- 13 Ocak 2015
- 9
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi oykucuk112
-
Ben geleneksel dusunuyorm biraz. Eger sonunda mutluluk varsa kadinin biraz cabalamasi gerek diyorum. Ama yoruldum bile. Zaten unutamadgmdn suan belki duzeldik ama duzelmedik gibi geliyor.kendi kendme baskasi var mi konusuyor mu dye kafayibyiyormKurtulusu var diyelim. Hadi oldu ki birbirinize deliler gibi aşık oldunuz peki onun yaptiklarini unutabilecek misin?
Gururuna yedirebilecek misin?
Ben geleneksel dusunuyorm biraz. Eger sonunda mutluluk varsa kadinin biraz cabalamasi gerek diyorum. Ama yoruldum bile. Zaten unutamadgmdn suan belki duzeldik ama duzelmedik gibi geliyor.kendi kendme baskasi var mi konusuyor mu dye kafayibyiyorm
Haklisin aslinda. Allah yardimcim olsunnYok öyle bir dünya canim. Sen evli misin ki cabalayasin? Daha evlenmeden bu kadar yipranmissin evlendiginde delirirsin.. hastanelerde yatarsin. Kurdukca kurarsin beyninde..
Geleneksel düşünme bence. Böyle bir gelenek de yok zaten...
Bence de arkadaş haklı.siz evli misiniz. İkinizin de en lay lay zamanlarınız. O yeni ortamda hayatının keyfinde. Sen ise ilişkiyi kurtarıcam diye hem bi dünya çaba harcıyosun hem kafanda kurup huzursuz oluyosun. Adil bi ilişki mi bu sence? Sen 6 yılın verdiği yaşanmışlıklarla ayrılmak istemiyosun kesinlikle ama senin hapsolduğun o çok mutlu anlarınızdaki heyecan bidaha asla olmucak emin ol.hergün biraz daha kırılıp kendini üzerken en güzel yaşlarının böyle geçtiğine çok üzülceksin ilerde. Sana şimdi çok acı çekecekmişsin gibi geliyo. Ama öyle bişey yok. Yaşın bikere buna müsait değil. Kanının en deli aktığı zamanlar bunlar. Hele bide ünv ortamındasın. Çok çabuk atlatıcaksın. Biran önce silkelen kendine gel. Kendine çokça zaman ayır.mutsuz olma neşe saç etrafına. Onun ilgisini çekmek isterken gör bak daha kimlerin ilgisini çekiyosun. Asıl heyecanları o zaman gör. Bırak millet sana ilgi duysun.sevgilin de kaçırdığına yansın. Güzel kızlar mantığını da at kafandan.erkekler sadece güzel kızlarla vakit geçirmeyi sever diye bişey yok. Kadın kafası erkeği herzaman alteder. Bunu unutma! Öğrenciliğinin keyfini çıkar.. Şımart kendini.Yok öyle bir dünya canim. Sen evli misin ki cabalayasin? Daha evlenmeden bu kadar yipranmissin evlendiginde delirirsin.. hastanelerde yatarsin. Kurdukca kurarsin beyninde..
Geleneksel düşünme bence. Böyle bir gelenek de yok zaten...
Öykücüm en iyi tavsiye sapsik58 den gelmiş biraz saçını başını değiştir yeni kıyafetler al kendine tabiki maddi imkanına göre kişisel bakımına dahada önem ver 1-2 kg fazlan varsa ver vs vs .. Yani 6 yıldan sonra biraz tarzını değiştir o beğendiği kızlardan farkın olmadığını seninde onlar kadar havalı ve güzel olduğunu ona hatırlat .. Ezik durma yalvarma acımasın sana .. Bu değişiklikler sanada tekrar yaşam enerjisi vericek .. Haa tüm bu değişime rağmen ilişki hala monoton ve bu çocuk hala başkalarına bakıyorsa diğer kızların yani burdaki kk bayanlarının verdiği tavsiyer doğru ilk sen ayrıl sakın yalvarma ona .. Daha çok gençsin adam gibi adam biri çıkar karşına .. Sakın ona yalvarma artık taviz verme dediğimi yap git kuaföre alışverişe kendin için yaşa artık canım benimCok guzel soylemissin valla ☺ okurken gulumseyebildim su halde su psikolojide ☺ ben artik dusunuyorm ki aramaliyim gorusmeliyim benim iletisim kurmadigim heran baskasina bakicak konusucak gidicek gibi geliyor. Bi kac tane kiz var adini dusurmuyor agzindan cok guzeller. Kenddime bakarsam dikkat edersem dikkatini tekrar cevir miyim kendime gercekten
Umarım adamakıllı yardım etmeye calisan birilerini bulurum. hic arkadasim olmadigi icin danisabilcegim kimsem yok cunku.6yillik bir iliskim var ve birlikte universiteye basladigimizdn beri hersey bozuldu ikinci yilimizda etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi. bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum. cok begeneni var surekli face twitterdan mesajlar geliyo kizlardan gozlerinin icine bakiyolar. yurutmeye calisiyoruz ama ne ben ne de o beni bayan olarak gormuyor eminim. arkadas gibiyiz artik. yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor. ayrilmam mantikli ama iliskimi kurtarmak istiyorum o da istiyor ama heycanimiz yok. ilgisini disardan nasil cekebilirim? Danisabilcek akil. alcak kimsem yok.
Umarım adamakıllı yardım etmeye calisan birilerini bulurum. hic arkadasim olmadigi icin danisabilcegim kimsem yok cunku.6yillik bir iliskim var ve birlikte universiteye basladigimizdn beri hersey bozuldu ikinci yilimizda etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi. bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum. cok begeneni var surekli face twitterdan mesajlar geliyo kizlardan gozlerinin icine bakiyolar. yurutmeye calisiyoruz ama ne ben ne de o beni bayan olarak gormuyor eminim. arkadas gibiyiz artik. yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor. ayrilmam mantikli ama iliskimi kurtarmak istiyorum o da istiyor ama heycanimiz yok. ilgisini disardan nasil cekebilirim? Danisabilcek akil. alcak kimsem yok.
etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi.
bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum.
yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor.
Senin asıl sorunun hiç arkadaşının olmaması.Allah aşkına hayat bir erkeğin etrafında dönmesin senin için.O mesaj atıyormuş bu bakıyormış.Bunlar erkek arkadaşını mükemmel yapmaz.Zaten erkek arkadaşın karakterli olsa,başka kıza bakmaz.Üsütne düşme.Kurtulacak birşey yok ortada ki kurtarasın.Şımarrtmayın şunları ya.Umarım adamakıllı yardım etmeye calisan birilerini bulurum. hic arkadasim olmadigi icin danisabilcegim kimsem yok cunku.6yillik bir iliskim var ve birlikte universiteye basladigimizdn beri hersey bozuldu ikinci yilimizda etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi. bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum. cok begeneni var surekli face twitterdan mesajlar geliyo kizlardan gozlerinin icine bakiyolar. yurutmeye calisiyoruz ama ne ben ne de o beni bayan olarak gormuyor eminim. arkadas gibiyiz artik. yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor. ayrilmam mantikli ama iliskimi kurtarmak istiyorum o da istiyor ama heycanimiz yok. ilgisini disardan nasil cekebilirim? Danisabilcek akil. alcak kimsem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?