Uzun süreli ilişkiler ve evlilik

Bu birazda ilişkide neler yaşandığına bağlı..

1 ) Hergün görüşülen ve vıcık vıcık bi muhabbet - temas olan tipler

2 ) Masumane arkadaş gibi zaman geçirmekten keyif alıp gözlerine bile bakmaya utanılan ilişkiler

Bu şıklar arasında 1. nin zaten evlendikten sonraya çokta farklı şeyler bırakmadığından ve ilişkinin cıvığı çıktığından evlilikle pek sonuçlanmaz , sonuçlansa da hayal kırıklıkları olur genelde. 2. nin ise tam tersi evlendikten sonra daha çok alışır ve birbirini daha yakından keşfetme şansıyla beraber aradaki saygıyı kaybetmemiş olduğundan evlendikten sonra daha mutlu olunur.

Bu arada bende 2 yıllık bir birlikteliğin ( 15 ayı askerlik , hemde Hakkari de telefonların bile zor bulunduğu bi diyardan olmak üzere kalan ) ardından sevdiğine kavuşmuş 7 aylık bir gelin olarak 2. şıkka girip mutluluğu yakalayanlardanım.

Allah herkese nasip etsin inşalllah (:

2 ) Masumane arkadaş gibi zaman geçirmekten keyif alıp gözlerine bile bakmaya utanılan ilişkiler

Bu şıklar arasında 1. nin zaten evlendikten sonraya çokta farklı şeyler bırakmadığından ve ilişkinin cıvığı çıktığından evlilikle pek sonuçlanmaz , sonuçlansa da hayal kırıklıkları olur genelde. 2. nin ise tam tersi evlendikten sonra daha çok alışır ve birbirini daha yakından keşfetme şansıyla beraber aradaki saygıyı kaybetmemiş olduğundan evlendikten sonra daha mutlu olunur.

Bu arada bende 2 yıllık bir birlikteliğin ( 15 ayı askerlik , hemde Hakkari de telefonların bile zor bulunduğu bi diyardan olmak üzere kalan ) ardından sevdiğine kavuşmuş 7 aylık bir gelin olarak 2. şıkka girip mutluluğu yakalayanlardanım.

bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm bende sanirim 2. sIktan olucam :1:

hic sorma cnm.

biz isyerinde her sabah öglene dogru bankaya ve postaneye gidiyoruz. benim calistigim yer iflas etmek üzereyken baska bir firma satin aldi bizi. ondan beri her bankaya gittigimizde kendi arabalarimizla gidiyorduk masraflarini (mazot parasini) satin alan patron bize geri ödüyordu.
dün patron araba almis. bizde bundan sonra o arabayla yani sirket arabasiyla gitmek zorundayiz bankaya falan.

bende bunu sevgilime anlattim "hayir o arabayla gitmiceksin kendi arabanla gidiceksin" dedi.
fakat ben simdi kendi arabamla gidersem bana mazot parasini vermicekler.

buna kizdi iste.
ne yapsam bilmiyorum benim bi sucum yok ki patron böyle bir seya karar veriyorsa :47:
ahhh şu erkekler... hepsi aynı bazen saçma kıskançlık krizlerine girebiliyorlar işte böyle atlatırsın canım neyin ne olduğunu bi daha bi daha anlat sevdiceğine :)))

3 yıldır beraberiz ve araya askerlik girmedi uzun süre görüşemediğimiz olmadı. hadi 1 sene arkadaşça vakit geçirildi unatıldı gözlere bakılmaya vs desek 2. sene illaki samimiyet artar.
ayrıca 1 ve 2 diye belirttiğiniz şıklardaki ilişki durumlarını yazış tarzınız çok garip. 1. için tüü kaka 2.için gerçek aşk demişsiniz resmen. herkesin ilişkisi sizinki gibi olamaz her gün görüşen çiftleri bu kadar basit gösterip öyle yazmamalısınız.
neyse yine de size mutluluklar dilerim...:nazar:

ahhh şu erkekler... hepsi aynı bazen saçma kıskançlık krizlerine girebiliyorlar işte böyle atlatırsın canım neyin ne olduğunu bi daha bi daha anlat sevdiceğine :)))

3 yıldır beraberiz ve araya askerlik girmedi uzun süre görüşemediğimiz olmadı. hadi 1 sene arkadaşça vakit geçirildi unatıldı gözlere bakılmaya vs desek 2. sene illaki samimiyet artar.
ayrıca 1 ve 2 diye belirttiğiniz şıklardaki ilişki durumlarını yazış tarzınız çok garip. 1. için tüü kaka 2.için gerçek aşk demişsiniz resmen. herkesin ilişkisi sizinki gibi olamaz her gün görüşen çiftleri bu kadar basit gösterip öyle yazmamalısınız.
neyse yine de size mutluluklar dilerim...:nazar:

anlaticam tabi yada hic bankaya falan gitmicem bakalim ne olucak :1:

24 yaşındayım. Bizimki Lise aşkıydı. Eylülde 10. senemizin içine girmiş olacağız. Geçen kış nişanlandık. İkimizde üniversite okuduk. İşimizi elimize aldık. Şimdi nişanlım askerde kısa dönem olarak. Gelince evleneceğiz. Uzun süreli beraber olupta sonrasında sıkıntı yaşayanlar emin ol bazı şeyleri çok çabuk tüketen ve vıcık vıcık ilişki yaşayanlar. Lavaboya giderken bile haber verenler. İlişkinin uzun olması evet biraz yıpratsada herşeyi zamanında yaşayın. Kendinize nefes alma alanı bırakın. Benim evrenimin merkezi o ama etrafında bir tek o yok. Aynı şekilde onun içinde ben öyleyim. Kıskancız, özlüyoruz, beraber çok vakit geçiriyoruz, ağlıyoruz, tartışıyoruz, çok gülüyoruz, geziyoruz tozuyoruz ama yapış yapış olmadık hiç bir zaman. Ona karşı heyecanım da 1gr eksilme olmadı . Biliyorumki o da aynı şeyleri hissediyor. Şuan askerde pazar günü yanına gittim. Beni geçirirken yine yoğun duygular yaşadık. Gözleri doldu karşımda. Yani birbirinize karşı olan sevgi saygıyı çürütmesseniz güzel gidiyor. Şuan hem askerimin dönüş şafağını hemde düğünümüzün şafağını sayıyoruz.. Allah herkese nasip etsin dilerim... İyiki hayatıma erken yaşta girmiş...

:9: ay ne bileyim ben yaaaa ama bundan sonra ona da ayni seyler gecerli :63: oda gitmesin sirket arabasiyla hicbir yere bakalim nasil oluyormus :1:

:9::9::9: valla mantıklı he bende yapayım bakim işe yarıyacak mı :9: bende ona bundan sonra gömleğinin önünü ilikle göğsün görünüyo dicem bakim tepkisi ne olucak :9:

:9::9::9: valla mantıklı he bende yapayım bakim işe yarıyacak mı :9: bende ona bundan sonra gömleğinin önünü ilikle göğsün görünüyo dicem bakim tepkisi ne olucak :9:

:9::9::9: ben diyorum zaten :1: gömlek giydim diyince hemen soruyorum önü acik mi evet derse hemen kapat diyorum yoksa senin icin cok kötü olur :1: kapatiyor da :9:

sende dene bakalim ne diycek :52:

:9::9::9: ben diyorum zaten :1: gömlek giydim diyince hemen soruyorum önü acik mi evet derse hemen kapat diyorum yoksa senin icin cok kötü olur :1: kapatiyor da :9:

sende dene bakalim ne diycek :52:

:9::9::9: bundan sonra o ne yapıyorsa bende ona aynısını yapıcam birazda o çeksin bakalım :9:

Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.

benim bindigim atin ayagi takildi ve sendeledi.

karuim egildi ve benim atima "bir" dedi.

biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.

az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.

ben sok olmustum.

esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.

karim arkasini döndü ve bana "biiiiiirrrr" dedi.

ve o günden sonra karimin bir dedigini iki etmedim!!!

:60::60: bizdemi öyle yapsak :60:

Dügünümüz bittikten sonra karim kendi atina bende kendi atima bindik, evimize dogru gidiyoruz.

biraz daha ilerledik ve benim atim tekrar takilip tökezledigi zaman esim tekrar egilip "iki" dedi.

az sonra atim tekrar ayni sekilde tökezleyince esim atindan indi ata "üc" dedive ceyizinden tabancasini cikartip atimi alnindan vurdu.

ben sok olmustum.

esime bir hisimla cikistim "yazik degil mi ata neden vurdun kadin manyak misin sen?"diye bagirdim.

:9::9::9: bunun farklı bir versiyonunu okumuştum bi yerde :9: doğru valla korkutmak gözlerini :9:

ben sok olmustum.

süpermiş ya böyle yapmak lazm :1::1:

annemle sevgilim nihayet tanışıyo bu akşam.
uzun süreli ilişki bazı heyecanları alıp götürsede yerine böyle heyecanlar geliyor işte kalbim ağzımdan çıkıcak sanki :18:

24 yaşındayım. Bizimki Lise aşkıydı. Eylülde 10. senemizin içine girmiş olacağız. Geçen kış nişanlandık. İkimizde üniversite okuduk. İşimizi elimize aldık. Şimdi nişanlım askerde kısa dönem olarak. Gelince evleneceğiz. Uzun süreli beraber olupta sonrasında sıkıntı yaşayanlar emin ol bazı şeyleri çok çabuk tüketen ve vıcık vıcık ilişki yaşayanlar. Lavaboya giderken bile haber verenler. İlişkinin uzun olması evet biraz yıpratsada herşeyi zamanında yaşayın. Kendinize nefes alma alanı bırakın. Benim evrenimin merkezi o ama etrafında bir tek o yok. Aynı şekilde onun içinde ben öyleyim. Kıskancız, özlüyoruz, beraber çok vakit geçiriyoruz, ağlıyoruz, tartışıyoruz, çok gülüyoruz, geziyoruz tozuyoruz ama yapış yapış olmadık hiç bir zaman. Ona karşı heyecanım da 1gr eksilme olmadı . Biliyorumki o da aynı şeyleri hissediyor. Şuan askerde pazar günü yanına gittim. Beni geçirirken yine yoğun duygular yaşadık. Gözleri doldu karşımda. Yani birbirinize karşı olan sevgi saygıyı çürütmesseniz güzel gidiyor. Şuan hem askerimin dönüş şafağını hemde düğünümüzün şafağını sayıyoruz.. Allah herkese nasip etsin dilerim... İyiki hayatıma erken yaşta girmiş...

Öncelikle maaşallah diyorum size:nazar: Allah nazarlardan korusun aşkınızı:16:
Bizimki de sizin gibi çok küçük yaşta başladı.Ben pek hoşnut değilim bu durumdan tabiiki.Çünkü biliyorum en az sizin kadar bekleyeceğimizi.Keşke daha ileriki zamanlarda başlasaymış ilişkimiz diyorum zaman zaman.Ama sırf bu yüzden onu reddetseydim de belki de hayatıma bir daha girmeyecekti.Sonuç olarak böyle olacağı varmış ve oldu.
Çocuk yaşta başlayıpta hala devam ettiğimiz için ayrıca tebrik ediyorum bu arada bizi:1: Hiç ayrılmadan 3. yılımızı dolduracağız kasımda.
Ama tabii bu ilişkinin ilk 2 yılı saçmalıklarla geçti desem yalan olmaz.Onun çocukça kıskançlıkları,her şeyden kavga etmelerimiz derken geçirdik 2 yılı.En sonunda artık çok sıkıldım ve birkaç ay önce ayrılmak istediğimi söyledim ama ayrılamadık.Çok yalvardı,belki de alışkanlık olmuşuz birbirimizde ondan.
Ama şuan 3 yıllık bi ilişki değilde birkaç aylık bi ilişki gibi taptaze her şey.Hatta galiba yeni yeni aşık oluyoruz birbirimize.Birlikte büyüdük ve hata yapa yapa doğruları bulduk.Şuan çok mutluyum.Önümüzde daha üniversite var en az 4 yıl,tabii bitirince hemen evlenilmez biraz çalışıp birikim yapmak gerekir,onun askerliği var daha.Yani var da var...Ama daha şimdiden bunları düşünüp canımı sıkmamaya çalışıyorum.Anın tadını çıkarıp geri kalanını akışına bırakmak gerekiyo bence.Yoksa korkmuyorum değil yani 10 yıllık bi ilişkiden:31:

Back
X