- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ben bazen gerekszi yere trip atsamda üzülüo hemen gönlümü almaya uğraşıoArada çok sinirli olsada snra pişman oluyor.. :) Seni çok mu kırıyo ? .. Şimdiden ipleri onun eline verrsen evlendiğinizde ya daha beter olursa? Canım buna dikkat et .. saygı olmadan olmaz yani..
ayy annem biliyooo! :) ozaman söylemıs mıdır babama...ıns soylememıstır :):)
ama soyleseydı sımdıye kadar bunun sınyalını verırdı babam bı sekılde bıldıgını bellı edrdı..ya kızardı ya sorgulardı ya da soguk davranırdı..cunku bu tarz olaylara sıcak bakmıyo..babama söylemek ıcın daha 1 sene falan beklemem gerekıyo..annem bılıyo, annemle sevgılımı görusturcem bıkac aya kadar :)
canım benı cok kırmıyo ama tartısma oldugunda cok sınırlenıyo hatta bazen kendını kaybedıyo..ozaman kırıyo benı, sonra dedıgın gıbı pısman oluyo gönlumu almaya calısıyo..ama gelecegımız benı dusundurmuyo degıl..ya evlendgmzde tartstıgımızda bagırır cagırır kendını kaybederse hatta uzerıme yururse
Merhabalar , ben yeni üye oldum ve eminim bu forumda aradıgım soruların cevabını bulucam kızlar :)
şimdi bir sorum olcak sizlere..aranızda uzun ilişkisi olan varmı?
Hani ne biliyim 1 sene 2 sene 3 sene vs..
Benim bu kadar uzun ilişkim olmadı, şuanda 7 ay oldu..
Yani uzun bir ilişkide ilişkiyi nasıl taze tutuyosunuz? Sevgilinizle hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıyor musunuz? Ilişkideki heyecanı nasıl kaybetmiyorsunuz..? Tüyolarınıza ihtyacım var :))
Yaa insan ister istemez bir şey sakladığını belli ediyor,mesela ben dışarı çıkarken onunla çıkarken arkadaşlarla/arkadaşımla buluşcam diyomuşum,ama başka biriyle buluşcaksam direkt adını söylüyomuşum buluşcağım kişinin:) kardeşim dikkat etmiş buna dababam da bana hiç belli etmedi açıkçası ben onu çok karşı sanıyordum annemin fazla pimpirikli tavırlarından dolayı o da bana arkadaşınla mı buluşcaksın derdi adı "arkadaş" kaldı babamla aramızda
Canım ya . . Bişiler yapman lazım yani.. Onun gözünü korkutman lazım .. Böyle olmaz canım .. Kötü sözler kırıcı sözler falan hiç hoş değil bi ilişkide . ben hiç sevmiyorum bu tarz seyleri . o an konusmayın bari.. durulsun ortalık o zaman konusmaya devam edın..
3,5 yıl sevgilimdi ve 6 aydır nişanlım ..
Birbirimiznden uzakta olduğumuz için hep hediyeler mektuplar gönderirdik ...
Hala da hediyeleşiriz birbirimizin hoşuna gidecek şeyler yapmaya çalışırız..
Özlem duygusu ilişkiyi canlı tutuyor bence. Yani evliymiş gibi her canın istediğinde görememek, dokunamamak, öpememek, belki bazen konuşamamak gibi.. Bunun dışında, akışına bırakmalısın. Daha şimdiden bunun derdine düşersen ilişkiyi eksik ve korka korka yaşarsın. Bu daha çok yıpratır. :)
hep aynı kişiyle yıllarr... inanın zaman geçtikçe insan sıkılıyo ,ilişkiden keyif bile alınmıyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?