Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Merhabalar , ben yeni üye oldum ve eminim bu forumda aradıgım soruların cevabını bulucam kızlar :)
şimdi bir sorum olcak sizlere..aranızda uzun ilişkisi olan varmı?
Hani ne biliyim 1 sene 2 sene 3 sene vs..
Benim bu kadar uzun ilişkim olmadı, şuanda 7 ay oldu..
Yani uzun bir ilişkide ilişkiyi nasıl taze tutuyosunuz? Sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor musunuz? Ilişkideki heyecanı nasıl kaybetmiyorsunuz..? Tüyolarınıza ihtyacım var :))

2.5 yıllık bi ilişkim var ama uzaktayız birbirimizden yinede ufacık bi azalma olmadı ne sevgimizde ne heyecanımızda Su akıp yolunu buluyor yani

[ı]2.5 yıllık bi ilişkim var ama uzaktayız birbirimizden yinede ufacık bi azalma olmadı ne sevgimizde ne heyecanımızda Su akıp yolunu buluyor yani[/ı]

ayy maşallah ne kadar güzel nazar degmesinn :)
umarım biz de sizin gibi uzun seneler heyecanımızı kaybetmeyiz..
Yani birşey yapmaya gerek yok diyorsun?

çünkü ben korkuyorum ya bir gün benden sıkılırsa, ya heyecanlanmassa klişe bir ilişkimiz olursa diye..
çok bulusuyoruz bi de cok tartısıyoruz

çok buluşmak , çok konuşmak bunlar ilişkiyi sıkıcı hale getirir.

özlemek varken ne diye karı koca gibi olalım di mi ama ?

benimde 3 yıl oldu...biz hep yanyanayız cnm o yüzden laçkalaşmalar oluyor bu sebeple olmuyo diil yani :) ama sevgide azalma olmuyo

çünkü ben korkuyorum ya bir gün benden sıkılırsa, ya heyecanlanmassa klişe bir ilişkimiz olursa diye..

ooo sen bizi görsen hergün tartışıoruz ama ayrı olmuo yani... 1 hafta kadar ayrılmıştık olmadı yapamadık

Çok tartışmamaya özen gösterin bence sakince sorunlarınızı bir kerede konuşup halletmeye çalışın belki de çok tartışmanızın sebebi tartıştığınız bir konuyu sonuca bağlamadığınız içindir başka bi zaman yine karşınıza çıkabilir sonuca bağlamazsanız eğer. ben öyle düşünüyorum. Biz çok sık tartışmayız genelde de sonuca ulaştırıp öyle kapatırız konuları.

çok buluşmak , çok konuşmak bunlar ilişkiyi sıkıcı hale getirir.

özlemek varken ne diye karı koca gibi olalım di mi ama ?

Kesinlikle.. Bunu en iyi bilenlerdenim herhalde bende. Özlemek değerli kılıyor insanı özlemek de özlenmek de.

Ama kızlar beni özledıgını söyluyo
sonra bulusuyoruz ve özledıgını hıssedemıyorum gibi..
Işleriyle ugrasıyo yanımda veya ailesiyle..
Ailesi baska sehırde yasıyor, zırt pırt arıyolar neden anlamıyorum, cocugu rahat bırakmıyolar..gecen aksam kahve ıcıyorduk yarım saatte 3 kez babası aradı..

Ben onu özluyorum bulusmadan yapamıyorum ki

Gerçek sevgiyi anlatan şey özlemektir zaten benimde okulum var onunda ayrı şehirlerdeyiz ve 3.5 yıl oldu küçüktük ama aşkımızın büyük olduğuna inanıyorum.
Bizde hergün ayrtılıp kavga eden insanlarız ama bi şekilde diri duruyo işte
Sevgi saygı önemli güvende tabiki

Kesinlikle.. Bunu en iyi bilenlerdenim herhalde bende. Özlemek değerli kılıyor insanı özlemek de özlenmek de.

aynen canım. benim yeni başlayan ilişkim var mesela. adam eski zamanlardaki gibi aşk yaşamak istiyo ben bunu anladım. ben de ne arıyom ne soruyom tıpkı telefonsuz zamanlarda olduğu gibi. biraraya gelince konuşmakta birbirimizle yarışıyoz. ondan sıkılmak bi yana ne zaman konuşuruz diye merakla bekliyorum.heyecanlı oluyo

çok güzel, maşallah 3.5 sene az degıl..canım ayrı sehırlerde nasıl yurutuyorsunuz? Bazen dusunuyorum cok tartısıyoruz, sevgı bunu ayakta tutabılıcek mı dıye?

özlediğini hissedemezsin çünkü özlenecek bir mesafe bırakmıyormuşsunuz ki aranızda.
Buluşmadan yapamıyorum derken bu bi bağımlılık mı olmuş acaba sende ?

Bazen diyorum ki böyle olması belki de çok daha güzel evlenince her gün birlikte olacaksın zaten özlemek güzeldir diye düşünüyorum

çok güzel, maşallah 3.5 sene az degıl..canım ayrı sehırlerde nasıl yurutuyorsunuz? Bazen dusunuyorum cok tartısıyoruz, sevgı bunu ayakta tutabılıcek mı dıye?

sen sevgine yüklendikçe tükenir, sen kendi ait bir yaşam alanı oluştur, hobi edin okuluna konsantre ol derim.
çünkü iki kişi olarak ilişki yürüteceksiniz tek kişi değilsiniz siz ...

5 sene flört ettik eşimle 2 yıldır da evliyiz.lisedeydik tanıştığımızda taze tutmak için hiçbiişey yapmadım hatta taze tutmak gibi bi fikri aklıma dahi getirmedim.sevgi kalıcı derler doğru ama bizde o ilk günkü aşkta kaldı.nasıl oldu dersen valla bilmiyorum bence zamana bırak böyle çabalara girme 7ay çok yeni inan. bunlarla uğraşırken sevdiğine vakit harcayamıyosun sağlıklı biçimde ben bu tür şeylere karşıyım açıkçası.insan sevdiğiyle küçük oyunlara girmemeli böyle aman taze tutcam falan diye inan o ilişki tazecikte olsa(!) gitmek isteyeni durduramazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…