Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ya bu çocuk hakikaten önemsemiyor ablasının laflarını ya da işin ciddi olduğunun farkında değil
Başka bişi gelmedi aklıma

Önemsemiyor ablasının laflarını.
Ben ablasınla yüzyüze bile gelmedi bişey olsa neyse.
Çok canım sıkılıyor.
Takma herşeyi diyor.

3 kardeşler ablası -o - kardeşi.
Bana yapamaz
Bana böyle olmasının tek nedeni olabilir başım açık - kendisi ilahiyat okumuş.

Kendisi ilahiyat okuduysa dinde zorlama olmaz cümlesini de duymuştur.
Hoşgörü diye bişi vardır.
İçten gelmedikten sonra kapasan ne yazar

Kendisi ilahiyat okuduysa dinde zorlama olmaz cümlesini de duymuştur.
Hoşgörü diye bişi vardır.
İçten gelmedikten sonra kapasan ne yazar

Erkek arkadaşım kapanmamı istemiyor zaten.
Ablasnın neden böyle davrandığınla ilgil başka fikrim yok tanışmıyoruz çünkü.
Ama ben hissediyorum bir sorunu var.
Ki ben o kadar içten olmaya çalıştım.
Mesaj yazmaması , ona unuttum demesi bana fırsat bulamadım demesi bilmiyorum benim niyetim kötü

ben varım kanka nasılsın neler yaptın bugün :)

Selam kanka
Değişik bişi yapmadım bugün sevgilimle buluştum yine kayınvalidemle pide içi falan hazırladık akşam yemeği ziyafeti çektik kendimize öyle günü doldurdum.
Yarın hediye için fiyat araştırmasına çıkıcam sevgilim uyurken
Sen nasılsın kanka

benimde dört yıllık ilişkim geçen hafta bitti kendimi derslere adadım bol bol kpss çalışıyorum :) o kendi derdine yansın ben böyle iyiyim :)

Bende geldimm çok olmasada buralardayım

Shanna dün unuttun sen beni

Ay canım haklısın bugün aklıma geldi benimde ben Tariye cvp vermeyi unuttum ya diye özür dilerim valla Canım madem ablası sana öyle yapıyo işi düşmediği sürece cvp vermiyor sende ona msj atma bundan sonra işin düşmedikçe yani doğum günü, nasılsın vs hiç atma sevgilinde arada kalıyodur ablası sonuçta.Bu durumda yapman gereken en mantıklı şey bu :)

Aman aman maşallah kaynanacığıyla ziyafette çekermiş kankam Bizde aynı yerde olsak bizde ne güzel böyle şeyler yapardık yaa Bugün hava baya rüzgarlıydı ya çarptı heralde annemle dışarıda öğlen yemeği falan yedik dolaştık biraz çok yoruldum saf saf yattım bütün akşam

Bende geldimm çok olmasada buralardayım

Hoş geldin şekerimm nasılsın iş hayatı nasıl :) Bende yakında çalışmaya başlayabilirim bi yere başvurmuştum laboratuar için 2 tane fotomu istemişler annem almayacak olsalar neden istesinler diyo bakalım hayırlısı :)

Bilmiyorum kii Mustafa sen haklısın diyor ama ablası tabi onada bişey demiyor. Ben ne yapayım diyor.
Ben yapsam nolurdu acaba dedim inan bişey demezdim diyor.
Takma diyor , sende atma mesaj boşver dedi.
Bugun beraberdik .

Sizinde gelecek o günler inşallah kanka
Burada hava güzeldi ya rüzgar çarpınca sersem gibi oluyorsun tabi baş ağrısı yapıyor bende rüzgar yiyince
Yat dinlen keyfini çıkar en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…