Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

canım benı cok kırmıyo ama tartısma oldugunda cok sınırlenıyo hatta bazen kendını kaybedıyo..ozaman kırıyo benı, sonra dedıgın gıbı pısman oluyo gönlumu almaya calısıyo..ama gelecegımız benı dusundurmuyo degıl..ya evlendgmzde tartstıgımızda bagırır cagırır kendını kaybederse hatta uzerıme yururse

Yaa insan ister istemez bir şey sakladığını belli ediyor,mesela ben dışarı çıkarken onunla çıkarken arkadaşlarla/arkadaşımla buluşcam diyomuşum,ama başka biriyle buluşcaksam direkt adını söylüyomuşum buluşcağım kişinin:) kardeşim dikkat etmiş buna da babam da bana hiç belli etmedi açıkçası ben onu çok karşı sanıyordum annemin fazla pimpirikli tavırlarından dolayı o da bana arkadaşınla mı buluşcaksın derdi adı "arkadaş" kaldı babamla aramızda

Canım ya . . Bişiler yapman lazım yani.. Onun gözünü korkutman lazım .. Böyle olmaz canım .. Kötü sözler kırıcı sözler falan hiç hoş değil bi ilişkide . ben hiç sevmiyorum bu tarz seyleri . o an konusmayın bari.. durulsun ortalık o zaman konusmaya devam edın..

canım benim eşimle tam 8 yıllık geçmişimiz var.4 yıldır evliyiz. ilk 4 yıldada hiç sıkılmadık. aksine birbirimiz için deli divane olduk. o kadar zorluklarla karşılaştıkki. hatta düğün tarihi aldık aynı gün eşim ameliyat oldu. ameliyattan gözünü açar açmaz bana seni seviyorum diye bağırmaya başladı :))erteledik. annem ağır bir hastalık geçirdi. hep ama hep yanımdaydı. sonra iş için 15 ay ayrı kaldık yine aynı. kavga bile etmedik. 4 yıldırda deli gibi akşam olsun da görelim birbirimizi diye saat sayıyoruz. işten çıkar çıkmaz hep karşımda olur. sanırım bu iki taraflı bir durum. karşıdaki sıkılmayınca seninde sıkılasın gelmiyor. yada kadın olarak ilişkiyi canlı tutmak değişik aksiyonlar yapmak bize kalıyor. ne bileyim hani bende kendimi bildim bileli az değilimdir. evimizde otururken bile bir şekilde onun ilgisinin bana kaymasını sağlıyorum işte. çok şükür.

ayy ne guzel canım ya babanla aranızda boyle bısey olması..:) bılıyo ne gzel :)
ama dusunuyorum da benm babam bılseydı, benı dısarı hıcbı sekılde göndermezdı..hatta nısanlanınca bıle kısıtlı görusturur..bu arada bızım nısan evlılıge cok zaman var..daha benmkı bulgarstana gıdıcek, ordan gelıcek askre gıdıcek..en az 2 sene gecmesı lazım..ama babama cevreden soranlar oluyomus kızınla bızım oglanı evlendırelım mı dıye..napsam bılemedm :S cunku babam enınde sonunda soracak bu kız nıye kımseyı ıstemıyo hayatnda bırı mı var dıye..

zaten o an ben susuyorum o alevlenınce..bu sefer o da anlıyo, gönlumu almaya calısıyo..dogru dıyosun canm kotu sözler hosolmuyo..

3,5 yıl sevgilimdi ve 6 aydır nişanlım ..

Birbirimiznden uzakta olduğumuz için hep hediyeler mektuplar gönderirdik ...

Hala da hediyeleşiriz birbirimizin hoşuna gidecek şeyler yapmaya çalışırız..

3,5 yıl sevgilimdi ve 6 aydır nişanlım ..

Birbirimiznden uzakta olduğumuz için hep hediyeler mektuplar gönderirdik ...

Hala da hediyeleşiriz birbirimizin hoşuna gidecek şeyler yapmaya çalışırız..

benimki süpriz hazırlamaktan anlamaz..hedıyeden zıyade acıkca söyler ne alcagını veya aldıgını...klasik turk erkegı :) dogumgunumde bıle suprız hazırlamadı bense neler neler dusunuyorum onun dogumgunu yaklasıyo dıye.. :) bız kadınlar mantıklıyız ve ınce ruhluyuz :)

valla kızlar benm profıl mı avatar mı ne denıyosa işte ordakı gördugunuz tek taşı ıstıyorummm :) kımbılır ne zaman parmagmda olcaaak :S :):)

Özlem duygusu ilişkiyi canlı tutuyor bence. Yani evliymiş gibi her canın istediğinde görememek, dokunamamak, öpememek, belki bazen konuşamamak gibi.. Bunun dışında, akışına bırakmalısın. Daha şimdiden bunun derdine düşersen ilişkiyi eksik ve korka korka yaşarsın. Bu daha çok yıpratır. :)

dogru canm haklısın, akısına bırakmak gerek

hep aynı kişiyle yıllarr... inanın zaman geçtikçe insan sıkılıyo ,ilişkiden keyif bile alınmıyo ...

sana katılmıyorum canım aynı kişinin kokusu hep üzerinde onun elleri bi alışmışlık bi bağlılık oluyor zamanla. 1 hafta 10 gün ayrı kaldıgında cok özlüyorsun canından can kopmuş gibi oluyor.

özlem aşkı diri felan tutmaz unutun bunları
yanyana olmak her zaman daha iyidir
6 yıllık ilişkisi olaraktan söylüyorum
aşkın ömrü 3 yıldır
ondan sonrası alışkanlık
arkadaşlık
dostluk

Benim de 5 yıllık bir ilişkim var. Farklı şehirlerdeyiz ve çok sık görüşemedik bugüne kdar. Yan yana olmak daha iyidir diye düşünüyorum ben. Çünkü ufacık bi konu msjlaşırken tek bi yanlış seçilmiş kelime sonucu faciaya dönüşebiliyo. Aslında yanımda olsa bu kdar büyümeyecek bir konu uzadıkça uzuyor. Sonuçta yüz ifadeleri mimikler ses tonu çok önemli bazı sert kelimeleri yumuşatabilmek adına. Yan yanayken çok fazla kavga etmiyoruz biz. Bazen bi bakış yetiyo sorunu çözmek için bazen de sarılmak. Uzakta olunca böyle avantajlar olmuyo malesef..Ama şu da var her gelişinde her görüşmemzde ilk heyecanı yaşıyoruz :)

Benimde 2 buçuk yıllık bi ilişkim var. Önce arkadaş olarak başladık o yüzden ilişkimiz hızlı gelişti çünkü birbirimizi tanıyorduk. Biz aynı şehirlerdeyiz ama iş güç ve başka nedenlerden sık görüşemiyoruz.
Özlem gerçekten ilişkiyi canlı tutuyor ama dozunu da aşmamak lazım :) okul ve askerlik nedeniyle 3 sene daha bu şekilde olacak maalesef Aşk geçici ama sevgi saygı kalıcıdır. o yüzden aşk illa ki biter yeter ki saygımızı yitirmeyelim. İlişkiyi canlı tutmak için ben ufak hediyeler alıyorum. Çok özlediğimi ifade ediyorum karşılığını beklemeden. Çat kapı iş yerine gidiyorum, tabi önce ağzını arıyorum müsait mi diye :) Bunlar benim yaptıklarım

Benimde 2 senelik bir ilişkim var bu süre içinde hep aynı şehirde aynı okulda sürekli yan yanaydık çok alışmıştık birbirimize fakat her gün kavga ederdik üzülürdük vs...
Şimdi 1 aydır ayrı şehirlerdeyiz her şey daha iyi oldu birbirimizin kıymetini anladık özlem sevgimizi dahada güçlendiriyor.
Kavga bile etmiyoruz nerdeyse :)

kuzenim 5 yıldır çıkıyolar
ilk 2 yıl aşıktık diyo mesela son 3 yıldır heycan bitti diyo artık sevgili gibi değil kardeş gibi yatıyoruz diyo yani
bence çiftlerin elinde ya ilşkininn gidişatını belirlemek
özlemek bencede güçlendiriyo aradaki bağı ama aynı zamanda mesafa ortaya kıskançlık çıkarıyo olmayan şeylerde çıkarabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…