Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Aynen kuzum annem şimdi diyo seni onlara verdiğimde asla gözüm arkada kalmaz, çok sevdim çok ısındım diyo Nerdeyse bütün en yakın akrabalarıyla tanıştım babaannesi falanda çok iyi :)

Aynen kuzum annem şimdi diyo seni onlara verdiğimde asla gözüm arkada kalmaz, çok sevdim çok ısındım diyo Nerdeyse bütün en yakın akrabalarıyla tanıştım babaannesi falanda çok iyi :)

Sonuçta bu çocuğu yetiştiren o aile
Zaten aile düzgün olursa çocukta düzgün olur.
Bi laf var : Bir erkek eşine prenses gibi davranıyorsa onu mutlaka bir kraliçe yetiştirmiştir diye.
Çok yerinde bi laf bence
Bu yüzden ailesinin davranışları çok önemlidir

Son düzenleme:

Evet o sözü çok severimm bende..Aileler çok önemli gerçekten canım :)

İzledim ben onu ya ama çok güldüm ben ona kızın tipe yani

Benimki bana ne zamandır 'işaretler' filmini izle diyo o izlediğinde korkmuş baya istersen izle canm izlemediysen

Benimki bana ne zamandır 'işaretler' filmini izle diyo o izlediğinde korkmuş baya istersen izle canm izlemediysen

İşaretler güzeldi ya onu bende tavsiye ederim.
En kısa zamanda izle
Benim arşivden bakayım ya yeni bişi bulamadım bakındım da

İşaretler güzeldi ya onu bende tavsiye ederim.
En kısa zamanda izle
Benim arşivden bakayım ya yeni bişi bulamadım bakındım da

Tamam kanka izlicem ilk fırsatta korkarsam sorumlusu ikinizsiniz ona göre şaka yapıyorum tabisiii koca kızım ya korkmam heraldee fazla

Tamam kanka izlicem ilk fırsatta korkarsam sorumlusu ikinizsiniz ona göre şaka yapıyorum tabisiii koca kızım ya korkmam heraldee fazla

Ben fazla gerilim filmi izleyemiyorum tırsıyorum koca kızım ama nafile
Paranormal activity izlerken bile filmin yarısına bakmadım yani zaten tek başıma izleyemem onu komple geç

Hayırdır ne oldu ?

Neden Tariciğim ne kavgası

Kızlar ablasına kazak ve eşarp almıştım aramızda ki buzlar çözülsün istedim biliyorsunuz sonra aramıştı teşekkür etmişti falan.
Neyse ben ablasını rüyamda gördüm dedim aşkım ablanı rüyamda gördüm mesaj atcam tamam at bebem dedi.
Mesaj attım bana cevap yazmadı mustafaya dedim görmemiştir , gitmemiştir dedi.
Dün dedim ki hala yazmadı ablasına mesaj atmış o da aa demiş unuttum bilerek değil vallahi.
Ama bana yine cevap atmadı . Bende nasıl unutuyor ya ancak seni kandırır dedim , bişey demiyorsun mustafanın üstüne gittim çok fazla.
Bişey demediğimi nerden biliyorsun falan dedi.
Bugun sabahdan beri bir ton laf ettim.
Beni adam yerine koymuyor şöyle böyle.
Mustafa bugun telefonunu unutmuştu evde bana haber verdi tabi hemen .Ailesi memleketeni gitmişti gelmşler kapıda kalmışlar. Ablası bana mesaj atıyor canım nasılsın ? Mustafayı arıyoruz ulaşamıyoruz telefonu kapalı babamlar kapıda kalmış senin habaerin var mı ?
Mustafaya dedim ki ablan işi düşünce mesaj atmış ara babanlar kapıda kalmış.
Ablasına da dedim ki iyim teşekkürler , mustafa telini evde unutmuş , işte şuan ben ona haber veririm. Bana diyor ki çok iyi olur canım çok saol. Geçenki mesajına cevap yazmaya fırsatım olmadı , rüyan hayrolsun inşallah bir sıkıntı yok çok şükür . Yazmadım cevap.
Mustafada ben ne yapim bıktım artık diyor. Ablanı muhattap almam bana da bişey diyemezsin daha dedim ablamı tutmam o konularda dedi. Sen benle evlencen diyor.
Ya kızlar yemin ederim doğum gününde bile düşündüm mesaj atttım. İsminle abla demedim abla dedim konuşurken sadece. Ben anlamıyorum yani çok canım sıkılıyor.

Kırmızı yaptığım cümle çok yanlış
Hayır sen ailesiyle de evlenmiş olacaksın

Ben fazla gerilim filmi izleyemiyorum tırsıyorum koca kızım ama nafile
Paranormal activity izlerken bile filmin yarısına bakmadım yani zaten tek başıma izleyemem onu komple geç

Ben korkudan wc önünde annemi beklettiğimi bilirimmm daha düne kadarrr Paranormal activityi kuzenimle izlemiştik hiç korkmamıştık biz nedense sinema salonunu terkedenler olmuş diye duymuştum ama hiç korkmadım

Gerilim filmleri uzak olsun benden
Biz evde izledik gecenin bi yarısı bir de sevgilimle ikimizdik yani tam tırsmalık oldu benim için filmin konusu da öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…