- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
[ı][sıze=2]
ya valla ben hala senin gibiyim adam işe gitcek diye ağlıcak gibi oluyorum zırt pırt araşıyoruz işyerindeyken msj falan ama ilk günden böyleydik 7/24 görüşürdük özlemedik hiç birbirimizi ve aslında kimse bu konuya değinmemiş ama şöyle düşün özlemediğimiz için özlemi ayrı odadayken bile hissedebildik çünkü çok uzak hiç kalmadık biz.bak işteyken deli gibi özlüyorum hala balkonlarda yolunu bekliyorum. özlemek illa uzak kalmakla olmaz ki.gece uyanıp öperDeli gibiyiz belki komik gelecek ama ayrı odada kalsam adam kafayı yiyo he özlüyorum demiyo ama ne işin var gel buraya falan der çaktırmaz pek özlem denilen şey bence arkadaşların dediğinden biraz farklı. Uzak şehirde olsanız evet özlüyosun artısı bu ama bide şu açıdan baktınmı adam hep uzakta olduğu için yanına geldiğinde hep hasret gidermekle meşgul olup sorunları göremiyosun konuşamıyosun bile.ama hep yanında olsa hepsine vakit bulur evlenincede afallamazsın.şartları gerektiği gibi yaşamalı bence.her iki durumunda artıları ve eksileri var iş iki insanın birbiriyle uyumu ve sevgisinde bitiyor.[/sıze][/ı]:44:
evlenme konusunda ne düşünüyorsunuz peki ?
bu kadar yogunlastıgıma bakma :) daha yenıyız canım 7 ayı gectı..
Zamana ıhtıycımız var..bır de bulgarıstana gıdıcek,,yukseklısansı var..ben de yukseklısans dusunuyorum..askerlıgı var..yanı kıasacası bı 3 seneye ıhtıyacımız var herseyı yoluna koymak ıcın..
Ama ıkımız de ıstıyoruz..en azından bı söz falan yaparız dıyoruz..tabı bu konuları cok konusup onu sıkmak ıstemıyorum, acıldıkca konusuyoruz
ben her sabah onun yannda uyanmak ıstıyorum..o da öyle ıstedıgını söyluyor..bırbırımıze sımdıden alıstıgımız ıcın olmuyo görusmeden
bulgarıstana gıdıccek napcam bılmıyorum dusunuyorum kara kara
benimkide başka şehire gidecek ama düşünüpte canını sıkmamak gerek şimdiden... siz kaç yaşındasınız canım
24 doldurduk ikimiz de..siz?
Kizlar banada yardimci olurmusunuz ? bir konuda :26:
Merhabalar , ben yeni üye oldum ve eminim bu forumda aradıgım soruların cevabını bulucam kızlar :)
şimdi bir sorum olcak sizlere..aranızda uzun ilişkisi olan varmı?
Hani ne biliyim 1 sene 2 sene 3 sene vs..
Benim bu kadar uzun ilişkim olmadı, şuanda 7 ay oldu..
Yani uzun bir ilişkide ilişkiyi nasıl taze tutuyosunuz? Sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor musunuz? Ilişkideki heyecanı nasıl kaybetmiyorsunuz..? Tüyolarınıza ihtyacım var :))
24e girdik cnm....
böyle 3 yıl geçmez bence, nefes aldırın ilişkinize
Dışarda tartışmak hiç hoş bir görüntü degil :) Ben senn yerinde olsam eve saklarım ,dışarda gördügüm zaman çiftler bana çok itici geliyor açıkçası.Bizim kavgalarımızn çoğuda benim aşırı ilgi beklemem den kaynaklanıyor.hmm ögrencımısınız ıkınız de??
bız calısıyoruz malesef okul bıttı ama olursa yuksek lısans ıstıyoruz..
o yalnız yasıyor, ben aılemle...arada bı onunla kalıyorum, yalnız bırakmaya ıcım elvermıyo..cogunlukla dısardayız..ama bızım sorunumuz ıste onun cok yogun calısması benım sureklı ılgı beklemem, bırbırımızı yanlıs anlayıp tartısmamız..ınan cok tartıstık sokakta evde trafıkte cafede..zaman mekan fark etmıyo :)
Haziranda 5. yılımıza girdik temmuzda nişanımız oldu.
Valla bol kavga arada ayrılıklar canlandırdı sanırımŞaka bir yana uzun ilişki hele uzaksan daha zor görmek dokunmak isteyip dokunamamak sarılamamak, ama yakınsa bilemem biz biraraya geldigmizde beraber 1 hafta gecirdik çok güzeldi.Heyecanı kaybetmek degil de kavga edip barışmak gercekten insanı kendine getiriyor :)
Dışarda tartışmak hiç hoş bir görüntü degil :) Ben senn yerinde olsam eve saklarım ,dışarda gördügüm zaman çiftler bana çok itici geliyor açıkçası.Bizim kavgalarımızn çoğuda benim aşırı ilgi beklemem den kaynaklanıyor.
hayırlı olsun canım ! :) valla bana da dicekler mi o artık nişanlı bi hatun diyee :))
o gunler de gelır umarım :)
5 yıll dile kolay..cok kavga etmemıssınızdır heralde? cunku bu kadar sene kavgayla gecmezz :)
biz 1 gun bıle ayrı kalamıyoruz, hıc ayrı kalmadık ama buna ragmen bol kavga bol aksiyonn :))
tabi canım bence de hıc hos bı göruntu olmuyo, tartısıp kızıp cekıp gıtmeler onun senın arkandan gelmesı uzulmen ınsanların senı ızlemesı dınlemesı vs..
bak bi gün noldu anlatıyım..:)
caddeye gıtmıstık sakin huzurlu bı kafa dınleyelım yuruyelım konusalım dıye..neyse gıttık sahılde oturduk, tam bı konu acıldı konusuyoruz telefonu calıyo konusuyo, neyse dıyorum..telı kapatıyo sonra tam konusmaya baslıyoruz yıne telefon..yıne telefon..ailesi akrabası oldugu ıcın acmamazlık edemıyo..ben de stres gergınlık dız boyu ooluyoo, sonra kalktım ben gıdıyorum dedım yurudum..baktım arkamdan geldı, noluyo falan, dedımkı hale bak bız buraya nıcın geldık bıze huzur yok dedım..sonra da eskı dostum olan bırıne msj attım onun yanında telımle ılgılendım, o da erkek oldugu ıcın bu baya kızdı..
ayrı kalamamak nedir biz bilmiyoruz çünkü hiç bunu yaşamadık en fazla 1 haftaydı o da gecen bayram geldi nişanlım bizde kalmasına izin verdi babam zaten ayrıyız dönüp gitmesin diye
çoook kavgada lafmıı ooof hemde ne kavgalar anlatamam ya , tamam artık bitdi demeler arada uçuşan laflar hiç hoş degil tabiki ama sonrası çok güzel oluyor sanki o lafları söyleyen başkayıymış gibi arkadan aşkımmlar şımarmalar geliyor, biz aslında birlikteyken yanyanayken farklı uzaktaykende hiç gecinemeyen tuhaf insanlar oluyoruz.ben bunun farkına vardığımdan altdan alma kısmını ben gerçekleştirsemde artık patladığım anlar oluyor o zaman da o yanaşıyor .aralıkta asker hep uzak olsakta onun destegi olmucak sonra ondan haber alamıcam kendim haber veremicem..
Bence bu kadar fevri davranma :)
İnşallah yaaynen biz de tartısıp hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyoruz..:)
komık oluyo ama aşk bu galıba :)
hmm askere mı gıdıcek? Tez zamanda hayırlı tezkereler alır umarım..bu duruma alısmamız gerek, yanı enınde sonunda gıdıcekler askere
uzulme ızın gunlerınde görusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?