shanna sil baştan da güzel film ama ben de sana bir kaç favori filmimi önereceğim bunları mutlaka izle
not defteri,aşk yemini,kayıp sevgili ve benim adım khan bunlara var ya ağlamaktan gözlerim şişmiştii
Hoş geldin canım ne oldu neyin var :26:
Ben o kadar çok film izledim ki bazen isimleri hatırlamıyorum.
Bi gün sana liste yapayım klasiklerden izledin mi mesela esaretin bedeli, yeşil yol, forrest gump gibi
Haha aynen kank biz daha ne istiyoruz bilmiyoruzOnuda izleyeyim vaktim var nasıl olsa bol bol
Tamam canım kankamda önermişti üç idiotu hepsiciğini izlicem nasipse
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bana şefkat gosterın kızlar:)
yok be yawrum smdılık o stres gelmedı daha:)
ah canım depresyondan kurtulamıyorum cok uzun zamandır hhayatımı kotu etkılıyor
Olur kanka valla zahmet olmazsa hiç klasiklerden izlemedim nedensee izlerim iyi olurr
Sağol kızçe bunlarıda yazdım bi kenaraaaa
Depresyondan acilen çıkmalısın.
Sabaha mis gibi bi yürüyüş yap iyi gelir.
Boş vaktin varsa mutlaka izle yazacağım filmleri
Hepsi harika ve konuları süper işlenmiş filmler
ağlamak isteyen sorayayı taşlamak ı izlesn kuznm erkek arkadslaryla izlmişti utnmasaydık hüngür nüngr ağlayacaktk diyoo(
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bana şefkat gosterın kızlar:)
Tamam yavrummmmbabamın penguenlerini izleyeyımmmm şimdiii bidahada yatarım büyük ihtimalle öptüm hepinizi iyi gecelerr
boswer bebeım senın nası gıdıo ıısın demı canm ben gergınım bu ara yaaa tartısıyoruz ısteAy ben sana kıyamammm :26: Ne dedi canım bukadar kötü :44:
Depresyondan acilen çıkmalısın.
Sabaha mis gibi bi yürüyüş yap iyi gelir.
r
ahh canım yaa
off off topiğin kızları olarak bir mutluluğa erişemedik yaa tam anlamıyla birimiz mutlu olsa birimiz mutsuz oluyor
RABBİM bu günümüzü aratmasın ama gene de AMİN
bu günümüze şükürler olsun RABBİM AMİN
Şimdilik aklıma gelen özel filmler bunlar kanka bi yere not al
yawrum nedır bu mutlulugun formulu yaaa ben bılıyorum aslında ama uygulayamıyorum
canım yazdıkların arasında ESARETIN BEDELINI tek geçerim hayatımda ızledıgım en ıyı fılmdı dıyebılırım bi süre benı kendıme getırmıstı
kızzlllllaaar çatlaklara çözümm bulan yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?