Haklısın cnm :)) Aöf de çok zor ama yaa insanın hiç çalışası falan gelmiyor :26:
Ben pas veriim mii
Selam kızlar nasılsınız
Ver tabi kuzum beni dışladılar
Bi başıma kaldım
Selam canım gayet iyiyim ben sen nasılsın, nasıldı ikinci iş günün :)
Biliyorum kuzumda okumayana ekmek var mıı
Kalmamışsındır şakasına yapmışlardır onlar seviyo seni leblebi
Daha iyi geçti balım günden güne daha iyi olacak işteYarın kaçta gideceksiniz siz :)
Okuyana bile yok ki okumayana olacak..Bu devirde arkan varsa senden iyisi, rahatı yok eğer yoksa yandın :/
Hayvanları severim ama çok korkarımofff bende çok duygusalımm burcumu pek sevdiğim söylenemez mesela insanlar bana çok kolay laf söylerler çünkü bilirler ki bu saf sesini çıkarmaz
Beni seemeyen ölsüüünn yeaa
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)Yarın değil kuzum aşkımın izni perşembe oldu o yüzden perşembe sabahı gidiyoruz :)
Kaç aydır arka arıyorum
Ama bulamadım
bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarımaccık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte
Seni yeeriim leen
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)
Seni yeeriim leen
Ne çok gün değişti kuzum umarım güzel geçer :)
İyi geene zaten fena olacaksın bu devirde yoksa çok ezilirsinnn
Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee
azucukta herifime bırak
Evet güzel haberlerini bekliyorum :)Aynen hayırlısıyla gidip gelelimde inşallah :)
Bilmem bırakırım belki ama sana üzmeli davranırsa bırakmam
Evet güzel haberlerini bekliyorum :)
Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı
Akrabayı akrep soksun bacım
Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?