- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Merhabalar , ben yeni üye oldum ve eminim bu forumda aradıgım soruların cevabını bulucam kızlar :)
şimdi bir sorum olcak sizlere..aranızda uzun ilişkisi olan varmı?
Hani ne biliyim 1 sene 2 sene 3 sene vs..
Benim bu kadar uzun ilişkim olmadı, şuanda 7 ay oldu..
Yani uzun bir ilişkide ilişkiyi nasıl taze tutuyosunuz? Sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor musunuz? Ilişkideki heyecanı nasıl kaybetmiyorsunuz..? Tüyolarınıza ihtyacım var :))
[ı]2.5 yıllık bi ilişkim var ama uzaktayız birbirimizden yinede ufacık bi azalma olmadı ne sevgimizde ne heyecanımızdaSu akıp yolunu buluyor yani [/ı]
çünkü ben korkuyorum ya bir gün benden sıkılırsa, ya heyecanlanmassa klişe bir ilişkimiz olursa diye..
çok bulusuyoruz bi de cok tartısıyoruz
çünkü ben korkuyorum ya bir gün benden sıkılırsa, ya heyecanlanmassa klişe bir ilişkimiz olursa diye..
çok bulusuyoruz bi de cok tartısıyoruz
çok buluşmak , çok konuşmak bunlar ilişkiyi sıkıcı hale getirir.
özlemek varken ne diye karı koca gibi olalım di mi ama ?
Kesinlikle.. Bunu en iyi bilenlerdenim herhalde bende. Özlemek değerli kılıyor insanı özlemek de özlenmek de.
benimde 3 yıl oldu...biz hep yanyanayız cnm o yüzden laçkalaşmalar oluyor bu sebeple olmuyo diil yani :) ama sevgide azalma olmuyo
[ı][sıze=3]gerçek sevgiyi anlatan şey özlemektir zaten benimde okulum var onunda ayrı şehirlerdeyiz ve 3.5 yıl oldu küçüktük ama aşkımızın büyük olduğuna inanıyorum.
Bizde hergün ayrtılıp kavga eden insanlarız ama bi şekilde diri duruyo işte
sevgi saygı önemli güvende tabiki[/sıze][/ı]
Ama kızlar beni özledıgını söyluyo
sonra bulusuyoruz ve özledıgını hıssedemıyorum gibi..
Işleriyle ugrasıyo yanımda veya ailesiyle..
Ailesi baska sehırde yasıyor, zırt pırt arıyolar neden anlamıyorum, cocugu rahat bırakmıyolar..gecen aksam kahve ıcıyorduk yarım saatte 3 kez babası aradı..
Ben onu özluyorum bulusmadan yapamıyorum ki
aynen canım. benim yeni başlayan ilişkim var mesela. adam eski zamanlardaki gibi aşk yaşamak istiyo ben bunu anladım. ben de ne arıyom ne soruyom tıpkı telefonsuz zamanlarda olduğu gibi. biraraya gelince konuşmakta birbirimizle yarışıyoz. ondan sıkılmak bi yana ne zaman konuşuruz diye merakla bekliyorum.heyecanlı oluyo
çok güzel, maşallah 3.5 sene az degıl..canım ayrı sehırlerde nasıl yurutuyorsunuz? Bazen dusunuyorum cok tartısıyoruz, sevgı bunu ayakta tutabılıcek mı dıye?
[ı]kesinlikle.. Bunu en iyi bilenlerdenim herhalde bende. özlemek değerli kılıyor insanı özlemek de özlenmek de.[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?