Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Dı beyiiinn
Bunadım galiba ben hemşireem sana mesaj atmayı unuttum şimdide eriniyorum
Gece cevap veririm sana

Dı beyiiinn
Bunadım galiba ben hemşireem sana mesaj atmayı unuttum şimdide eriniyorum
Gece cevap veririm sana

Bende şu an konulara cevap yazmaya eriniyorum çok uykum var ama biliyorumki yatsam uyuyamıycam

O yüzen benim akrabam yok canım
Ben iyiyimmm böyle , hatta evlensem yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalar var .
Bu kadar fesat insanlar görmedim

Al bendende okadar canım :) Bizim akrba ilişkileri çok kopuk zaten bayramdan bayrama görüşüyoruz :)

estagfurullah ben rahatsızlık verdim..başlığı görünce yazmak istedim daldım sohbetinize
cnm baskı olmaz mıı oldu tabii.ama ailelerimizden değil çok şükür..eş dost bilmişlik yapıyordu..biz de dalgaya vuruyorduk biz evlenmiycez böyle iyi falan diye sinir oluyorlardı
inan hiç yorulmadık..zordur bilirsin uzun ilişkiler ..hele de erken yaşlarda başladıysanız..erkekler daha ergenken..biz liseden beraberiz..üniversitede ayrı okuduk..askere yolladım yurtdıışına okumaya yolladım..vs çook şeyler geçti hayatı tamamlamadan evlenmek istemedik..amaçları vardı ve elde etmeliydi bunları..işte anca 11 yıl bitti kıydık nikahı
mayısta 17. yılımız biyior..ve yaşımız 33..çok şükür rabbime onu bana beni ona eş tayin etmiş..şimdi de tek arzumuz bebiş hayırlısıyla...
aaa bak diyim sözlenirsin nişan ne zaman..nişanlanırsın düğün ne zaman..daha 3 aylık evliyken bebek ne zaman..1. yi yapana uzatma arayı 2. ne zaman..bu mahalle baskıları bitmez anacım..hiç kulak asmayın keyfinize bakınnnn..
çok uzun yazdım kızlardan da affola..sevgilerrrr

Evet bizde liseden beri beraberiz beraber büydk herkeesn aaaa siz evlenmediniz mi.hala demesinden bunaldm artik bizde.sizin gbi mi yapzak.ne:

Şu an çok sinirim bozuldu sinirden gülüyorum Ben staj yaptığım hastanede işe başladım kızlar ve en son temmuzda stajı bitimiştim yeni başladım staj zamanı son maaşımızı eylülde ağustosta yatırmışlar e ben hiiç oralı olmadım bu konuda tabi. Hala aynı banka kartını kullanıyorum ama uzun zamandır internet bankacılığını kullanmıyordum az önce bi gireyim dedim ne gireyim ta staj zamanımda son maaşım yatmış üstüne bir de her ay hesap işletim ücreti kesmişler hemen mail gönderdim bankaya enee yarın o kalan maaşıda çekmezsem banka tüm paramı alıcak bu gidişle

Evet bizde liseden beri beraberiz beraber büydk herkeesn aaaa siz evlenmediniz mi.hala demesinden bunaldm artik bizde.sizin gbi mi yapzak.ne:

valla tavsiye ederim çeneleri kapanıyorrrrr
aileler sorun etmiyorsa hiçç dert etmeyin bence..aile baskısı olursa o zaman zor..benim babam hiçç karışmadı..biz evlenme tarihimizi bildirdik sadece..bi gün bile sormadı kızım evlenmiyomusunuz daha diye

aaah ahhh bizde bikaç gün sonra 4.yılımızı doldurucaz
bakalım nisan yada mayıs gibi söz düşünüyoruz
bu tarihler ve düşünceler hep vardı ama sanırım bu sefer netlik kazanacak
kazansın da artık yahu

Planım okula gitmekti ama babamı hastaneye yatırdık
Plan yapmayacaksın bu hayatta

Aaa hayırdır mutella cım çok geçmiş olsunn :26:

Sağol canım bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. kontrol için götürdük, apar topar yatırdılar hastaneye. Parmağında ciddi enfeksiyon oluşmuş.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

ay ne saçma bahane ya
günümüzde her iş yeri görünüş olarak süslü bakımlı birini arar aksine
ki sen den daha süslü insanlar var manikürsüz ,pedikürsüz dolaşmayan,saçında sarısının dip boyasını görmeyen ,her gün 5 kilo makyaj yapan 15 cm topukla gezenler var
onlar daha cazip
ne diye istememiş seni süslüsün diye resmen mazeret uydurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…