hahaah bak sen asılcak erkeğine nerdeyse
Kuaförlük öyle be ya hiç çekilmez.
Ne sigorta oluyor azıcık maaş zaten kuaförün yaptığı çoğu şeyi ben evde kendim yapıyorum bi saç kestirmeye giderim daha da işim olmaz
Kendi dükkanımı mı açsam
Kendi dükkanın olsa insan köşeyi döner ama tutulman lazımBende yapıyorum valla kanka hatta kuaför soruyo saçlarını kendin nasıl yapıyosun diye
Kızlar bizde birine mektup yazacağız ya ama biz Ankarada'yız mektup yazacağımız çocuk İstanbul'da.Adını bilmiyoruz çalıştığı yerinde adresi yok internette nasıl yapıcaz acaba yaratıcı olan var mı aranızda ?:)
Yaptım canım mecburenYolarım sen meraklanma kaymak gibi olursun valla
Yani işte çoğu kuaför sinek avlıyor.
Mahalle arasında olursa hayatta iş yapmaz.
Merkezi yere açmak gerek hem de çok şık olması lazım.
Şimdi kuaförler güzellik merkezi gibi oluyor içinde herşey var.
O tarz bi yer lazım bi de kuaför mesleğinde azıcık ünlü biri olursa köşeyi dönersin
Böyle bi yer açmaya karar verirsen kankanı unutma he ağdadır saçtır yaparımmmm yaniiiiBeraber döneriz köşeyi sonra kaçırır bizimkileri evleniriz çırağan sarayında
ohh ohh bedavaya getiricem desene tüm vücut ağdayı
seni kim yolacak evlenirken peki kuaföre mi gidiceksin kendin mi yapacaksın ağdayı
off insanın kendine ağda yapması çok zor oluyor ya yani benim için çok zor çünkü;on saat ağda bandını çekemiyorum ayy ayy off off diye diye:18:
traş denen bir rahatlık var slında ama işte evlenicne öyle olmaz ki
Aaaa ayıpsın kanka hemen haber ederim yani
Çırağanda çifte düğün şöyle kokteylli falan mis mis
Ben kuaföre gidiyorum genelde canım tüm vücut için yine öyle yaparımKendim yapamıyorum yaaaa çekemiorum korkudannn :18:Traş eskiden bende yapıyodum ama bir kaç yıldır ağda yapıyorum.Lazere gitmek istiyorum ben bi iş bulabilsem doğru düzgün ilk işim o olacak
bende gideceğim kuaföre ama cesaret edemiyorum desem yeridir yani car cart çekiyorlar ya birde canım çok acıyacak gibi
en ideali evet lazer kökten çözüm
Kız benim kadar canı tatlı bi kız aldırıyosa sen haydi haydi aldırırsınİlk alındığında biraz acıyo ama sonra çok rahat ediyosun bebek gibi oluyo 5 dk da bitiyo sen ne oluyo diyene kadar
Ayyyy hayali bile muhteşemmmKank bana önereceğin güzel bi film var mı komedi olursa daha iyi olurrr
benim canımda çok tatlıdır kız herşeye ağlarım hemen ama canım acıyacak gibi geliyor
aman sanki evlenirken ağda yapmasam olmayacakALLAH başka dert vermesin
tüm genital mi aldırıyorsun yoksa sadece genital mi?
komedi olarak babamın penguenlerini izleyebilirsin.
Aşk filmi sil baştanı tavsiye ederim.
3 idiots yine komedi gibi
Tüm genital canımYok ağlayacak kadar değil mesela benım bacaklarım daha çok acıyo oramdan :26:
Sağol kanka babamın penguenlerini izlicem adınıda sevdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?