mutluluğun formülünü bilmiyorum ki canım aslında benimde bu aralr mutlu olduğum öylenemez ama işterol yapıyorum çevreme herkese sanki mutluyum gibi
Şimdilik aklıma gelen özel filmler bunlar kanka bi yere not al
Ellerine sağlık kanka kıyamam onca düşünmüş bir sürü yazmışsın yarın akşama esaretin bedelini izleyeyim baya anlattınız :) ATROŞUM film izlicem ya kız ondan zaten 1 buçuk saat sürüyo sonra saat geç olacak :) TİLDAcım iyiyim canım ben sende çok üzme kendini her ne söylediyse belki sinirden istemeden olmuştur..
yawrum mutlulugun formulu sadece kendını sevmekten gecıyor
Afiyetle izle kanka yazarım ben
Bol bol izliyorum film bari izlediklerimi paylaşayım da film sorunu olmasın
eeeeeeeeeeennnnnnn etkilendiğim film benim adım khan mutlaka izleyyyiinn
Aynen yazdıklarından kızlarda izlemek istediklerinde faydalanırlarrrr
Ellerine sağlık kanka kıyamam onca düşünmüş bir sürü yazmışsın yarın akşama esaretin bedelini izleyeyim baya anlattınız :) ATROŞUM film izlicem ya kız ondan zaten 1 buçuk saat sürüyo sonra saat geç olacak :) TİLDAcım iyiyim canım ben sende çok üzme kendini her ne söylediyse belki sinirden istemeden olmuştur..
He ya 2 tb lik harici var bizde 1.5 tb dolu sayılır. Bunlar arşiv yaptıklarım bir de netten online izlediklerim var
Artık film sayısını sen düşün günde 3 film izliyordum önceden
boş olduğun günlerde gündüzleri izlesene be bacı ,geceleri iki lafın belini kırıyoruz burda hemen gidiyorsun ama olmuyor yani
Gündüz iyi gitmiyo hacı ya karanlıkta film güzel oluyo ondan
bende turk fılmlerınde ALYAZMALIMI izlerken kotu oluyorumkızlar kendımı ordakı otekı adam gbı hıssedıyorum hanı samete babalık yapan adam varya
benım kaderımle o adamınkı birmiş gibi gelıo
O nerden çıktı kız seninkinin senden başka sevdiği mi var ki o filmde öyleydi de ondan şaşırdım :26:
yaw bnde ızleyemıom fılm hem ınternetım sınırlı hemde annem zaten bılgısayarımla cok vakıt gecırıyom dıe trip atıo kadın depresyonda
Maşallah kim kaç film olmuştur toplamAklına geldikçe yaz sen kanka
Sınırsıza geçsene canım ya rahat rahat izle ne güzel hem kafan dağılır ama romantik izleme moralin daha çok bozulabilir komedi falan izlerdin eğlenirdin azcık
ondan deıl yawrum hanı o fılmde o adam ıyılıgı ıcın secılıyordu yaa ben ıyı olmasam benı sevmezlerdı herlde aşk nedensız sevmektır ya ne bılıyım pssıkolojım bozuk kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?