Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Daha iyi geçti balım günden güne daha iyi olacak işte Yarın kaçta gideceksiniz siz :)

Yarın değil kuzum aşkımın izni perşembe oldu o yüzden perşembe sabahı gidiyoruz :)

Hayvanları severim ama çok korkarım offf bende çok duygusalımm burcumu pek sevdiğim söylenemez mesela insanlar bana çok kolay laf söylerler çünkü bilirler ki bu saf sesini çıkarmaz

bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarım accık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte

Kaç aydır arka arıyorum
Ama bulamadım

Aslında benim varda yok.Akrabamızın bürosu var iş yeri muhasebe üzerine göyaa beni alacaktı yanına neymişşş ben çok süslü güzelmişim müşteri falan bana bakarsa kafa göz dalarmış ona tamamennnn bahaneeeee

bana laf söyleyenin ümmüğünü sıkarım accık fenayımdır ama bazen saflaşabiliyorum işte

İyi geene zaten fena olacaksın bu devirde yoksa çok ezilirsinnn

Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı
Akrabayı akrep soksun bacım

Aynen var ama yok.
Benim bi akraba koca hastaneye ortak bana kesin oldu bitti dedi daha aramadı
Akrabayı akrep soksun bacım

Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)

Akrabalar düştüğünü görse bi tekmede onlar atarr son zamanlarda yaşadığım olaylarla yüzde yüz emin oldum :)

O yüzen benim akrabam yok canım
Ben iyiyimmm böyle , hatta evlensem yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalar var .
Bu kadar fesat insanlar görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…