- 10 Haziran 2012
- 2.199
- 247
- 113
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Benimde 3 yıllık ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik olmadı ayrıldık.Özlem fazla olunca da zararlı
aynen...mesafeler yollar fazla özlemle yurumuyo..ben kendımı bıraz uzak tutmaya calıssam özluyorum..olmuyo..o da dayanamıyo..bılmıyorum ıyı mı yapıyorum kotu mu
Çok zor anacığım çok zor...bi tarifi olsa ilişkinin nasıl yürüteleceğine dair ona uysak keşke.Başlaması dert sürdürmesi,bitirmesi,yeni biriyle başlamak sonra yine hayal kırıklığı ohooo pffff
her tartısmada bitti demıyoruz da kırıcı konsuyoruz maleseef canımsonra barısıp unutuyoruz tabıkı..haftada 2 gün görüşüyoruz o da akşamları..haftasonu onunlaydım, onunla kaldım..sence 2 gün beraber olmak ilişkiyi sıkar mı?
cnm başlarda göz ardı edilen ufak tartışmalar birikince büyük patlamalar yapabiliyor ondan çok kırıcı olmamak lazım,sadece kadın erkek diil arkadaş ilişkilerinde de durum aynı.. bak "sorun bendeymiş" diye bi kitap var,içindeki küfürleri atarsan birlikte yaşayan ve başka hiçbir arkadaşıyla görüşmeyen bir çiftin ilişkilerinin nasıl başlayıp nerelere sürüklendiğini anlatıyor.. (ama çok argo içeriyor ve sonuç itibariyle aramızdan herhangi birinin yazabileceği seviyede bir kitap) 2 gün beraber olmak niye sıksın ki ilişkiyi :) fırsatınız varken birlikte zaman geçirin ama yapışık ikiz olmayın demeye getiriyorum ben tatlm:)
4 yıldır birlikteyiz, 2 ay sonra askere gidicek zuzumm
Sıkılmamak, monotonluktan kurtulmak için arada trip atıp küsüyorum
o da gönlümü alıyorBaşka da bir şey yapmıyoruz. Zaten bunun
özel bir tarifi de yok, ilişkinin şekline kişilere göre değişir
canımm benim ne guzel anlatmıssın ıcım acıldıı valla :):)
yarınn yıne gıdıcem yanına, dayanmıyorum napıyım :) evdekılere bulucam bı yalaan, herseyı göze alıcam, ve gıdıceem..özluyorumm ya yurtdısına gıdıcek zaten 1-2 aya kadar
o niye gelmiyor senin yanınaa???
yani o gelıcek muhtemelen ama trafıge kalırsa ortada bı yer secıp bulusuyoruz..bıde canım benı almaya geldıgınde bende cevreden gorurler korkusu sarıyo :)
ayy o bende 3 yıl kadar vardı halbuki ne gereksizmiş,kime ne ya cdden.. işsiz güçsüz insanlar dedikodu yapıyor diye bilmem kaç sokak öteden biniyodum arabaya ben de
ahhahhaa aynen canımm :) ben de öyle yapıyorum.ama babamın da görme ıhtımalı var oyuzdenn :)
dusunsene tam arabaya bınıyosun baban pat cıkıyo karsına..off naparım been :):)
ayy maşallah canımm nıce nıce senelere bırlıkte olun ıns :)
askere gıtme olayı da var tabı..hayırlı tezkereler alsın..benmkı de gıdıcek te ertelıyoruz suan..
önemli olan o ama dikkat eden kimmm
sonra da pişman olup duygusallasıyo..ben de öyle yapınca dayanamıyorum..
ama benim istedıgım ilişki böyle degıl..kafamdakı baska..karsımdakı beni kırıcak dıye korkmalı, sözcuklerı özenle secmelı, benı bas tacı etmelı ne desem yapmalı..
ben babama söyledim,zaten biliyor musun baban anlamıştır biliyordur,ben babama kuzenimin düğününde söylemiştim herkes evleniyor baba yaa diye,o da kızım senin de arkadaşın var sen de evlenirsin demişti.. Dışarıdan aşık birini tanımak o kadar kolay ki.. hele bi de annen b iliyosa babanın bilmeme ihtimali sıfıra yakın :)
Saol tatlım inşallah
Bizim artık erteleme şansımız kalmadı, hem kariyeri için hem de başka nedenlerden askerliğin bitmesi gerekiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?