Sağol kankamaa tamammm hem çok güzel mor kalpli kutu aldım kekleri koymak için yarın fotosunu çeker buraya koyarımm Bende bişeyler yiyip yatayım iyi geceler kuzummmm
Selam kızlaaarrr:)
Shannacım doğum günü falan mı var geçmiş sayfalara hiç bakmadım :)
Ben benimkine sevgililer gününde böyle bir şey yapmıştım kalpli kutu aldım kapağında kurdelesi falan vardı :)
İçinede kalp kurabiye yaptım ama pembe renkte :)
Birde içine bonibon topitanem biskolata koydum paket yaptım verdim :)
Çok hoşuna gitti :)
Oda beni yemeğe çıkarmıştı :)
bende bir keresinde benim ex'e kalp kutuda çikolata almıştım kalp şeklinde bitter ve sütlü çikolata ve badem şekeri doluydu içi kutunun içinden bir tane kalp çikolatayı ısırıp içine koymuştum diğer çikolataların
hani aynı tadı alalım gibisinden
vay ne romantik kızım ben yaa aahhh ahh
ama kıymetim bilinmedi bee
Kız sen gene mi kavga ettin :26::44:
Değer bilenlere böyle romantik olcaz kuzum :)
hemde ne biçim sanki dediklerimin kıymeti varmış gibi konuşup durdum işte boş yere boşver yaa
değerimi bilen çıkar umarım
Takma kafana gene barışırsın.
Biraz burnu sürtsün tabi haksızsa:)
Yok yavrum doğum günü değil :) En son gittiğimizde iddiaya girmiştik bana sen otobüste uyursun dönerken dedi bende uyumam otobüste uyuyamam dedim eğer uyursan bana kek yapacaksın dedi kıyamam ben sana uyumasamda yaparım istediğin kek olsun dedim :) öyle yani sonra yaptım benim elimden bişeyler yemek istediğini daha öncede söylemişti unutmuştum :) fotosunu çekecektim unuttum valla hazırlandım çıktım hemen evden aklımdan çıkmış :26:Selam kızlaaarrr:)
Shannacım doğum günü falan mı var geçmiş sayfalara hiç bakmadım :)
Ben benimkine sevgililer gününde böyle bir şey yapmıştım kalpli kutu aldım kapağında kurdelesi falan vardı :)
İçinede kalp kurabiye yaptım ama pembe renkte :)
Birde içine bonibon topitanem biskolata koydum paket yaptım verdim :)
Çok hoşuna gitti :)
Oda beni yemeğe çıkarmıştı :)
çok geç herşey için
beybı sız ne kadar sık ayrılıp barısıyorsunuz yuregın nası dayanıyo kız buna
bunlar bile ney ki biz ilk zamanlaar iki günde bir ayrılırdık
ama o zamanlar ciddiye almazdım tabi ki şimdikiler ciddi oluyor hele bu sefer ailemde işin içine girdi vermeyiz diyorlar yani
kendi kendine elleriyle beni kaybetti yani
aslından ondan bahsetmek istemiyorum biliyor musun bahsedince aklıma geliyor falan kapatmak istiyorum bu kkonulaarı bir daha bana onunla ilgili bir şey sormayın canım rica ediyorum
yüreğim nasıl dayanıyor sorusuna ise cevabım net
ALLAH yazınca yüreğin dayanmak zorunda kalıyor mecburen
hayırdır canımÇoook mutsuzum
niçin kimse yok burada ayol
kızlar aslında çok erken yattım gece nette takılmayı düşünmüyordum ama öyle korkunç bir rüyayla uyandım ki ayy annecim yani:18:
uyuyamıyorum korkudan korku filmi gibiydi:18:
TariElensarhayırdır İNŞALLAH neyin var kız noldu?
hayırdır canım
yawrucum bende cok garıp bı ruya gordum bır kadının bebegı vardı zencıydı ve ben onun altını acıyordum :/ ne demekse.. birde yemyeşil bir doğa ve masmavı bır denız gordum smdı arastırıcam netten
niçin kimse yok burada ayol
kızlar aslında çok erken yattım gece nette takılmayı düşünmüyordum ama öyle korkunç bir rüyayla uyandım ki ayy annecim yani:18:
uyuyamıyorum korkudan korku filmi gibiydi:18:
TariElensarhayırdır İNŞALLAH neyin var kız noldu?
hayırdır canım
yawrucum bende cok garıp bı ruya gordum bır kadının bebegı vardı zencıydı ve ben onun altını acıyordum :/ ne demekse.. birde yemyeşil bir doğa ve masmavı bır denız gordum smdı arastırıcam netten
Ben geldiim Tari senin neyin var ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?