiğine zarar verme onu üzme hakkı vermiyor insana. Bunu anladığım için mutluyum. Bundan sonra daha güzel olacak inşallah. Söylediğiniz gibi aldatmak isteyen insan her türlü aldatır. Ben sevgilime güveniyorum öyle korkularım yok. Yinede çok kıskançlık yaptım. Ama bundan sonra değiştiğimi onada göstericem. İradeli olucam
Klişe olacak biraz ama benim sevgilim yapmaz diyeceğim. Çünkü o güvenilir biri. Bana göre aldatmak isteyen insan ilişki devam ederken de aldatabilir. Karakter meselesi. İki gün konuşmadık diye başkasını bulacaksak zaten birlikte olmamızın da hiçbir anlamı yokmuş, olmamış demektir.Ara vermek demek, o süreçte birini bulursam senle ilgimi keserim ama şu an yan cebimde dur belki bulamam demek.
Tecrübeyle sabit. Ara vermeyin kesinlikle. Birlikte öfkenizi kontrol etmeye çalışın gerekirse psikolojik destek alın. Aynı amaç için çabalayın bu sizi daha da yakınlastirir.
Öyle olduğundan eminim :) Teşekkür ederim fikirlerinizi benimle paylaştığınız içinZamanında benim de hatalarım oldu hep kaybettirdi.Gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyorsanız uğruna uğraşmalısınız.Kolay gelsin mutluluklar :)
Gün gelecek o mesafeler bitecek hep yanyana olacağız. O yüzden ben hiç vazgeçmicem. Hayatım boyunca başıma gelen en güzel şey onun sevgisi. Bitti desem bile bitmezmesafe var.bitir gitsin.düzelmez.
inşallah o da senin gibi düşünüyordur ve mutlu sonla biter.Hayırlısı olsun hakkında.Gün gelecek o mesafeler bitecek hep yanyana olacağız. O yüzden ben hiç vazgeçmicem. Hayatım boyunca başıma gelen en güzel şey onun sevgisi. Bitti desem bile bitmez
Sağolun güzel dilekleriniz için. Amin bende hayırlısı olsun diye dua ediyorum hepinşallah o da senin gibi düşünüyordur ve mutlu sonla biter.Hayırlısı olsun hakkında.
Dışarıdan bakılınca durum araya giren 3. şahıslarla ilgiliymiş gibi görünüyor sanırım ama öyle değil. Bende bu süreçte yaptığım hataları anladım ve bazı şeyleri değiştirmeye karar verdim. Çünkü çok zarar veriyorduk birbirimize. Biz araya başkaları girsin diye değil sonumuz iyi olsun diye aldık bu kararı. Ve şuan birbirimizi anlayarak tartışmadan ilerliyoruz. Yeniden bi ilişkiye başladığımızda temeli sarsılmasın her Allah'ın günü kavgalar olmasın istiyoruz. Umarım bunu başarabilirim. Söylediğiniz gibi adımlarımı daha sağlam atacağım ve daha özverili olacağım bundan sonra. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)yorumların bazılarını okudum da ne kadar çok olumsuz yaklaşılmış duruma hemen.
bu ara verme olayı sanırım hep yanlış anlaşılıyor..ne kadar ön yargılı yaklaşıyoruz herseye..
benim de 3 senelik bir ilişkim var. kavgalarla birbirimizi çok yıprattık zarar verdik. ara verdiğimizde oldu. ama hiç bir zaman da tamamen kopmadık. temeli saglam ilişkiler için kopmak söz konusu değildir. hatta bu ara saglıklı oluyor.
erkek arkadasınıza güvenin ve onun üzerine bu ara düşmeyin. insan böyle zamanlar da kendisinde ki olumsuz davranışlarını törpülüyor. bazı seyleri bazen akışına bırakmak gerekiyor.
canım insallah ilişkin yoluna girer. ama bundan sonra daha özverili olmaya calış.
mesafeler küçük sevgileri öldürür. büyük sevgileri güçlendirir. hersey gönlünce olsun
İnanın benimde tek isteğim şuan onun yanında olmak. Ve bu ara bana gerçekten çok ihtiyaç duydugu bir süreçten geçiyor. Şimdi de onun yanında olamazsam daha sonrası diye birşey olmayacak belki de.. Bu yüzden ne olursa olsun bıkmadan usanmadan bende savaşacagım. Bana güç verdiniz :)Ara vermek tam bir hikayedir.
Denedik.
Sevfilim deliler gibi aşık olduğumadam ikinci yilimizda ara verelim dedi. Farkli sehirlerdeydik. Sok olup diyemedim ayrilmak mi istiyorsun diye. 3.gunun sonunda arkadasim dedi ki salak kisin sorsana ayrilmak mi istoyor diye. Sordum evet dedi. Niye dedim cevao yok.. kavga da etmezdik.. sonra ne mi oldu allen ettim kallem ettim. Direndim cok zorladim kendimi ve onu.. destek olmanin zirvesini yasadik belki de..
ama birbirimizi kaybetmedik cok sşükür cok..
inşallah istemeye gelecekleri günü iple cekiyoruz. 7 yil bitti. 8. Yildayiz..:)
Dışarıdan bakılınca durum araya giren 3. şahıslarla ilgiliymiş gibi görünüyor sanırım ama öyle değil. Bende bu süreçte yaptığım hataları anladım ve bazı şeyleri değiştirmeye karar verdim. Çünkü çok zarar veriyorduk birbirimize. Biz araya başkaları girsin diye değil sonumuz iyi olsun diye aldık bu kararı. Ve şuan birbirimizi anlayarak tartışmadan ilerliyoruz. Yeniden bi ilişkiye başladığımızda temeli sarsılmasın her Allah'ın günü kavgalar olmasın istiyoruz. Umarım bunu başarabilirim. Söylediğiniz gibi adımlarımı daha sağlam atacağım ve daha özverili olacağım bundan sonra. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?