uzun süreli ilişkisi olup hala AŞKI taze tutanlar !!!

bilgge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
85
38
88
tavsiyeleriniz nelerdir ?? :) uzun süreli ilişkim var zaman zaman da ayrılığı da cabası .. fakat ilişkimiz sıradanlaştığı sorun yaşıyoruz sanırım bu kadar. çözüm olarak da ilişkimizde farklı bir şeyler yapalım dedık ama henuz ne olacağını bilmıyorz . birbirimize verdiğimiz son şansı iyi kullanmak için fikrinize ihtiyacım var kızlar :)))

Tamamen sorunsuz güllük gülistanlık kimsenin ilişkisi yoktur sanırım..Her zaman inişler çıkışlar fikir ayrıkları istemesek de olur önemli olan bu kavşaklardan dönemeçlerden zararsız ya da minimum zararla kurtarmaktır..

Sıradanlaşmanın önüne geçilmiyor bir zaman sonra maalesef bende dert yanarım bazen ama yine de önüne geçemiyorum geçemiyoruz..

Tamamen sorunsuz güllük gülistanlık kimsenin ilişkisi yoktur sanırım..Her zaman inişler çıkışlar fikir ayrıkları istemesek de olur önemli olan bu kavşaklardan dönemeçlerden zararsız ya da minimum zararla kurtarmaktır..

Sıradanlaşmanın önüne geçilmiyor bir zaman sonra maalesef bende dert yanarım bazen ama yine de önüne geçemiyorum geçemiyoruz..

sorunsuz kelimesi bana bayağı ters :)) artık sorun görmektense sevgimizi canlandırmanın yolunu arıyoruz ikimizde :( umarım bişeyler bulabilirz ..

7 yıldır beraber olduğum insanla 2 ay sonra evleniyoruz, hiç ayrılmadık tek bir gün dahi, iyi ki de öyle olmuş.
Çevremde, özellikle üniversitedeyken, çok fazla arkadaşım uzun süreli ilişkisinden vazgeçip başka insanlarla görüştü, pişman olup eski ilişkisine döndü.
Gerçekten seviyorsan asla vazgeçme, benim ilk ilişkimdi ve son da oldu, çok da güzel oldu.

5,5 yıldır :) ama baya mola verdık önceden yılda bır kez soluklanırken zaman uzadıkca daha cabuk yorulmaya başladık

waaaw Maşallah :)))

Eğer ok iseniz ikinizde evlenin gitsin =)))) çocuk da yapın bir kaç sene sonra hayatınızdan sıranlaşma kelimesi tamamen silinir =)))

oğlum 17 aylık her gün ayrı telden çalışıyoruz arada çıldırıyoruz da tabi :1::1::1:

waaaw Maşallah :)))

Eğer ok iseniz ikinizde evlenin gitsin =)))) çocuk da yapın bir kaç sene sonra hayatınızdan sıranlaşma kelimesi tamamen silinir =)))

oğlum 17 aylık her gün ayrı telden çalışıyoruz arada çıldırıyoruz da tabi :1::1::1:

ne güzel Allah bağışlasın :) şuan için öyle bir şansımız yok babam çok yüksek ihtımalle vermeyecek, biz de bıraz daha zaman diyeceğiz .. :(

ne güzel Allah bağışlasın :) şuan için öyle bir şansımız yok babam çok yüksek ihtımalle vermeyecek, biz de bıraz daha zaman diyeceğiz .. :(

neden vermeyecek..

O zamanlar var ya o zamanlar uzadıkça maalesef ki insana zarar veriyor pufff..

neden vermeyecek..

O zamanlar var ya o zamanlar uzadıkça maalesef ki insana zarar veriyor pufff..
işte sırf o boşa akıp giden zaman yüzünden sevgimizi birbirimizi hırpladık. ayrılamadık da son bi şans verelim birşeyleri değiştirmek için .. beni ona uygun görmediği için sanırım :(

yok mu bana tüyo vereblicek olan ?? yıllar geçmesine rağmen aşkı taze tutan ??

arada süprizler iyi olur bence. sürekli mesajlaşmak değilde gün içinde arada bir mesaj atmak daha iyi diye düşünüyorum. sık sık konuşmak yerine konuşmalar azaltılmalı diye düşünüyorum. birde tartışma sırasında sinirlerini bastırmak ve daha sonraya ertelemek gerek galiba, sakince konuşmak daha mantıklı. farklı yerlere gidip gezmek de iyi olabilir

biz de azıcık monotonlaşabilseydikk:27:
dert tasa bitmiyor ki canım hayatımızda hep bi heyecan hep bi kırmızı alarm durumu:1:

yıllar geçtikçe aşk yerini sevgiye ve alışkanlığa bırakıyodur belkide.. keşke hep taze kalsa di mi

Kesinlikle.. Ama sevgi kadar bağları sağlam mıdır aşkın..? kendi adıma eşime aşık oldum tamam ama geçen sene ile bu seneye bakıyorum öyle heyecanlı dolu dizgin aşk yok tabi ki çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum iş dönüş saatini bekliyorum geldiğinde sarılıp öpüyorum ama o ilk zamanlarda ki aşk yok :17:

Canım, benim ilişkim çok uzun oldu diyemem, 1 yılı geçkindir beraberiz ama ben de geçen yıla kıyaslarsam benim de geçen yıl ki heyecanım yok sevgilime karşı.
Seviyorum orası ayrı, geçen yıl bir sürü mesajlar yazıyordum mesela ona, sevgi dolu güzel güzel mesajlar. Bu yıl hiç yazmadım o tarz mesajlar.
En basiti bu örnek yani.

Geçen yıl onunla görüşmek için fırsatları bile değerlendirirdim, bu yıl ise görüşebilirsek görüşürüz mantığındayım.

Karşı tarafı sorarsan, adam tam tersi. Sabah uyuyorum örneğin, arıyor beni uykumdan uyandırıyor. Neymiş, çok özlemiş sürekli beni düşünüyormuş sesimi duymak istemiş.
Sensiz yapamıyorum diyor, sana hastayım diyor, sana deliyim diyor...

Onda ki heyecan tavan yaptı bende de azalma var 1 yılın sonunda.

haklsınız arkadaşlar ama biz ayrılıklarla cok yorduk yıprattık birbirmizi.. birbirmize hitap şekillerimiz değiştirerek başladık işe.. başka neyi değiştirebiliriz diye düşünuyorum çünkü ikimizinde eski hali iyi gelmıyor birbirimize .. elde tutmak isityoruz ama yorulmuşuz bakalım bu kez becerebilecek miyiz :((

Canım, benim ilişkim çok uzun oldu diyemem, 1 yılı geçkindir beraberiz ama ben de geçen yıla kıyaslarsam benim de geçen yıl ki heyecanım yok sevgilime karşı.
Seviyorum orası ayrı, geçen yıl bir sürü mesajlar yazıyordum mesela ona, sevgi dolu güzel güzel mesajlar. Bu yıl hiç yazmadım o tarz mesajlar.
En basiti bu örnek yani.

Geçen yıl onunla görüşmek için fırsatları bile değerlendirirdim, bu yıl ise görüşebilirsek görüşürüz mantığındayım.

Karşı tarafı sorarsan, adam tam tersi. Sabah uyuyorum örneğin, arıyor beni uykumdan uyandırıyor. Neymiş, çok özlemiş sürekli beni düşünüyormuş sesimi duymak istemiş.
Sensiz yapamıyorum diyor, sana hastayım diyor, sana deliyim diyor...

Onda ki heyecan tavan yaptı bende de azalma var 1 yılın sonunda.

ayy ne güzell :nazar:
bizde de tam tersi. zaman geçtikçe sallamayan ben onun üzerine düşer oldum. üstüme düşen o sallamamaya başladıı :37:

Back
X