Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

benimde dört yıllık ilişkim geçen hafta bitti kendimi derslere adadım bol bol kpss çalışıyorum :) o kendi derdine yansın ben böyle iyiyim :)

Hayırlısı olsun canım iyi yapıyosun çalış bol bol inşallah gönlüne göre olur :)

Bilmiyorum kii Mustafa sen haklısın diyor ama ablası tabi onada bişey demiyor. Ben ne yapayım diyor.
Ben yapsam nolurdu acaba dedim inan bişey demezdim diyor.
Takma diyor , sende atma mesaj boşver dedi.
Bugun beraberdik .
Yani sevgilinde benim dediğimi demiş canım öyle yap :)

Yarından sonra oluyor bizim 3 yıl :103::103:
Yaşlanıyoruz mu ne

Sizinde gelecek o günler inşallah kanka
Burada hava güzeldi ya rüzgar çarpınca sersem gibi oluyorsun tabi baş ağrısı yapıyor bende rüzgar yiyince
Yat dinlen keyfini çıkar en güzeli

İnşallah canımmm :) Evet sersem gibiyim bide bugünlerde saat 10 gibi uyanıyorum kendime sinir oluyorum yaa sonrada yapacak bişey bulamıyorum önceden öğlene kadar uyuyodum ne güzel

İnşallah canımmm :) Evet sersem gibiyim bide bugünlerde saat 10 gibi uyanıyorum kendime sinir oluyorum yaa sonrada yapacak bişey bulamıyorum önceden öğlene kadar uyuyodum ne güzel

Bi ara bende 12 den önce uyanmazdım.
Ama şimdi 10.30-11 arası fırlıyorum yataktan anca açılıyorum ki öğlen manitayla buluşunca gözlerim şişik olmasın
Gerçi her halimi gördü yavrum ama olsun kendime saygı bakımından

Yarından sonra oluyor bizim 3 yıl :103::103:
Yaşlanıyoruz mu ne

Maşallah kanka inşalah 30. yılınızıda görürsünüz Bizim temmuzda 3 yıl olacak :)

Maşallah kanka inşalah 30. yılınızıda görürsünüz Bizim temmuzda 3 yıl olacak :)

Amin canım inşallah
Sizinde az kalmış sayılır ben anlamıyorum bile ne çabuk geçti 3 yıl diyorum çünkü bazen sohbet ederken 2 sene öncesinden bile bahsedebiliyoruz

Benim bal sevgilim aradıgı için cıktım az önce kızlar sedulumm naber diyecektim ama iyi geceler diyorum cünkü 6.30da kalkacağım sabah
Shannamm umarım işin olur seninde iyi gidiyor benimki :) Laborant mısın sen ? :)

Amin canım inşallah
Sizinde az kalmış sayılır ben anlamıyorum bile ne çabuk geçti 3 yıl diyorum çünkü bazen sohbet ederken 2 sene öncesinden bile bahsedebiliyoruz

Bizimde haziranda 3 olacak dediğin gibi nasıl gecti anlamadık

Eeee manita daha önemli tabi
İyiym beyin ve iyi geceler beyin

Amin canım inşallah

Aynen az kaldı valla tanışalı 5 yıl olacak daha dün gibi 17 yaşındaymışım çocuk muşum resmen

İnşallah canım yok ben çalışma ekonomisi okuyorum ama geçen yıldan tecrübem var labaratuarda çalışmıştım buraya başvururkende yine lab. olarak başvurdum bakalım iyi gelir çalışmak yaa

Aynen az kaldı valla tanışalı 5 yıl olacak daha dün gibi 17 yaşındaymışım çocuk muşum resmen

Dimi düşününce öyle oluyor çocuk geliyor
Bizim tanışma faslını geç zaten lise 2 de kaç yaşında olur insan 15 yaşındaydım Liseden sınıf arkadaşım benim yavrum
15 yaşını da açıklayayım çok zeki olduğumdan okula erken gittim ve lise 3 seneydi o zaman yani normal bi insan 17 yaşında mezun oluyor ben 16 da mezun oldum

Kızceler beni uyku bastırdı çıkayım bende görüşmek üzere kendinize cici bakınn

Kovaların zekasını bilmez miyim hiçç :)) Siz hepten çocuk muşsunuz kanka beraber büyümüşsünüz resmen ne güzel

Kovaların zekasını bilmez miyim hiçç :)) Siz hepten çocuk muşsunuz kanka beraber büyümüşsünüz resmen ne güzel

Beraber büyüdük sayılmaz da işte o zamandan beri tanıyorum ama arkadaşım olarak
Sonra ben üniversiteye gittim vs. derken bir gün yolda karşılaştık işte karşılaşma o karşılaşma sonrasında bak 3 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…