Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Heyecanlıyım tabisi kızzz hemde nasıllll bide ailelerde tanışacak resmen en önemli ilk adımı atmış olucazz minnak kedimle evet gri pantolonumu giyeyim en iyisiii ama uyumsuzda olur gibime gelmiyor değil bak ne giymeyi düşündüğümü anlatayım siyah düz sade bady,gri pantolon,lacivert deri mont,siyah ayakkabı bot hafif topuklu gri bant var üzerinde,siyah yandan çanta nasıl olur ki :26:

Kızlar ya Shanna gitti mi damadın evine , taışmaya

Kuzum daha gitmedim perşembe günü annemle gidiyoruz bende onu düşünüp duruyorum ne giysem diyee sanada sorayım lacivert deri montun altına koyu lacivert kot pantolon mu yoksaaa gri pantolon muuu :))

Kuzum daha gitmedim perşembe günü annemle gidiyoruz bende onu düşünüp duruyorum ne giysem diyee sanada sorayım lacivert deri montun altına koyu lacivert kot pantolon mu yoksaaa gri pantolon muuu :))

Anneni nasıl ikna ettin bebeğim sen
Gri bence daha güzel olur .

Anneni nasıl ikna ettin bebeğim sen
Gri bence daha güzel olur .

Valla kendi istedi geçmiş olsuna giderim hemde tanışmış oluruz ikna etmek için hiç uğraşmadımm hatta paramız yoktu kredi kartından çekti düşün ne kadar çok onları tanımak istediğini :) Herkes gri dediğine göre griyi giyeyim

benimde burcum balık canım yükselenim akrep :))

Eeee bunca süsten sonra belliydi balık olacağımız ikimizinde Seninde benim gibi bazı zamanlarda saflığın tutuyo mu, durduk yere ağlayasın geliyor mu bunlar bana özgü saçmalıklar mı

Yok canım ara vermiştim bu yıl tekrar ilahiyattan başlıycam inşaAllah Rabbim izin verirse
Sen okuyormuydun

Bende aöf den çeko okuyorum canım sende mi aöf okuyacaksın ?

Eeee bunca süsten sonra belliydi balık olacağımız ikimizinde Seninde benim gibi bazı zamanlarda saflığın tutuyo mu, durduk yere ağlayasın geliyor mu bunlar bana özgü saçmalıklar mı

yok canım ya sana özgü değil benimde saflığım tutar arada ağlarım hep içimde hayvan sevgisi çok başka bir yer tutar özelliklede köpek
çok duygusalım ben çok

yok canım ya sana özgü değil benimde saflığım tutar arada ağlarım hep içimde hayvan sevgisi çok başka bir yer tutar özelliklede köpek
çok duygusalım ben çok

Hayvanları severim ama çok korkarım offf bende çok duygusalımm burcumu pek sevdiğim söylenemez mesela insanlar bana çok kolay laf söylerler çünkü bilirler ki bu saf sesini çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…