yok şekerim ya haddi falan yorumlara açığım
bende anlamadım canım mesela ben normalde herkese yüz vermem öyle ,eğer biriyle ilgileniyorsam gerçekten seviyorum demektir ama bu kadar da ilgim sevgim duistimal edilmez ki ya edilmez yani
ben mesela onun benim yanımda olduğu günleri hiç unutmuyorum mesela bundan bir kaç yıl önce babamla sorunlarım vardı anlaşamıyorduk kavga ediyorduk falan onun karşısında ağlardım o beni öyle güzel motive eder ve moral verirdi ki hep yanımda oldu mesela ben o günleri hiç unutmadım kaç yıl geçti hala arada aklıma gelir bu çocuk benimle ağladı o günlerde beni güldürmeye çalıştı diye
ben onu düşündükce iyice tepiyor sanki
sabretmeye çalışıyorum çocuk gibi sen eskiden böyleydin sen şöyleydin saçma sapan ağlamamak için teli kapadım hıçkırıklara boğuldum mesela haberi yok ki zaten karşısında ağlasaydım ve ya bu söylediklerimi okusaydı da umursamaz dı biliyorum
benim stresimin sebebi sensin dedi resmen bana

bunu duyunca koptum zaten ben vay be dedim ne için çabalıyorsun sen atractive diye sordum kendi kendime bak şuan bile gözlerim doldu

bir de başka etmesini istemediğim sözler sarfetti sanki sen olmasanda ben yine böyle olurdum 3. şahıslara gibi bilmiyorum hakedecek naptım acaba düşünüyorum dünden beri
bir de ben ona o kadar kızgın dım ki kaç aylık birikimini unuttum resmen ama o kin öfke doluydu kırdı beni
bugün dedim ki sen benimle konuşmak istediğinde arıyacağım seni artık dedim bana haber ver konuşmak istediğinde beklicem dedim
beyefendi cevap bile vermedi resmen arama konuşmak istemiyorum gibi,öyle olsun dedim bende pes ettim