- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bazen diyorum ki böyle olması belki de çok daha güzel evlenince her gün birlikte olacaksın zaten özlemek güzeldir diye düşünüyorum
çok güzel, maşallah 3.5 sene az degıl..canım ayrı sehırlerde nasıl yurutuyorsunuz? Bazen dusunuyorum cok tartısıyoruz, sevgı bunu ayakta tutabılıcek mı dıye?
özlediğini hissedemezsin çünkü özlenecek bir mesafe bırakmıyormuşsunuz ki aranızda.
Buluşmadan yapamıyorum derken bu bi bağımlılık mı olmuş acaba sende ?
canm 3 sene!!! :) nasıl basardın? Bı sırrı var mı bunun? Sayet benm de evlenmek ıcın 3 sene beklemem gerekıcek..
evet canım galıba bagımlılık..bastan alıstım kötu oldu...onunla konusmadıgımda veya görmedıgımde kendımı kötu hıssedıyorum, sankı dunyada sadece o var gıbı..duygularımı yogun yasıyorum heralde..
yok canım ne sırrı olucak kendiliğinden gelişti... çok alıştık biribirimize ayrı yapamıyoruz... beraberken kavga etsekte görüşmeden olmuyo...su akar yolunu bulur
ben onu görmeden yapamıyorum..
Biraz da benim sucum galıba :) ah bıraz durabılsem görmden, daha cok özler diye dusunuyorum :)
5 sene flört ettik eşimle 2 yıldır da evliyiz.lisedeydik tanıştığımızda taze tutmak için hiçbiişey yapmadım hatta taze tutmak gibi bi fikri aklıma dahi getirmedim.sevgi kalıcı derler doğru ama bizde o ilk günkü aşkta kaldı.nasıl oldu dersen valla bilmiyorum bence zamana bırak böyle çabalara girme 7ay çok yeni inan. Bunlarla uğraşırken sevdiğine vakit harcayamıyosun sağlıklı biçimde ben bu tür şeylere karşıyım açıkçası.insan sevdiğiyle küçük oyunlara girmemeli böyle aman taze tutcam falan diye inan o ilişki tazecikte olsa(!) gitmek isteyeni durduramazsın.
[ı]başka şeylere yönelt kendini hayatını ona odaklama görmezsem yapamıyorum diye[/ı]
işin kötüsü o canım benim :)
suanda evdeyim calısmıyorum..basvuru yaptım cevap beklıyorum..bı calısmaya baslasam, rahat bırakırdım cocugu :d
işte ben de diyorum ki sen böyle olduğun sürece yani kendi hayatın olmadığı sürece karşındaki da bi süre sonra sana saygı duymamaya başlar.
işin kötüsü o canım benim :)
suanda evdeyim calısmıyorum..basvuru yaptım cevap beklıyorum..bı calısmaya baslasam, rahat bırakırdım cocugu :d
illa çalışman veya okuman gerekmiyor.
Evde de bi sürü hobi bulabilirsin. En azından bi kitap oku dizi izle ama onu arama bırak o seni arasın hep !
Yani merak etsin ne oldu da bu kız beni aramıyo diye üstüne düşer
calısmaya basladıgımda onunla ılgılencek vaktım kalmıcak zaten..suan evdeyım ya sıkıntıdan ona sardım heralde :dd
ama su da var, bazen aramıyıyım dıyorum, bu sefer de nıye aramadın dıyo
[ı]anladım evet haklı olabilirsin de o da mı çalışmıyo sen her istediğinde nasıl görüşübiliyosunuz böölee[/ı]
annem de öyle söylüyo, babanla aşkımız 20 senedir ilk günkü gibi..ve hiçbirşey yapmıyorum diyo.. :d
yok canım ne sırrı olucak kendiliğinden gelişti... çok alıştık biribirimize ayrı yapamıyoruz... Beraberken kavga etsekte görüşmeden olmuyo...su akar yolunu bulur :d
ben her sabah onun yannda uyanmak ıstıyorum..o da öyle ıstedıgını söyluyor..bırbırımıze sımdıden alıstıgımız ıcın olmuyo görusmeden
bulgarıstana gıdıccek napcam bılmıyorum dusunuyorum kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?