- 13 Ocak 2015
- 9
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi oykucuk112
-
Umarım adamakıllı yardım etmeye calisan birilerini bulurum. hic arkadasim olmadigi icin danisabilcegim kimsem yok cunku.6yillik bir iliskim var ve birlikte universiteye basladigimizdn beri hersey bozuldu ikinci yilimizda etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi. bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum. cok begeneni var surekli face twitterdan mesajlar geliyo kizlardan gozlerinin icine bakiyolar. yurutmeye calisiyoruz ama ne ben ne de o beni bayan olarak gormuyor eminim. arkadas gibiyiz artik. yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor. ayrilmam mantikli ama iliskimi kurtarmak istiyorum o da istiyor ama heycanimiz yok. ilgisini disardan nasil cekebilirim? Danisabilcek akil. alcak kimsem yok.
Anlar mi dersinizz ?Bence sizin de kendinize ozguveniniz yok. Bana da oluyor arada oyle, biraz kendinizi iyi hissedecek seyler yapin. Ama bunu kendiniz icin yapin, sevgiliniz icin degil. Ve ayni zamanda sevgilinizden kendinizi uzaklastirin. Siz uzaklasin daha dogrusu. Kendinize onem verdikce ona vermeyin. O sonra sizin kiymetinizi ankayacaktir..
Aliskanlik cok buyuk ve yasadgm guzel zamanlara yakistiramiyorum ayriligiBence sadece 6 yillik emeginizden dolayi bu iliskiyi devam ettirmek istiyorsunuz zira adamin boyle davranmasi ona olan sevgiyi bitirmeliydi. Bence siz bir hirs ugruna devam ettirme cabasi icindesiniz. Olmuyorsa zorlamamak lazim daha sevgili doninde biten bir iliski evlilikte nasil devam edebilirki ?
Hic mi bi oluru yok? Hic mi kurtulus yolu yokTelaşa gerek yok boyle uzun sureli liseden cikma aşkları universite cogu zaman yikar zaten yeni birsey degil oluruna birak zorlasanda degismez sadece gecikir belki
Ben nebileyim kurtuluşu var mi yok mu kesin mi ama genel olarak cok buyuk bir kismi yani bu lisede baslayan iliskiler universitede bitiyor yada fena sarsiliyor sag cikanida azdir fazlasiyla gordum tanik oldum oyuzden cok farkli birseymis gibi gelmedi bana bu durum hep ayni seyler sizinkininde gidisat pek iyi degilHic mi bi oluru yok? Hic mi kurtulus yolu yok
Anlar bence canim, biz kizlar sevgilimizle belli zaman gecirdikten sonra kendimizi salariz genelde. Kendimize ozen gostermeyi biraz keseriz, onun uzerine duseriz. Sen simdi tam tersini yap, kendine guvenini yerine getir ama ona yuz verme birak anlasin..Anlar mi dersinizz ?
Aliskanliklar insana her zaman zarar verir. Bende 5 yillik aliskanligimi biraktim baslarda cok zor geldi ama sonra iyiki birakmisim dedim cunku birakmasaydim gercekten asik oldugum adamla tanisamazdim. Bence sen bu konuyu bir dusun sonra uzulmeni istememAliskanlik cok buyuk ve yasadgm guzel zamanlara yakistiramiyorum ayriligi
Cok guzel soylemissin valla ☺ okurken gulumseyebildim su halde su psikolojide ☺ ben artik dusunuyorm ki aramaliyim gorusmeliyim benim iletisim kurmadigim heran baskasina bakicak konusucak gidicek gibi geliyor. Bi kac tane kiz var adini dusurmuyor agzindan cok guzeller. Kenddime bakarsam dikkat edersem dikkatini tekrar cevir miyim kendime gercektenBi turk olarak soyluyorum kimse yanlis anlamasin.
Turk kadini kendini cok saliyor. Anac duygusumu one cikiyor yoksa usengeclikmi sariyor bilemiyorum.
Ama biz kadinlar bakimi hep en sona atiyoruz. Erkegin kalbine giden yok migdesinden gecer derlerle. Palavra.
Canim sen simdi su an onun pesinden kosuyosunya? Kurtsrmak istiyosunya iliskinizi? Bu surec hem senin psikolojin bozuyor+ hem senin kendini salmani sagliyor( isin gucun bu care aramak olmus)+ hem seni sevgilinin gidisati daha kotuye gidicek= sonuc 0.
Oysaki tek derdin kendin olsan neler olur biliyomusun? Hem yenilik senin ruhunu yenileyecek( sacini boyattirsan yada bakimli olmayi bi rutin haline getirirsen)+ hem psikolojin duzelicek+ hem sevgilin seni tekrar kiskanmaya basliycak gezip tozarsan+ hem sevgilinin akli sende olucak alimli bi kiza herkes bakar diye huzursuz olucak+ hemde sana olan duygulri heycani yesericek tekrar= sonuc senin istedigin sonuc
Secim senin ben hepsini siraladim. Not: bakimli olmanin cilkini cikar.
Hic mi bi oluru yok? Hic mi kurtulus yolu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?