uzun süreli ilişkisi olup hala AŞKI taze tutanlar !!!

Ben de katılıyım aranıza kızlar 4 seneyi devirdik biz de 5. yılımıza girdik geçen ay. :8:

4 senelik ilişki yaşayan biri olarak aranıza gelmş bulunuyorum :))

aramıza hoşgeldiniz kızlar :))) sevginizin daim olması dileğiyle ..
sizler bu sıradanlaşmayı nasıl önlüyorsunuz yada önleyebiliyor musunuz :))
biz aynı ilçede oturmamıza rağmen sürekli görüşemıyoruz .. aile faktörü ayrı bir boyut zaten ..yanyana geldğinizde nasıl vakıt geçiriyorsunuz mesela neler yapıyorsunuz
biz artık sevgiliğin son kullanma yılındayız gibi hissedıyorum yapacak bişi bulamıyoruz :)

aramıza hoşgeldiniz kızlar :))) sevginizin daim olması dileğiyle ..
sizler bu sıradanlaşmayı nasıl önlüyorsunuz yada önleyebiliyor musunuz :))
biz aynı ilçede oturmamıza rağmen sürekli görüşemıyoruz .. aile faktörü ayrı bir boyut zaten ..yanyana geldğinizde nasıl vakıt geçiriyorsunuz mesela neler yapıyorsunuz
biz artık sevgiliğin son kullanma yılındayız gibi hissedıyorum yapacak bişi bulamıyoruz :)

Biz de aynı ildeyiz ama o bir yaka da ben bir yakada. Okullarımız geçen sene bitti aynı fakültede ama farklı bölümlerdeydik benden 3 yaş büyük bu arada hayatım. Okulu uzadığı için baya beraber geçirdik üniversite hayatımızı ve okul dönemi haftada 2-3 kez görüşebiliyorduk genelde geziyorduk istanbul'da okulda takılıyorduk bazen sinemeya gidiyorduk öyle geçti 3 yıl ondan sonra mezun olduk 3-4 ay sonra sevgilim askere gitti 5 ay yaptı geldi askerliğini bu zaman zarfında ben de KPSS için kursa gittim hızlıca geçti zaman geçen mayısta geldi askerden 1 ay sonra işe girdi şimdi haftada bir ya cumartesi ya pazar günleri ancak görüşüyoruz bu da özlemi artırıyor tabi devamlı iç içe birbirini her gün her daim gören bir çift olmadık hiç 4 yıl boyunca.
Geçen sene de ilk kez birlikte tatile gittik bu da değişik bir deneyim oldu bizim için ondan sonra bazen 2-3 günlük kısa tatiller yaptık 3. yıldan sonra yaptığımız tek değişiklik. :9: Onun dışında bir şeyler azalmıyor tam tersi insan birbirini daha çoık tanıyor daha çok güveniyor ay şunu yapsam yanında nasıl olur ayy buna kızar mı gibi çekincelerin olmuyor uzun ilişkilerde bir de daha iyi tanıyorsun birbirini hala yeni yeni keşfettiğim huyları olabiliyor. İBiz mesela ilk 1 yıl hiç kavga etmedik desem yeridir ama ne zaman 2. yıla girdik o 2. yıl boyunca haftada bir kez mutlaka kavga ettik çünkü ilk bir yılda daha her şey çok taze kötü yanlarını görsen bile zaten 2-3 kere görüyorum dur şimdi söylemiyim tepkimi belli etmiyim lattan alıyımlarla geçiyor hatta çoğu zaman kötü yönlerini görmüyoruzbile karşımızdakinin ama biz de 2. yıldan sonra mantık da devereye girdi gerçek karakterlerimizi görmeye başladık ve 3. yıla girmemizle birlikte kavgalar kesildi çünkü artık birbirimizi tanımıştık iyi kötü. Birbirimize kötü gelen yanlarımızı artık görmezden gelmiyorduk farkındaydık ama buna rağmen birbirimizi çok sevdiğimizin de farkındaydık bu zıt yönlerimiz artık kavga unsuru olmaktan çıkmııştı. Ama mesela biz o birinci senenin sonunda evlenseydik o kavgaları evlilik içinde yaşayacaktık ve muhtemelen birbirimizi sen çok değiştin evlenmeden önce böyle değildin diye suçlyacaktık. Sonuçta kimse değişmiyor aslında en başta o ilk aşkın verdiği heyecanla biz karşımızdaki insanın bize ters gelen özelliklerini görmüyoruz görmek istemiyoruz sadece ama onu gördükten sonra hala ona katlanabiliyorsak devam ediyor o ilişki.

Son düzenleme:
Back
X