Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

Bazen diyorum ki böyle olması belki de çok daha güzel evlenince her gün birlikte olacaksın zaten özlemek güzeldir diye düşünüyorum

aynen benim sevgilim de seninle aynı düşüncede. ben de zamanla onu anladım. artık ben de bu şekilde düşünüyorum.

çok güzel, maşallah 3.5 sene az degıl..canım ayrı sehırlerde nasıl yurutuyorsunuz? Bazen dusunuyorum cok tartısıyoruz, sevgı bunu ayakta tutabılıcek mı dıye?

Canım hiç görüşemedik 3ayda dahil başka şehirde okuyo nebilim bence sevgi herşeyi ayakta tutabilir:107:Görüşemediğimiz zaman msnden falan konuşuyoruz.
Gerçekten seviyosanız zaten birbirinizden ayrılamazsınız
Bide özlediğini anlamıyorum diyosun çünkü her zaman görüşebiliyosunuz bizimde öyleydi
çok özledik derdik ama yanyana geldiğimizde hiç de öyle olmazdı

özlediğini hissedemezsin çünkü özlenecek bir mesafe bırakmıyormuşsunuz ki aranızda.
Buluşmadan yapamıyorum derken bu bi bağımlılık mı olmuş acaba sende ?

evet canım galıba bagımlılık..bastan alıstım kötu oldu...onunla konusmadıgımda veya görmedıgımde kendımı kötu hıssedıyorum, sankı dunyada sadece o var gıbı..duygularımı yogun yasıyorum heralde..

canm 3 sene!!! :) nasıl basardın? Bı sırrı var mı bunun? Sayet benm de evlenmek ıcın 3 sene beklemem gerekıcek..

yok canım ne sırrı olucak kendiliğinden gelişti... çok alıştık biribirimize ayrı yapamıyoruz... beraberken kavga etsekte görüşmeden olmuyo...su akar yolunu bulur

işte ben de diyorum ki sen böyle olduğun sürece yani kendi hayatın olmadığı sürece karşındaki da bi süre sonra sana saygı duymamaya başlar.

annem de öyle söylüyo, babanla aşkımız 20 senedir ilk günkü gibi..ve hiçbirşey yapmıyorum diyo.. :d

bak canım sen ne kadar eğilirsen o kadar çok gidiyo bu erkek milleti. işin aslı kaçan kovalayan meselesi yine.

sen ona bağımlı olduğunu gösterirsen adam da cepte görür seni. evlensen bile tamamen ipleri onun eline bırakmaman gerekiyor.

kendine yatırım yap bu sizin ilişkinize de yansır. ayrıca da biraz onunla konuşma sus , gizemli olmayı dene diyorum

işin kötüsü o canım benim :)
suanda evdeyim calısmıyorum..basvuru yaptım cevap beklıyorum..bı calısmaya baslasam, rahat bırakırdım cocugu :d

illa çalışman veya okuman gerekmiyor.
evde de bi sürü hobi bulabilirsin. en azından bi kitap oku dizi izle ama onu arama bırak o seni arasın hep !
yani merak etsin ne oldu da bu kız beni aramıyo diye üstüne düşer

işte ben de diyorum ki sen böyle olduğun sürece yani kendi hayatın olmadığı sürece karşındaki da bi süre sonra sana saygı duymamaya başlar.

calısmaya basladıgımda onunla ılgılencek vaktım kalmıcak zaten..suan evdeyım ya sıkıntıdan ona sardım heralde :dd
ama su da var, bazen aramıyıyım dıyorum, bu sefer de nıye aramadın dıyo

işin kötüsü o canım benim :)
suanda evdeyim calısmıyorum..basvuru yaptım cevap beklıyorum..bı calısmaya baslasam, rahat bırakırdım cocugu :d

Anladım evet haklı olabilirsin de o da mı çalışmıyo sen her istediğinde nasıl görüşübiliyosunuz böölee

tabı canım zaten o tarz ugraslarım var ama bı zamandan sonra onlar da sıkıyo..
Aramadıgımda da nıye aramadın dıyo :) ama dedıgın gıbı canım aramamak gerek

calısmaya basladıgımda onunla ılgılencek vaktım kalmıcak zaten..suan evdeyım ya sıkıntıdan ona sardım heralde :dd
ama su da var, bazen aramıyıyım dıyorum, bu sefer de nıye aramadın dıyo

işte alıştırmışsın onu aranmaya
arama bakalım o seni illa ki arar
biraz farklılık olur hem heyecan gelir ilişkinize
o aradığında da meşguldüm kitap okuyordum vs. bahsedersin

[ı]anladım evet haklı olabilirsin de o da mı çalışmıyo sen her istediğinde nasıl görüşübiliyosunuz böölee [/ı]

calısıyo ama haftasonu görusuyoruz canım..ıs yerındeyken de musaıt oldukca arıyo benı ya da ben caldırınca arıyo..ama hıc aramadıgında kızıyorum tabıkı :d
hıc msj veya aramadıgında sanıyorum kı hıc aklına gelmıyorum..

annem de öyle söylüyo, babanla aşkımız 20 senedir ilk günkü gibi..ve hiçbirşey yapmıyorum diyo.. :d

ya valla ben hala senin gibiyim adam işe gitcek diye ağlıcak gibi oluyorum zırt pırt araşıyoruz işyerindeyken msj falan ama ilk günden böyleydik 7/24 görüşürdük özlemedik hiç birbirimizi ve aslında kimse bu konuya değinmemiş ama şöyle düşün özlemediğimiz için özlemi ayrı odadayken bile hissedebildik çünkü çok uzak hiç kalmadık biz.bak işteyken deli gibi özlüyorum hala balkonlarda yolunu bekliyorum. özlemek illa uzak kalmakla olmaz ki.gece uyanıp öper deli gibiyiz belki komik gelecek ama ayrı odada kalsam adam kafayı yiyo he özlüyorum demiyo ama ne işin var gel buraya falan der çaktırmaz pek özlem denilen şey bence arkadaşların dediğinden biraz farklı. uzak şehirde olsanız evet özlüyosun artısı bu ama bide şu açıdan baktınmı adam hep uzakta olduğu için yanına geldiğinde hep hasret gidermekle meşgul olup sorunları göremiyosun konuşamıyosun bile.ama hep yanında olsa hepsine vakit bulur evlenincede afallamazsın.şartları gerektiği gibi yaşamalı bence.her iki durumunda artıları ve eksileri var iş iki insanın birbiriyle uyumu ve sevgisinde bitiyor.
:44:

yok canım ne sırrı olucak kendiliğinden gelişti... çok alıştık biribirimize ayrı yapamıyoruz... Beraberken kavga etsekte görüşmeden olmuyo...su akar yolunu bulur :d

ben her sabah onun yannda uyanmak ıstıyorum..o da öyle ıstedıgını söyluyor..bırbırımıze sımdıden alıstıgımız ıcın olmuyo görusmeden
bulgarıstana gıdıccek napcam bılmıyorum dusunuyorum kara kara

8 senelik bi iliskim var ve tum samimiyetimle soyluyorum ki hala heyecanim ayni. Sevgim hergun dahada artti. Ayni sehirde buyuduk hergunumuZu beraber gecirdik ama yinede hc sklmadik birbirimizden. Monotonlasr hep ayni ayni sıkılır insan falan diyenlere asla katilmiyorm

evlenme konusunda ne düşünüyorsunuz peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…