Uzun süreli ilişkili olup da.. ? Kızlar bakın bir.

2 yıl odu canım. aynen innırmısın bende senin gibiyim sanki hataymış gibi geliyor bazense onunla en tepeye çıkıyorum tam olarak sistem oturmuş değil yani ..
bu cümle o kadar uyuyor ki bana

ben de 4-5 yıllık sandım.
2 yıllık ilişki bana göre uzun değil kararında. artık birbirinizi kabullendiğiniz, ilişkideki fırtınalı anlaşmazlık günlerini atlattığınız zamanları yaşıyorsunuz.

eşimle evlenmeye karar verdiğimizde neredeyse 6.5 yıldır sevgiliydik.
ve onunla her tel. de konuştuğumda, her mesaj geldiğinde, onu her gördüğümde aynı heyecanı hissettim. O da öyle. evlendikten sonra aynı evde yaşamaya başladığımızda da her gün aynı heyecanla uyandım.
Bence sen karşındakini kanıksamışsın ve kaybetme korkunu yitirmişsin.
Mesela çiçek aldığında, ne de olsa beni düşünüyor, seviyor alması normal diye düşünüyorsan ve önemsemiyorsan bir yerlerde yanlış var bence. onun yerine benim ne kadar mutlu olacağımı hayal ederek kalkmış benim duygularımı düşüncelerimi göz önüne alarak, yüzümü güldürmek için bana bir buket çiçek almış. diye düşünürdüm ben olsam.

değişik heyecanlar deneyin. bir insan asla başka bir insanın her yönünü öğrenemez, keşfedilecek çok fazla şey var daha. Belki bir ömür bile yetmez. Aradaki aşk olduğu sürece heyecanlar geri getirilebilir. Her zaman yükselen bir ivme ile devam etmez ki ilişkide heyecan. Bazen düşer bazen yükselir. Yükseldiği dönemlerde aynı kişiye yine, yeni, yeniden aşık olursun zaten

ilk günlerdeki heycanı bekleme canım onlar o güzel günlerde kalıo bazı şeyler alışkanlığa dönüşüo bi süre sonra maalesef bide onu kaybetmekten korkmuosun herşekilde yanında olucanı düşünüosun o yüzden

Son düzenleme:
Demekki bir tek ben değilmişim kızlar inşallah bu durumu yenebilirim hepinize çok teşekkür ederm

benimde 2 yıllık ilişkim vardı dedign gibi bi en tepedeydim bi yerin dibinde bazen çok soguyodum hareketleri esprileri bile itici geliyodu sonuç nemi ayrıldık iyimi oldu kötümü oldu bunu zaman göstericek umarım sen ayrılmazsın konuşmayı deneybilirsin çokmu monotonlaştık falan diye tabi kırmadan mutluluklar canım..

Demekki bir tek ben değilmişim kızlar inşallah bu durumu yenebilirim hepinize çok teşekkür ederm

ben sevgilimle 7.seneyi bitirmek üzereyim ne sevgimiz ne aşkımız bitti hala birbirimizi çok seviyoruz.sadece bir gününü onsuz geçirmen bu söylediklerinin aslında ne kadar anlamsız olduğunu gösterceçktir sana.bence değişik bişeyler planlaın hiç yapmadiğiniz birşey değişik bir gün size çok iyi gelcektir emin olayrıca böyle düşünerek anca kendini soğutursun

Sevginin aşkın bittiğini düşünmüyorum da çok mu kavga ettiniz, güvensizlik mi girdi araya ya da uzakta mısınız?
Bu gibi şeyler çok etkiliyor çünkü ilişkinin gidişatını.
Bizde durgunluk süresi en fazla 1-2 gün aman nazar değmesin ki hep bir hareketlilik aksiyon var
Ama biz de böyle bir dönemden geçtik 8 ay kadar mahvettik birbirimizi sonra düzeldi

Ara vermeyi deneyebilirsiniz en azından bu süre içinde konuşmazsanız onu özlersin özlem aşkı yeniden alevlendirir

7 senelik ilişkmi 5 ay önce bitirdim bu senn sorduğun soruları tam 2 yıl sordum kendime çok iyi bi insandı üzerime titrerdi nazımla oynardı bi damla gözyaşıma dayanamazdı çok sevdik çok bedel ödedik neler yaşadık ama aşk bitti. beni ben yapan bireysel kültürel ideoloji olarak beni adam yaptı hayatım boyunca minnet ve sevgiyle anacağım onu ama aşık değildim ve bu onu kandırmak olurdu her ne kadar ayrılınca tehdit ve hareket etmiş olsa da biliyorum çok iyi bi insandı gözüm kapalı güvenirdim ona.o benim içimde her zaman sanması ki aklıma gelmiyo o benim dostum yoldaşımdı beni affeder umarım birgün.her zaman dostum ve yoldaşımolarak kalacaksın her ne kadar görüşemesek de başka kişiler olsa da hayatımızda bana kattıkları için minnettarım şu an evet başkasına aşığım ama sen ilk aşkım unutmayacağım seni.

Akıl vermek istemem ama 5 yıldır bir ilişkim var buna dayanarak söylüyorum bunları

5 yıldır çıkıyoruz ve ona deliler gibi aşığım. Bizimde sorunlarımız oluyor. Aynı duyguları bazen bende hissediyorum ama hemen aklıma yaşadığımız iyi günleri getiriyorum bana aşkla bakışını bana aşkla dokunuşunu beni aşkla öpüşünü. Ve sonra diyorumki hayır hiçbir erkek bana dokunamaz hatta bakamaz bile! Şuan için sadece nişan düşünüyoruz ama ne zaman olur o kesin ile değil biz mayıs haziran gibi konuştuk aramızda yani daha ortada düğün bile yok...

O kadar büyük tartışmalarımız olduki ya o alttan aldı ya da ben baktık olmuyor o gün hiç aramadık birbirimizi ama dayanamadık.

En büyük tutkusu araba her erkek gibi.. Ama bizde o öyle olmadı. 1 hafta yoğun bakımda kaldı sesini bile duyamadım çıldırdım bu koskocaman evrende kendimi bir böcek gibi hissettim. Onsuz hiçbirşey yapamayacağımı hatta nefes bile alamayacağımı anladım. 1 hafta sonra uyandı ve ben zaten onun başı ucundan hiç ayrılmadım eve gitmedim yemedim içmedim yıkanmadım. Bırakın çiçek beklemeyi kafa derim yağdan mahvolmuştu kaşımaktan ama umrumda bile değildi. Uyandı ve uyandığında ben senin için uyandım dedi.

O günden sonra vazgeçtim böyle şeyleri düşünmekten. Acaba sıkıldım mı? Of hep aynı şey.. Aynı yerlere gidiyoruz hep aynı konulardan konuşuyoruz demekten. Sonra askere gitti tam 442 gün bekledim gün saydım saat saydım. Kokusunu, ellerindeki izleri unuttum diye gecelerce ağladığımı bilirim. Allaha şükür bitti.

Allah bir verir dener bir de alır dener. Bu zamana kadar onun için yaptığım hiçbir şey gözüme batmadı.

Basit şeyleri abartma arkadaşım uzun süreli ilişkilerde tabiki monotonluk olur ama bu kötü bişey değil. En sevdiği yemeği, nasıl güldüğünü, neye kızacağını, nasıl nefes alıp verdiğini bildiğin bir adama soğudum mu acaba diye yaklaşma.

Sen 1 git o 10 gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…