uzun süreli ilişkim bitti bitecek yardim edin allah rizasi icin

Kurtulusu var diyelim. Hadi oldu ki birbirinize deliler gibi aşık oldunuz peki onun yaptiklarini unutabilecek misin?
Gururuna yedirebilecek misin?
Ben geleneksel dusunuyorm biraz. Eger sonunda mutluluk varsa kadinin biraz cabalamasi gerek diyorum. Ama yoruldum bile. Zaten unutamadgmdn suan belki duzeldik ama duzelmedik gibi geliyor.kendi kendme baskasi var mi konusuyor mu dye kafayibyiyorm

Ben geleneksel dusunuyorm biraz. Eger sonunda mutluluk varsa kadinin biraz cabalamasi gerek diyorum. Ama yoruldum bile. Zaten unutamadgmdn suan belki duzeldik ama duzelmedik gibi geliyor.kendi kendme baskasi var mi konusuyor mu dye kafayibyiyorm

Yok öyle bir dünya canim. Sen evli misin ki cabalayasin? Daha evlenmeden bu kadar yipranmissin evlendiginde delirirsin.. hastanelerde yatarsin. Kurdukca kurarsin beyninde..
Geleneksel düşünme bence. Böyle bir gelenek de yok zaten...

duzeltilcek bisey kalmamis sanki bence birak gitsin ama sakin karalar baglama uni nin tadini cikar ilerde pisman olursun bak soylemedi deme..

Yok öyle bir dünya canim. Sen evli misin ki cabalayasin? Daha evlenmeden bu kadar yipranmissin evlendiginde delirirsin.. hastanelerde yatarsin. Kurdukca kurarsin beyninde..
Haklisin aslinda. Allah yardimcim olsunn sigincak biseyim kalmadi

Bence de arkadaş haklı.siz evli misiniz. İkinizin de en lay lay zamanlarınız. O yeni ortamda hayatının keyfinde. Sen ise ilişkiyi kurtarıcam diye hem bi dünya çaba harcıyosun hem kafanda kurup huzursuz oluyosun. Adil bi ilişki mi bu sence? Sen 6 yılın verdiği yaşanmışlıklarla ayrılmak istemiyosun kesinlikle ama senin hapsolduğun o çok mutlu anlarınızdaki heyecan bidaha asla olmucak emin ol.hergün biraz daha kırılıp kendini üzerken en güzel yaşlarının böyle geçtiğine çok üzülceksin ilerde. Sana şimdi çok acı çekecekmişsin gibi geliyo. Ama öyle bişey yok. Yaşın bikere buna müsait değil. Kanının en deli aktığı zamanlar bunlar. Hele bide ünv ortamındasın. Çok çabuk atlatıcaksın. Biran önce silkelen kendine gel. Kendine çokça zaman ayır.mutsuz olma neşe saç etrafına. Onun ilgisini çekmek isterken gör bak daha kimlerin ilgisini çekiyosun. Asıl heyecanları o zaman gör. Bırak millet sana ilgi duysun.sevgilin de kaçırdığına yansın. Güzel kızlar mantığını da at kafandan.erkekler sadece güzel kızlarla vakit geçirmeyi sever diye bişey yok. Kadın kafası erkeği herzaman alteder. Bunu unutma! Öğrenciliğinin keyfini çıkar.. Şımart kendini.
İlerde pişman olmaman için bunları dikkate al derim. Ve son olarak sana kesin bişey söylücem ilerki yaşlarında ayrılmak istemediğin bu sevgilinle geçirdiğiniz 6 yıla ilikin çok az şey hatırlıcan.

Öykücüm en iyi tavsiye sapsik58 den gelmiş biraz saçını başını değiştir yeni kıyafetler al kendine tabiki maddi imkanına göre kişisel bakımına dahada önem ver 1-2 kg fazlan varsa ver vs vs .. Yani 6 yıldan sonra biraz tarzını değiştir o beğendiği kızlardan farkın olmadığını seninde onlar kadar havalı ve güzel olduğunu ona hatırlat .. Ezik durma yalvarma acımasın sana .. Bu değişiklikler sanada tekrar yaşam enerjisi vericek .. Haa tüm bu değişime rağmen ilişki hala monoton ve bu çocuk hala başkalarına bakıyorsa diğer kızların yani burdaki kk bayanlarının verdiği tavsiyer doğru ilk sen ayrıl sakın yalvarma ona .. Daha çok gençsin adam gibi adam biri çıkar karşına .. Sakın ona yalvarma artık taviz verme dediğimi yap git kuaföre alışverişe kendin için yaşa artık canım benim

6yıllık ilişkimi kurtarmakda neyin cabası.
Adam etrafına bakınıyor. Birini bulsa emin ol size bakmadan ona koşarak gider.
Bence kendinizi bu kadar aciz ve kücük düşürmeyin. Bırakın onu kendi haline. Ne hali varsa görsün.

önce kalk aynaya bak aynaya bakarken gözlerinin içi sevgi dolsun. yüksek sesle tekrar et ben güzelim ben herşeyin en iyisini hakediyorum. harika bir ilişkim var de. bunu sürekli tekrar et.
sen o adamı kendinden üstün çok yakısıklı etrafında bir sürü kız var dersen ve bunu kabullenirsen kaybedersin. önce kendine değer ver. sevgiyi hakettiğine inan.
o zaman herşey değişir işte.

Canım benim erkek arkadaşın olgun değil, ve sevgi kavramını senin kadar yoğun hissetmiyor maalesef..
Üniversite ortamını doya doya değerlendirmek istiyor .
Sen böyle herşeyi affedici yaklaştıkça daha da kaybedeceksin.

sende bir süre onu umursama, acı çektiğini üzüldüğünü bilmesinn farketmesin,, giyimine daha özen göster saçına falan, merak etsin kıskansın seni neden böyle değiştin diye.

neden başka insanlarda gözü olan bi erkeği kazanmaya çalışıyorsunuz?
ilerde yine gözü dışarıya kaymayacak diye bi senet var mı elinizde?
evlenip çoluk çocuk sahibi olunca da senden sıkıldım deyip başka kadınlara giderse bununla başa çıkabilecek misin?
üniversite ortamı onda var da sende yok mu
ayrıl hem sensizliğin ne olduğunu görsün hemde sende yaşa hayatını
bir daha geri getirebilecek misin bu yıllarını?

bence arkadaşınız biraz bıkmış biraz da üniversite ortamı tabi farklı ona kapılmış.
birbirinizi biraz rahat bırakın, üstelemeyin.
kendinize ayrı bi dünya yaratın.

etraftaki kizlarin coklugundan guzelliginden erkek arkadasim beni begenmemeye sıkılmaya basladi.

Sevgilin seni gerçekten sevseydi böyle olmazdı.

bir kizla konustgunu yakaladim. duzelttik sıkıldıgı icin konusmus gorusmedi ama biliyorum.

Madem sıkılıyordu seninle konuşsaydı, bahaneler bahaneler...

yanmda rahatca erkek muhabbeti yapabiliyor ozlemiyor arayp sormuyor baska kiz muhabbetleri yapiyor.

Bu ilişkinin cılkı çıkmış...

oluruna bırakman daha iyi. kendine güven ve çok bakımlı en güzel halinle görün tabi onun karşısında ezik durma

Senin asıl sorunun hiç arkadaşının olmaması.Allah aşkına hayat bir erkeğin etrafında dönmesin senin için.O mesaj atıyormuş bu bakıyormış.Bunlar erkek arkadaşını mükemmel yapmaz.Zaten erkek arkadaşın karakterli olsa,başka kıza bakmaz.Üsütne düşme.Kurtulacak birşey yok ortada ki kurtarasın.Şımarrtmayın şunları ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…