Aynen valla ne güzel hiç sivilcem kalmamıştı bugun bi uyandım yanağımda koca bi sivilcebenimkide fenerli bende fenerliyim ama maç izlemem evlenince izlicez ama birlikte hatta maçlara gidicez inşallah
yawrım ızlemedıysen şiddetle THE HOLİDAY tavsıye ederımFilm bulan söylesin
bende pek takılamadım kac gundur artık erken uykum gelıo sabah spor yapıyorum öğlen anca yemektı bılmem ne aksam da dızıler oluyo hoop uykum gelıoBende giremiyorum eskisi gibi yaa. Kuzenim geliyo ipadle oyun oynuyo
Bilgisayarı açmayada üşeniyorum
Şimdi aöf kayıt yenileme ücretini yatırmaya gidiyorum.
Öptüm hepinizi.
niye ben geldiğimdee burda kimsecikkkler olmuyor yaww,zaten yoğunum bu aralar vakit bulunca giriyorum pöffff
beybı ben geldım bu seferde sen gıtmıssın
yawrım ızlemedıysen şiddetle THE HOLİDAY tavsıye ederım
bende pek takılamadım kac gundur artık erken uykum gelıo sabah spor yapıyorum öğlen anca yemektı bılmem ne aksam da dızıler oluyo hoop uykum gelıo
geleyım kız hem dedıkodu yapalım hem işbugün evde ustalar yok henüz akşama gelirler belki o yüzden evde yalnız kalma fırsatım oldu giriyorum
kızz odamı toplamaya yardıma gelsene bacı ya bi ton eşya katlıcam,ütülücem dolabıma yerleştiricem üşeniyorum daha yerleştiremedim bir türlü:26:
off çok işim var ya bir de işleri yaparken odama mobilyaları yerleştirirken tırnağım kırıldıcanım acıdı kalbimin acımın yanında bir de parmağım acıdı
sen neler yapıyorsun bakim bacak bandını diktin mi cilveli hatun
Holiday izledim canım
Ya o kadar film izledim ki dün bulamadım bişi
Bakıyorum bakıyorum bunu izledim bunu da izledim modunda oluyorum
geleyım kız hem dedıkodu yapalım hem iş
dıktım dıktııııım
resmını yollarım bı ara super oldu
geleyım kız hem dedıkodu yapalım hem iş
dıktım dıktııııım
resmını yollarım bı ara super oldu
hmm yawrum sen cennet gibi yi de izlemişindir smdı
İzlemem mi hatta eski film oldu benim gözümde
kız senınde ızlemedıgın fılm kalmamıs
atroş ne guzel olurdu dertlesırdık
Ben varım kanka nasılsın :)
Gece kimse kalmıyor zaten kanka ya sen ben o
İyiyim kanka sen nasılsın
Aynen gerçi bugece bende çok kalamıcam karnım acıktı üstüne uyku bastırdıiyiyim kanka benimkine top kek yaptım yarın yollucam bayada güzel oldular ama he
Bende çıkıcam birazdan spor yapıp yatarım.
Ellerine sağlık kanka fotoğraf çek paylaş
SağSağol kankamaa tamammm hem çok güzel mor kalpli kutu aldım kekleri koymak için yarın fotosunu çeker buraya koyarımm Bende bişeyler yiyip yatayım iyi geceler kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?