Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

haha işte ben de senin gibi dusunuyorum canım, her gün birlikte olsak mesela ne tartısmamız olur ne de babası arasa ben rahatsız olurum..
Gecırdıgımız zaman kısıtlı olunca en ufak bı olumsuzluk problem oluyo..ve ben rahatsız oluyorum..sonra da tartısıyoruz..ama dedıgın gıbı sureklı yan yana olsak tartısıcagımızı sanmıyorum..onda kaldıgımda mesela hıc bı olumsuzluk olmuyo..aynen senın durum gıbı gel ayrı kalmayalım dıyo ..bilmiyorum benim huzursuzlugum ondan ayrı kaldıgım ıcınn

evlenme konusunda ne düşünüyorsunuz peki ?

bu kadar yogunlastıgıma bakma :) daha yenıyız canım 7 ayı gectı..
Zamana ıhtıycımız var..bır de bulgarıstana gıdıcek,,yukseklısansı var..ben de yukseklısans dusunuyorum..askerlıgı var..yanı kıasacası bı 3 seneye ıhtıyacımız var herseyı yoluna koymak ıcın..
Ama ıkımız de ıstıyoruz..en azından bı söz falan yaparız dıyoruz..tabı bu konuları cok konusup onu sıkmak ıstemıyorum, acıldıkca konusuyoruz

böyle 3 yıl geçmez bence, nefes aldırın ilişkinize

benimkide başka şehire gidecek ama düşünüpte canını sıkmamak gerek şimdiden... siz kaç yaşındasınız canım

Haziranda 5. yılımıza girdik temmuzda nişanımız oldu.
Valla bol kavga arada ayrılıklar canlandırdı sanırım Şaka bir yana uzun ilişki hele uzaksan daha zor görmek dokunmak isteyip dokunamamak sarılamamak, ama yakınsa bilemem biz biraraya geldigmizde beraber 1 hafta gecirdik çok güzeldi.Heyecanı kaybetmek degil de kavga edip barışmak gercekten insanı kendine getiriyor :)

24e girdik cnm....

hmm ögrencımısınız ıkınız de??
bız calısıyoruz malesef okul bıttı ama olursa yuksek lısans ıstıyoruz..
o yalnız yasıyor, ben aılemle...arada bı onunla kalıyorum, yalnız bırakmaya ıcım elvermıyo..cogunlukla dısardayız..ama bızım sorunumuz ıste onun cok yogun calısması benım sureklı ılgı beklemem, bırbırımızı yanlıs anlayıp tartısmamız..ınan cok tartıstık sokakta evde trafıkte cafede..zaman mekan fark etmıyo :)

Dışarda tartışmak hiç hoş bir görüntü degil :) Ben senn yerinde olsam eve saklarım ,dışarda gördügüm zaman çiftler bana çok itici geliyor açıkçası.Bizim kavgalarımızn çoğuda benim aşırı ilgi beklemem den kaynaklanıyor.

hayırlı olsun canım ! :) valla bana da dicekler mi o artık nişanlı bi hatun diyee :))
o gunler de gelır umarım :)
5 yıll dile kolay..cok kavga etmemıssınızdır heralde? cunku bu kadar sene kavgayla gecmezz :)
biz 1 gun bıle ayrı kalamıyoruz, hıc ayrı kalmadık ama buna ragmen bol kavga bol aksiyonn :))

tabi canım bence de hıc hos bı göruntu olmuyo, tartısıp kızıp cekıp gıtmeler onun senın arkandan gelmesı uzulmen ınsanların senı ızlemesı dınlemesı vs..
bak bi gün noldu anlatıyım..:)

caddeye gıtmıstık sakin huzurlu bı kafa dınleyelım yuruyelım konusalım dıye..neyse gıttık sahılde oturduk, tam bı konu acıldı konusuyoruz telefonu calıyo konusuyo, neyse dıyorum..telı kapatıyo sonra tam konusmaya baslıyoruz yıne telefon..yıne telefon..ailesi akrabası oldugu ıcın acmamazlık edemıyo..ben de stres gergınlık dız boyu ooluyoo, sonra kalktım ben gıdıyorum dedım yurudum..baktım arkamdan geldı, noluyo falan, dedımkı hale bak bız buraya nıcın geldık bıze huzur yok dedım..sonra da eskı dostum olan bırıne msj attım onun yanında telımle ılgılendım, o da erkek oldugu ıcın bu baya kızdı..

Yeter ki konuşulması gerekenleri konuşabilmeyi...
İş aile ve arkadaşlarınla olan diyaloglarına saygı gösterebilmeyi...
Birliktelikte herşeyden keyif almayı başarabiliyorsa bireyler hayat yaşamaya değer...

sen benim yanımda bi erkege nasıl msj atarsın fln bagırdı cok sınırlendı, telefonumu aldı denıze fırlatcaktı yanı zor tuttum bunu ...sonra ben öldum senın ıcın dedı cektı gıttı..
sandı kı msj attıgım ınsan benm dostum degıl de eskı sevgılım..ben şoktan yerımden kıpırdayamadım cunku bukadar tepkı beklemıyodum..tam gıdıyodu gerı döndu geldı, ama butun sahıl bızı ızledı..ben gergınlıkten dolmustum boşaldm bırden aglamaya basladım fln...sonra ayrılıcam dedım..knustuk gece boyunca ayrılmak ıstedıgımı söyledım..
sonuc ne mı? dayanamadık barıstıkk :)

Ayrı kalamamak nedir biz bilmiyoruz çünkü hiç bunu yaşamadık en fazla 1 haftaydı o da gecen bayram geldi nişanlım bizde kalmasına izin verdi babam zaten ayrıyız dönüp gitmesin diye
Çoook kavgada lafmıı ooof hemde ne kavgalar anlatamam ya , tamam artık bitdi demeler arada uçuşan laflar hiç hoş degil tabiki ama sonrası çok güzel oluyor sanki o lafları söyleyen başkayıymış gibi arkadan aşkımmlar şımarmalar geliyor, biz aslında birlikteyken yanyanayken farklı uzaktaykende hiç gecinemeyen tuhaf insanlar oluyoruz.Ben bunun farkına vardığımdan altdan alma kısmını ben gerçekleştirsemde artık patladığım anlar oluyor o zaman da o yanaşıyor .Aralıkta asker hep uzak olsakta onun destegi olmucak sonra ondan haber alamıcam kendim haber veremicem..

Bence bu kadar fevri davranma :)

aynen biz de tartısıp hıc bısey olmamıs gıbı devam edıyoruz..:)
komık oluyo ama aşk bu galıba :)
hmm askere mı gıdıcek? Tez zamanda hayırlı tezkereler alır umarım..bu duruma alısmamız gerek, yanı enınde sonunda gıdıcekler askere
uzulme ızın gunlerınde görusursunuz

İnşallah ya Ben onu görüp haber alamazsam çok nalet bi insan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…