Uzun süreli ilişkiler

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.782
20.473
873
Uzun süren ilişkiler kabak tadı mı veriyor kızlar? :26:
Yani artık iyice alışmış olmaktan, birbirini tanıyor olmaktan dolayı laçkalaşıyor mu? :26:

Son düzenleme:
bazen iki tarafta güzel bir ilişki örneği olur bazen laçkalaşmış dediğimiz ilişki örneği olur. iki insanın karakterine bağlı bence. saygı bittiyse laçka olur bitmediyse bambaşka..

bazen iki tarafta güzel bir ilişki örneği olur bazen laçkalaşmış dediğimiz ilişki örneği olur. iki insanın karakterine bağlı bence. saygı bittiyse laçka olur bitmediyse bambaşka..

Peki ortalama 3 yıl bi ilişki için normal mi? Yani 3 yıl içinde sıkılmalar vs olabilir mi?

Peki ortalama 3 yıl bi ilişki için normal mi? Yani 3 yıl içinde sıkılmalar vs olabilir mi?

benim en uzun ilişkim 2,5 yıl sürdü. birbirimize saygımızı yitirdiğimiz için bitmişti ''aşık'' oldumuz halde. ben 40 yıldır birbirine aşkla bağlı olan çiftlerde gördüm 40 yıldır birbirinden bıkanları da.. demem o ki hayat bu.. bugün sıkılır yarın bağlanabilirsin ya da tam tersi olabilir. bunun bir istatistiği yok...

Haklısın..Cevap için teşekkürler

biz 2. yilimizi dolduracagiz insallah.. sevgilimle ayni sehirde degiliz, hergün yan yana dip dibe olma gibi bir imkanimiz yok maalesef.
Ama hergün haberlesiriz.. napiyo ne ediyor bilirim az bucuk bazen unuttum ayagina yatar.. zaten cok sükür en büyük krizimiz sadece budur.
ilk yillar iliskimiz basladiginda dakka basi mesajlasir ve hergün camde muhakkak yüzünü görürdüm. bu zamanla azaldi tabii ki..
suan yüzünü görmsemde Sesini duymadan yapamam.. en ufak kavgalar bile yazisinca büyür ..ses tonu olsn mimik olsun cok farkli bir etki birakiyor insanda ve sevdiginin gönlünü daha kolay alabiliyorsun.

SIKILmalar oldumu evet illaki .. ilk aylar cünkü heyecan durumu cok farkli oluyor. karsinda ki insani seviyorsun ama bi yandan tanimaya ke$fetmeye calisiyorsun..
güzel ve iyi yanlarini gördükce daha cok seviyorsun daha cok baglaniyorsn..
hosuna gitmeyen yanlarina ise alismaya calisiyor.. veya birbirinizin eksiklerini kapatmaya calisiyorsunuz.
zaman zaman yorgun oluyorsn konusacak birsey bulamiyorsn.. mesajlasmak dahi istemiyorsn.. ama artik birbirinizi bu durumda anlayisla karsilamaya basliyorsnuz.
o an konusmak istemeseniz bile bir kac saat sonra veya ertesi gün.. seni düsünen seni seven sana zamanini ayiran biri oldugunu düsündükce mutlu oluyosn..
kendi adima konusmam gerekirse.. ben Rabbime cok cok sükrediyorum O'nu karsima cikardigi icin.

Saygi konusuna gelince.. biz $akala$iriz ederiz.. tabii ki ama herseyin bir siniri vardir.. bazilari deli dolu sever.. bazilari daha olgun daha sakin bir a$iktir :)
öküzcüm diye sevenleri gördüm.. benimkine desem kiyametleri koparir mesela her iki tarafta dürüst olup beklentilerini ortaya koydugu zaman bu konuda da pek bir sorun yasanmiyor, tabii ki$iliklerde sorun yoksa eger

Ba$larda gurur meselesi cok yapardik ama artik o da kalmadi :) askta sevgide evllikte gurura asla yenik düsmemek gerek..
tabii bu kendini ezdir anlamina gelmiyor.. daima kendine saygin olmasi gerek onuruna sahip cikman gerek ki karsi tarafta .. senin kendine verdigin degeri sana versin.

Cok sükür saygida sevgide günden güne artiyor..
lackala$iyor demissin ama ben buna katilmiyorum zamanla sevgiline daha cok nazin geciyor..
bazi seyleri daha rahat dile getiriyorsun.
Ailenle paylasamadigini onunla paylasiyorsun.. ve paylastikca güven ve ortak noktalar artiyor..

hic tedirgin olunacak bir durum yok.. illaki insanina bagli bir durum.
Rabbim insallah hicbir seyin pismanligini yaratmasin bizlere..

esimle 4 yil flort ettikten sonra evlendik ve 2.5 yillik da evliyiz neredeyse.hic sıkılmadik aksine daha cok baglandik.birbirimizden ayri takilmayiz hic:)))esime sorsan ilk ciktigimiz gun dun gibi yani:)))

Bu ilişkiden ilişkiye sevgıden sevgıye ve saygıdan saygıya degısır . 3 yıl bence aşık oldugun adam ıcın çok az bı sure benım etrafmda tandgm bır suru ınsan var 10 yıl cıkıp evlenen 8 , 9 ve hala ılk gunkı gıbıler kı daha fazlası hatta daha çok asıklar .

eger gercek aşksa 3 deıl 30 da olsa aynı kalır buna emın ol :))

Ayy çok hoşuma gittii.. Hiç ayrılmazsınız inşallah.

esimle 4 yil flort ettikten sonra evlendik ve 2.5 yillik da evliyiz neredeyse.hic sıkılmadik aksine daha cok baglandik.birbirimizden ayri takilmayiz hic:)))esime sorsan ilk ciktigimiz gun dun gibi yani:)))

Allah bozmasın mutluluğunuzu... Darısı başıma :123:

Ben severim, gerekirse 10 yıl beklerim. Sevgilime de güveniyorum, o da hiç bıkmam diyor ama ne bileyim korkuyorum işte. Ya uzadıkça sıkılırsa falan diye.

tatlım bunları dusunme sıkılırsa bılkı uzun suredır çıktıgınız ıcın deıldır hem bak uzun surelı ilşkilede öyle sıkılmayla falan bıtmez cnku sız bır butun olursunuz artık bır bedende . ve zaten merkezın hayatın o olur . merkezını bırakmayı goze alabılırmsn ?:))

4 yıllık bı ilşkim oldu ayrılalı 1.5 yıl oldu sıkılma gbı bısey hıc bızaman olmamıştı sana ornek olsun dıe soyluorum ama bızım ılşkımz baska bısekıldeydı bıttı yanı o ınsan musvettesı bana ısgenceler yaptı hayatımı mahvettı kurtlmam 2 yılı aldı yanı son 2 yıl korkunctu.

şimdi 10 aydır baskasyla çıkıorum okadar mutluyum kı okadar asıgım ve bastacıyım kii ınsallah bızımde nice 10 20 30 sonsuz seneleree :))

Son düzenleme:
evet heyecan kalmıyor tavırlar değişebiliyor ben kendi adıma konusayım 7 yıldır çıkıyoruz son2 yılı nişanlıydım hala nişanlıyım simdi askere gidecek allah izin verirse daha düğüne 2 sene var bazen gelgitler yasıyorum ama evlenince daha çok bağlanmayı ve daha heyecanlı olmasını umuyorum.

amin canim

bu düsünceler cok dogal her insan yasiyor bence.. ki bende de yok degil.
bazen öyle bi duruma geliyorum ki hani nekadar belli etmeyim desemde olmuyor (ki erkeklere yansitmamak gerekir deniyo ona nekadar bagli oldugun veya onsuz yapamiyacagin),
ben sevgidim insana ilgimi sevgimi askimi gösteremicek doya doya hissettiremiceksem ne anladim bu i$ten..
artik sakayla kari$ik beni birakirsan döverim seni diyorum yok öyle bir dünya deyip konuyu kapatiyor tabii ki.

bu genelde canim birseye sIkIldigimda ve kendimi yalniz hissettigimde oluyor.. bi bakiyorum o yanimda, beni dinliyor derdimi paylasiyor.
sonra kendi kendime kuruyorum ya olmasaydi napardim diye :26: ayyy Allahim o günleri göstermesin biz Sevenlere..

Haklısınız o kadar sene birlikte olan insan sıkıldım diyerek bitirmez bencede. Bitiriyorsa da başka bi sebebi vardır.

İnşallah hep böyle mutlu olursunuz..

biz tam tamına 6 sene 3 aydır birlikteyiz :)

Allah ayırmasın..

İnşallah umduğunuz gibi olur

Aminn canım inşallah sevenler hiç ayrılmazlar.. İçinde bizlerde dahill..
Sonumuz güzel, mutlu bir evlilik olur inşallaaahhhh :123:

Son düzenleme:

Aşkın Ömrü 3 Yıldır adlı bir kitap okumuştum ve gerçekten harfiyen katılıyorum. Ne yazik ki sizin de sonunuz gelmiş...

belki tavırlar söyleyiş biçimleri bazen değişebiliyor çünkü artık birbirinizi tanıyorsunuz rahatlık var ilk günkü gibi değil rahatça söyleyebiliyorsunuz her şeyi aşkın ömrü 3 yıl mı diye sormuşsun 3 yıl mı diye sormuşsun yok canım öyle bir şey biz 3.senemizden daha çok aşığız :)

neden kabak tadı versin ki. ilişkide saygı ve sevgi yitirilmediği sürece herşey ilk günkü gibi oluyor bence... ilişkiden ilişkiye, kişiden kişiye değişir bu durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…