Uzun süreli ilişkilerde sıkılmamak için neler yapıyorsunuz?

Benimde 3 yıllık ilişkim vardı ayrı şehirlerdeydik olmadı ayrıldık.Özlem fazla olunca da zararlı

aynen...mesafeler yollar fazla özlemle yurumuyo..ben kendımı bıraz uzak tutmaya calıssam özluyorum..olmuyo..o da dayanamıyo..bılmıyorum ıyı mı yapıyorum kotu mu

aynen...mesafeler yollar fazla özlemle yurumuyo..ben kendımı bıraz uzak tutmaya calıssam özluyorum..olmuyo..o da dayanamıyo..bılmıyorum ıyı mı yapıyorum kotu mu

Çok zor anacığım çok zor...bi tarifi olsa ilişkinin nasıl yürüteleceğine dair ona uysak keşke.Başlaması dert sürdürmesi,bitirmesi,yeni biriyle başlamak sonra yine hayal kırıklığı ohooo pffff

aynenn canım cok zor..
onu yapsan olmuyo bunu yapsan olmuyo, ya dozunu ayarlayamıyosun, ya taktıgı..
duymak ıstedıklerını duyamayınca sonuc hayal kırıklıgı..
görmek ıstedıklerını goremeyınce sonuc yıne hayal kırıklıgı..

hani ne biliyim cok ilgilensekk, sımartsak, bu sefer alısıcak hep ıstıcek..senın ıcın bısey yapmıcak..
ılgılenmesek kendı halıne bıraksak, sımartmasak, bu sefer cevresınde goruceek belkı oraya kayıcak, hosuna gıdıcek belkı..

cnm başlarda göz ardı edilen ufak tartışmalar birikince büyük patlamalar yapabiliyor ondan çok kırıcı olmamak lazım,sadece kadın erkek diil arkadaş ilişkilerinde de durum aynı.. bak "sorun bendeymiş" diye bi kitap var,içindeki küfürleri atarsan birlikte yaşayan ve başka hiçbir arkadaşıyla görüşmeyen bir çiftin ilişkilerinin nasıl başlayıp nerelere sürüklendiğini anlatıyor.. (ama çok argo içeriyor ve sonuç itibariyle aramızdan herhangi birinin yazabileceği seviyede bir kitap) 2 gün beraber olmak niye sıksın ki ilişkiyi :) fırsatınız varken birlikte zaman geçirin ama yapışık ikiz olmayın demeye getiriyorum ben tatlm:)

4 yıldır birlikteyiz, 2 ay sonra askere gidicek zuzumm
Sıkılmamak, monotonluktan kurtulmak için arada trip atıp küsüyorum
o da gönlümü alıyor Başka da bir şey yapmıyoruz. Zaten bunun
özel bir tarifi de yok, ilişkinin şekline kişilere göre değişir

canımm benim ne guzel anlatmıssın ıcım acıldıı valla :):)
yarınn yıne gıdıcem yanına, dayanmıyorum napıyım :) evdekılere bulucam bı yalaan, herseyı göze alıcam, ve gıdıceem..özluyorumm ya yurtdısına gıdıcek zaten 1-2 aya kadar

ayy maşallah canımm nıce nıce senelere bırlıkte olun ıns :)
askere gıtme olayı da var tabı..hayırlı tezkereler alsın..benmkı de gıdıcek te ertelıyoruz suan..

yani o gelıcek muhtemelen ama trafıge kalırsa ortada bı yer secıp bulusuyoruz..bıde canım benı almaya geldıgınde bende cevreden gorurler korkusu sarıyo :)

ayy o bende 3 yıl kadar vardı halbuki ne gereksizmiş,kime ne ya cdden.. işsiz güçsüz insanlar dedikodu yapıyor diye bilmem kaç sokak öteden biniyodum arabaya ben de

ayy o bende 3 yıl kadar vardı halbuki ne gereksizmiş,kime ne ya cdden.. işsiz güçsüz insanlar dedikodu yapıyor diye bilmem kaç sokak öteden biniyodum arabaya ben de

ahhahhaa aynen canımm :) ben de öyle yapıyorum.ama babamın da görme ıhtımalı var oyuzdenn :)
dusunsene tam arabaya bınıyosun baban pat cıkıyo karsına..off naparım been :):)

ahhahhaa aynen canımm :) ben de öyle yapıyorum.ama babamın da görme ıhtımalı var oyuzdenn :)
dusunsene tam arabaya bınıyosun baban pat cıkıyo karsına..off naparım been :):)

ben babama söyledim,zaten biliyor musun baban anlamıştır biliyordur,ben babama kuzenimin düğününde söylemiştim herkes evleniyor baba yaa diye,o da kızım senin de arkadaşın var sen de evlenirsin demişti.. Dışarıdan aşık birini tanımak o kadar kolay ki.. hele bi de annen b iliyosa babanın bilmeme ihtimali sıfıra yakın :)

ayy maşallah canımm nıce nıce senelere bırlıkte olun ıns :)
askere gıtme olayı da var tabı..hayırlı tezkereler alsın..benmkı de gıdıcek te ertelıyoruz suan..

Saol tatlım inşallah
Bizim artık erteleme şansımız kalmadı, hem kariyeri için hem de başka nedenlerden askerliğin bitmesi gerekiyor artık

Ben bazen gerekszi yere trip atsamda üzülüo hemen gönlümü almaya uğraşıo Arada çok sinirli olsada snra pişman oluyor.. :) Seni çok mu kırıyo ? .. Şimdiden ipleri onun eline verrsen evlendiğinizde ya daha beter olursa? Canım buna dikkat et .. saygı olmadan olmaz yani..

ayy annem biliyooo! :) ozaman söylemıs mıdır babama...ıns soylememıstır :):)
ama soyleseydı sımdıye kadar bunun sınyalını verırdı babam bı sekılde bıldıgını bellı edrdı..ya kızardı ya sorgulardı ya da soguk davranırdı..cunku bu tarz olaylara sıcak bakmıyo..babama söylemek ıcın daha 1 sene falan beklemem gerekıyo..annem bılıyo, annemle sevgılımı görusturcem bıkac aya kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…