uzun sureli iliski

zzeynepp23

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
83
17
18
Sevgilimle ya yaklasik uç senedir birlikteyiz. daha evlenmemize en az 4 sene var. Biz hep uzaktaydik birbirimizden yedi sekiz ayda bir kere gorusuyoruz sene de iki en fazla uç kere. Uzun ilişkilerde evlilik de sorun olacagini okudum hep ve endişe etmeye basladim. Birbirimizden sikilma gibi bi durum olamaz çünkü biz birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz bile.fikirlerinizi bu konudaki dusuncenizi merak ediyorum:)

Şimdi ne desem boş. Yaşamadan bilemezsin. Onu en iyi sen tanırsın. Evet öyle diyebilirler ama evlenip de uzun yıllar çok iyi geçinen çiftler de var

Merhaba canım.Yaklaşık 7.5 senelik bir ilişkim var, 9 yıldır birbirimizi tanıyoruz.Biz de hep uzağız...İki sene yüz yüze görüşemediğimiz zamanlar da oldu.
Onu çok iyi tanıyorsan, iyi anlaşıyorsanız bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.Eğer ciddi düşünüyorsanız çok uzatmadan evlenin bence.Uzun süreli ilişkiler zamanla canlılığını yitirip monotonlaşıyor maalesef.Uzun süre sevgili kalmak aile ve arkadaş çevresinde kız tarafını bunaltıyor.Sürekli sorulan sorular, akraba, arkadaşların nişan ve düğünlerinde sürekli sizin düğün ne zaman sorusu...Uzun süreli ilişkilerde hep bayanlar yıpranıp yoruluyor maalesef.

haklisiniz bayanlar yipraniyor biraz bende daha uçuncu seneden bunu düşünmeye basladim. Bi sorunumuz yok çok şükür ama cevre baskisi çok daha kaç sene var çok erken basladiniz gibisinden 15 yasinda tanistik 18 yasindayim. Allah nasip ederse inşallah ciddi düşünüyoruz ama okulların bitmesi gerek. Sevgili olarak doğru düzgün hic bisey yasamadik sayilir hep telefonda. Okullar farklı şehirde oldugundan.. Simdi yasayamadiklarimizi evlenince yasariz diye teselli buluyoruz inşallah bi sorun olmaz :)

Mesafe fazla olunca ve sık görüşemeyince ilişkiyi yürütmek zor oluyor.Ama çok görüşemeyince ilişki canlı kalıyor, daha değerli oluyor.Başkalarının ilişkiniz hakkındaki yorumlarına takılmamanız gerekiyor.Size sorulan sorulara kısa cevp verip, ilişkiniz hakkındaki olumsuz yorumları hiç önemsemezseniz daha az yıpranırsınız.Bu da çok zor tabi.Ah ah uzun süreli ilişkilerde hep olan bayanlara oluyor çok yıpranıyoruz.Erkekler de bunun kıymetini bilmek bir yana dursun farkına bile varmıyorlar o kadar odunlar yani...

o kadar haklisiniz ki. Bütün sorunların hirsini sorumlusu bizmisiz gibi bizden cikariyorlar. Mesela en basitinden sevgilim görüşme zamanimiz geldiğinde ufak bi aksilik ciksa gorusmemiz gecikse hemen ssuçlu benmisim gibi davraniyor gergin oluyor çok zaten yilda bir gorusiyoruz diye. Mesafeli ilişkilerde bayanlar idare etmezse yürümesi çok çok zor gercekten. Keşke bunu erkeklerde anlasa

Aynen öyle.Görüşülen süre kısıtlı olduğu için o an çok değerli oluyor.Ben mesela buluşmalarımızı çok önemserdim.Bu yüzden birkaç gün öncesinden başlardım hazırlanmaya oje seçimi ellerime, saçlarıma cildime yüzüme her zamankinden daha güzel daha bakımlı olsun diye daha çok özen gösterip bakım yapardım.Kıyafetimi kafamda kaç kez düşünürdüm.Hatta yeni takılar yeni kıyafet alırdım.Ama erkekler öyle mi HAYIR.Kesinlinlikle değil.Buluşursunuz neden sakallarını kesmedin dersiniz vaktim yoktu der mesela.Üç yıl olmuş sen daha yolun başındasın canım.Bu kişinin senin hayallerindeki erkeğe ne kadar uyduğuna bir bak, onu herşeyiyle ölç, tart...Seni ne kadar seviyor...ne kadar sabırlı, ne kadar güveniyor, tartışmalarınıza bir dön,gönlünü alabiliyor mu?Hayatını gerçekten bu insanla mı geçirmek istiyorsun?Bunları şimdi düşünmen lazım.

Ben hep hayalimdeki erkek küçük sürprizler yapsın isterdim.Ansızın beni yemeğe çıkarsın şık yerlere götürsün ben süslenip evden iki dirhem bir çekirdek çıkayım gelip beni arabayla alsın.Romantik bir yemek yiyelim...Ama bunu 7 yıl boyunca bir kez bile yaşamadım maalesef.Bunu geçtim en ufak bir sürpriz bile yok.

siz de benim gibisiniz hayallerinizdeki erkek değil ama vazgecemiyorsunuz. Bir erkek benim için aglamissa olay bitmiştir. Ya bana bisey olursa dediğimde bile gozunden akan o yas beni ona bağlamayayetiyor sevgisinden hic kuskum yok ana romatiklik konusuna gelince nerdeynse hic bisey yok hep uzak olmamiza bagliyor o yüzden gibisinden ben doğum gününde mutlu olsun diye yiyemeyecgini bildiğim halde pasta yaptim üzerine yazi yazdim resmini yolladim ama hic önemsemedi bile. Bunlar basit şeyler tabiki ama insan üzülüyor. Evlenince nisanlanince diyor surekli çok küçük şeylerden mutlu olan bi insanim halbuki. Erkekler hep ayni galiba buluşmadaoda hic kendine oözen göstermez siradan bisey gibi buluşmak daha şimdiden. O benim ilk sevgilim çok seviyorum sanirim bazi seyleri zor da olsa idare ederek yurutmemiz gerekiyor. Evlilikte olduğu gibi sevgililikte de bayana çok büyük yük ddüşüyor :)

Evet aynen öyle çok doğru.Ama ben sadece kıymet bilmesini istiyorum.Çok küçük sürprizler bile beni mutlu edebilir.Ama bunları yapmıyor.Ağlamakla olsa benimki de ağlıyor canım.Hatta bazen benden çok daha duygusal olabiliyor...Ben nişanlıyım canım nişanlanınca da hiçbirşey değişmiyor yine aynı yani.Nişanlıyım ama henüz bir evlilik teklifi bile yok.Çok romantik birşey beklemezsem ona göre az üzülürüm diye düşünüyorum.İlişkide hep beklentileri çok küçük tutmak gerekiyor.Üzülen yine biz oluyoruz çünkü.Evlilik teklifi de düğünden sonra olacak sanırım.Tabi o düğün olursa...

Biz on senedir beraberiz 3aydir evliyiz. 8sene sevgililok 2sene nisanlilik simdide evliyiz. Gayette guzel oluyor. Sen hic dinleme takilma öyle söyleyenlere. Hem karsindaki adami tanimak cok onemli. Sana nasil davranacagini nasil tep ki ler vereceğini bilmek seni bir adim öne bile taşır:-D

Anladgim kadariyla sende Emin degilsin fazla abla is ciddiye bimince endişeler artiyor haliyle. İnşallah hakkında hayirli olur. İyi yönden bakarsak erkekler hep bir onunla bir bununlayken bizimkiler bir kadina senelerini veriyorlar. Geçmişini biliyorsun en azindan belki de böylesi hayirlidir inşallah çok çok mutlu olursunuz :)

Ay icim rahatladi biraz ne güzel siz muradiniza ermissiniz darisi bize iki sene nisanlilik uzun baya zor olmadi mi sizin için

Sevmeyen adam uzaklığı bahane eder ayrılırdı bence hiç birşeyden korkma. Bence erkek arkadaşın seni çok seviyor ve seni kaybetmek istemiyor. Yarını değil de bugünü düşünmelisin :)

nedensiz endişelenme tatlım onu seviyosan evliliğiniz de çok güzel sürer tabi karşındakinin ve seninde tavırlarınızı ne derece değiştirmediğinzde önemli. benimde 5 yıllık bir ilişkim var sıkılmadınız mı soruları dışarıdan ilişkinizi bilmeyenlerin sorduğu saçma bir soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…