Ben nişanlıyım, evli değilim.
Fakat uzun süreli ilişkiler malesef ki evlilik sürecinin sıkıntılarını arttırıyor.
Ben 3 senelik bir ilişkinin içerisindeyim, en makbulü bence (senin moralini bozmak istemem ama görüşüm bu) keşke 1 sene tanışıklıktan sonra 2. sene içerisinde isteme - nişan olsa ve 2. sene tamamlanırkende evlenilse.
En ideal süre bence bu... Mevzu fazla uzayınca (1 sene nişanlı kaldım) işin suyu hakkaten çıkmaya başlıyor.
Ama halime şükrediyorum, beni anlayan ve seven bir insan var karşımda.
İnşallah bizim evliliğimiz güzel ve umduğumuz gibi olur.
Rabbim, herkesi mutlu etsin... Ama uzun soluklu ilişkilerin malesef ki dezavantajları çok...
Kendimde yaşadım bunları zaten...
Yine de çok kafanı yorup, kafanda kurma derim.
Herkes farklı, bir elin 5 parmağı bir değil sonuçta.
İnşallah sen bu olumsuzlukları yaşamaz, dezavantajlar her daim senin için bir avantaj olarak kalır
cnmmm hiç böle şeylerle skma canını herkesin farklı kişiliği vardır bu herkeste farklılık gsterir ama bn sana kendimi örnek vermek istiorum bz 5 senelik ilişki snrası evlendik 1 yıldırda evliyz yani 6 yıldr hayatmda :)) iyiki öle olmuş en gzeli bnce biz çok çok çok mutluyuz sanki onunla doğdum ... ama şu bi gerçekki onunla büyüdüm 18 yaşndaydım tanıştığmzda üni. okuyduk 2mizde 23 yaşındada evlendim:) 6 sene boyunca daha 1 gn bile ayrılığın a sı geçmedi aramzda 1 gün bile isimlermzle hitap etmedk brbrimize ... dediğim gbi kişilklede alakalı bz evlendk 1 yıl önce geçen hafta yıl dnümüzdü ben kısa gelinlik tarzı bişi gydim duvak taktım o takım gydi açık alanda foto çektrdik falan yani hala heyecan doluyuz cnm:))) darısı başına)
ben 7 senedir iliski icerisindeyim ama hala karnimda kipirtilar var
uzun biliyorum ama ailevi sorunlardan dolayi uzadi.
kismetse bu sene nisan yapicaz seneyede dügün
Canımm umarım hiç bi sıkıntı geçirmeden atlatırsın nişan ve düğünününe güzel 7 yıldır berabersiniz ama ayrı yerlerdesiniz siz belki hala bile birbirinizde keşfetmediğiniz şeyler vardır. bizde sanki o kalmadı gibi geliyor bana :26: tabii ayrı ülkelerde olmanın zorluğu çok çok daha fazladır
tesekkür ederimmm kuzummm
evet kesfetmedigimiz icin birbirimizi okadar cok bikmadik daha
sizde daha farklidir. iliskinizi heyecanlandirmak icin birbirinizi özlemeye nedersiniz?
yada hic yapmadiginiz seyleri yapsaniz?
yok ya özlem fln çok kar edecek gibi görünmüyor arada oluyor bana böyle bakalım geçmesini bekleyeceğim :))
bende de oluyor öyle dönemler cnm. sabret biraz gecer gider
benimki bana sabah kizdi yaaa
hayırdır canım sabah sabah niye kızdırdın adamı :)
merhaba arkadaşlar bende 8 yıllık bir ilişkiye sahibim 1ay sonra nikahım olacak 5 ay sonra da düğünüm.monotonlaşan şeyler illaki oluyor birbirinize alışmışlığın verdiği duyguyla bazen acaba aşk bitti mi dediğiniz oluyor. Aşk bizde hala var aynı sokakta oturmamıza hergün birbirimizi görmemimze rağmen sıkılmadık birbirimizden. Şuan evliliğin verdiği heyecanla yuvamızı kurmaya çalışıyoruz. İnşallah evlilikte de bu duygularımız devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?