Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Şimdilik aklıma gelen özel filmler bunlar kanka bi yere not al

Ellerine sağlık kanka kıyamam onca düşünmüş bir sürü yazmışsın yarın akşama esaretin bedelini izleyeyim baya anlattınız :) ATROŞUM film izlicem ya kız ondan zaten 1 buçuk saat sürüyo sonra saat geç olacak :) TİLDAcım iyiyim canım ben sende çok üzme kendini her ne söylediyse belki sinirden istemeden olmuştur..

Afiyetle izle kanka yazarım ben
Bol bol izliyorum film bari izlediklerimi paylaşayım da film sorunu olmasın

Afiyetle izle kanka yazarım ben
Bol bol izliyorum film bari izlediklerimi paylaşayım da film sorunu olmasın

Aynen yazdıklarından kızlarda izlemek istediklerinde faydalanırlarrrr

eeeeeeeeeeennnnnnn etkilendiğim film benim adım khan mutlaka izleyyyiinn

benimde hani etkiilendiğim aşk filmlerinde salya sümük ağlasamda benim adım khan da baya hıçkıra hıçkıra ağladım burnum tıkandı o derece ağladığım bir film yok başka

Aynen yazdıklarından kızlarda izlemek istediklerinde faydalanırlarrrr

He ya 2 tb lik harici var bizde 1.5 tb dolu sayılır. Bunlar arşiv yaptıklarım bir de netten online izlediklerim var
Artık film sayısını sen düşün günde 3 film izliyordum önceden

boş olduğun günlerde gündüzleri izlesene be bacı ,geceleri iki lafın belini kırıyoruz burda hemen gidiyorsun ama olmuyor yani

He ya 2 tb lik harici var bizde 1.5 tb dolu sayılır. Bunlar arşiv yaptıklarım bir de netten online izlediklerim var
Artık film sayısını sen düşün günde 3 film izliyordum önceden

Maşallah kim kaç film olmuştur toplam Aklına geldikçe yaz sen kanka

bende turk fılmlerınde ALYAZMALIMI izlerken kotu oluyorumkızlar kendımı ordakı otekı adam gbı hıssedıyorum hanı samete babalık yapan adam varya
benım kaderımle o adamınkı birmiş gibi gelıo

boş olduğun günlerde gündüzleri izlesene be bacı ,geceleri iki lafın belini kırıyoruz burda hemen gidiyorsun ama olmuyor yani

Gündüz iyi gitmiyo hacı ya karanlıkta film güzel oluyo ondan

bende turk fılmlerınde ALYAZMALIMI izlerken kotu oluyorumkızlar kendımı ordakı otekı adam gbı hıssedıyorum hanı samete babalık yapan adam varya
benım kaderımle o adamınkı birmiş gibi gelıo

O nerden çıktı kız seninkinin senden başka sevdiği mi var ki o filmde öyleydi de ondan şaşırdım :26:

O nerden çıktı kız seninkinin senden başka sevdiği mi var ki o filmde öyleydi de ondan şaşırdım :26:

ondan deıl yawrum hanı o fılmde o adam ıyılıgı ıcın secılıyordu yaa ben ıyı olmasam benı sevmezlerdı herlde aşk nedensız sevmektır ya ne bılıyım pssıkolojım bozuk kız

yaw bnde ızleyemıom fılm hem ınternetım sınırlı hemde annem zaten bılgısayarımla cok vakıt gecırıyom dıe trip atıo kadın depresyonda

Sınırsıza geçsene canım ya rahat rahat izle ne güzel hem kafan dağılır ama romantik izleme moralin daha çok bozulabilir komedi falan izlerdin eğlenirdin azcık

Maşallah kim kaç film olmuştur toplam Aklına geldikçe yaz sen kanka

Tamam kanka bak şimdiden bi iki film daha geldi
One day: kitabı vardı sonra filmi oldu. Hoş bi filmdi konusu da güzel biraz benim hikayeme benziyor sevdim bu filmi
Pi'nin yaşamı: Yapımını tam bilmiyorum ama hint america karışımı olması gerek filmde görsel şölen çok var konusu da ilginç izlemeni tavsiye ederim. Çok olmadı daha çıkalı
Umudunu kaybetme : isminden anlaşılacağı üzere konusu o. Filmi izledikten sonra harika bi etki bırakıyor ve gerçekten seni umutlandırıyor.
Tilda depresyondayken izleyebilirsin bu filmi

ondan deıl yawrum hanı o fılmde o adam ıyılıgı ıcın secılıyordu yaa ben ıyı olmasam benı sevmezlerdı herlde aşk nedensız sevmektır ya ne bılıyım pssıkolojım bozuk kız

Sen kendi kendini üzüyosun vallaha kızıyorummm ablanda değilim ama şaplağı yiyeceksin şimdi

bak film film dediniz bende izleyeyim yarın boş ollursam bir film yahu
gene mi aşk yemini izlesem acaba ya kzılar var ya ben çok aşk filmi izliyorum orada ki romantik erkekleri görüyorum sonra özeniyorum karşımda ki hep bana karşı öyle olsun istiyorum bana öyle aşkla baksın ve bağlansın istiyorum sonra o kadar romantiğini bulamayınca yıkılıyorum ya çıtsmı yükseltiyorum izlemicem aşk filmi he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…