Aynen öyle.Görüşülen süre kısıtlı olduğu için o an çok değerli oluyor.Ben mesela buluşmalarımızı çok önemserdim.Bu yüzden birkaç gün öncebenin başlardım hazırlanmaya oje seçimi ellerime, saçlarıromatiklik yüzüme her zamankinden daha güzel daha bakımlı olsun diye daha çok özen gösterip bakım yapardım.Kıyafetimi kafamda kaç kez düşünürdüm.Hatta yeni takılar yeni kıyafet alırdım.Ama erkekler öyle mi HAYIR.Kesinlinlikle değil.Buluşursunuz neden sakallarını kesmedin dersiniz vaktim yoktu der mesela.Üç yıl osurekli n daha yolun başındasın canım.Bu kişinin shalbukiyallerindeki erkeğe ne kadar uyduğuna bir bak, onu herşeyiyle ölç, tart...Seni ne kadar seviyor...ne kadar sabırlı, ne kadar güveniyor, tartışmalarınıza bir dön,gönlünü alabiliyor mu?Hayatını gerçekten bu insanla mı geçirmek istiyorsun?Bunları şimdi düşünmen lazım.
Ben hep hayalimdeki erkek küçük sürprizler yapsın isterdim.Ansızın beni yemeğe çıkarsın şık yerlere götürsün ben süslenip evden iki dirhem bir çekirdek çıkayım gelip beni arabayla alsın.Romantik bir yemek yiyelim...Ama bunu 7 yıl boyunca bir kez bile yaşamadım maalesef.Bunu geçtim en ufak bir sürpriz bile yok.