Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Sağol kanka tekrar yavaş yavaş hepsini izlerim yazdığın kadarıyla hepsi ayrı güzel :) Şimdi babamın penguenlerini izlicem geç olmadannn Son kez iyi gecelerr öptümmmmmm herkesii

evet yawrum sınırsız daha mantıklı aslnda

aman artık evlenip gideceksin ne sınırsızı o yetin sınırlı ile
ben kız kaardeşimle kullanıyorum neti o yüzden sınırsız bizim iki pc kullanıldığı için evde yoksa ben senelerce kardeşimin bilgisayarı yok iken sınırlı kullandım gayette idare ediyoreydim yanüü

kızım o filmler bızım ocagımıza ıncır agacı dıkıo ben sana dıyım.lan yok ole erkek o fılmlerdekı gıbı ya doğalarına ters bı kere oyle seyler

Sağol kanka tekrar yavaş yavaş hepsini izlerim yazdığın kadarıyla hepsi ayrı güzel :) Şimdi babamın penguenlerini izlicem geç olmadannn Son kez iyi gecelerr öptümmmmmm herkesii

İyi seyirler kanka iyi geceler

ii gcler beybııı ıyı seyırlerr...

Tilda en kısa zamanda umudunu kaybetmeyi izlemelisin. Depresyon halini atmaya yardımcı olur. Seni bi silkeler

kızım o filmler bızım ocagımıza ıncır agacı dıkıo ben sana dıyım.lan yok ole erkek o fılmlerdekı gıbı ya doğalarına ters bı kere oyle seyler

off istiyorum öyle erkek ama ya hayalimde ki erkeği buraya yazsam var ya sayfalar almaz
kulağıma aşk fısıldansın istiyorum,beni kendinden çok düşünsün istiyorum,bir damla gözyaşıma dayanamaasın istiyorum,hep bana destek olsun,yatağıma kahvaltımı getirsin,ben ağlarken benimle ağlasın benimle gülsün var mı ki böyle biri daha bissürü şey istiyorum gı çok mu

Bu arada bende film açıyorum hepinize iyi geceler kızlar

ahaahaha yawrum aklıma ne geldı bı kere ben benımkıne kulagıma aşk sözcükleri fısılda dedım.sonra bu kulagıma oyle bı aşşşşkkk dedı kı o gun butun gün duyamadım sagır oldum
ahhh ahh bende delı gıbı sevsın ıstıyorum benden başkaısnı gözü görmesin hayatını benımle sıfıra ceksın ..çok şey deıl ama işte
Bu arada bende film açıyorum hepinize iyi geceler kızlar
ii gcler beybımmm

Son düzenleme:

ALLAH iyiliğinizi versin emi
sende oturup ağlasaydın kız
yok yok bu erkekler öküz hemde öyle bir büyük başlar ki var yaa

ALLAH iyiliğinizi versin emi
sende oturup ağlasaydın kız
yok yok bu erkekler öküz hemde öyle bir büyük başlar ki var yaa

yok aglamadıydım artık ağlamamam lazım son zamanlarda o kadar çok ağladım kı yanında artık sümüklü bişi oldum ıyıce adam acımak yerıne gıcık olcak

erkeklerrr odun kanı taşıyoo nerde oduna bile hakaret oluya da neysee :)))

bir de ben neyi farkettim biliyor musun bir erkeğe çok seven bir kız lazım değil
ne kadar dürüst olursan onu seversen bir tarafı kalkıyor kendini bir b*k sanıyor buna o kadar inandım ve anladım ki ben
bir elin işte bir elin oynaşta olucak böyle o vazgeçilmez olmayacak senin için o zamzn değerin olur yanlarında belki
benim en büyük hatam buydu işte çok sevmek
gözüm yükseklerde olucaktı böyle onu değil parayı sevecektim,sen kimsin gibi davranıcaktım belkide o zaman bir değerim kadrim kıymetim olur du o kadar doluyum ki anlatamam dokunsalar ağlayacağım
bir uçuruma gidip dağlara taşlara doğru haykırmak haykrımakkk ağlamak istiyorum
ben nerde yanlış yaptım diye kendi halime ağlamak istiyorum
ben hep mutluluğu başkalarının hayatında mı göreceğim tilda

canım ağla açıl .. evet cok sevmek hata değil belkı ama hıssettırdıgın an cepte oluyosun önemsenmıyorsun, ınsanoğlu zoru sevıyo, onlara kızmamak lazım belkı de, bızde oyle değil miyiz nerde acı cektıren gıder onu severız..bılmıyorum bu garıp bi olay.bırbırını delı gıbı seven eşine tapan çiftlere hep hayran kalmısımdır onlar dunyanın en sanslı kadınları

ağlayamıyorum ya tıkandım sanki bir gün patlama yaşayacağım ondan korkuyorum
bende o kadınlara hayranım nasıl yapıyorlar acaba bizim de sınavımız bu heralde sevilmemek,umursanmamak ve acı çekmek

ağlayamıyorum ya tıkandım sanki bir gün patlama yaşayacağım ondan korkuyorum
bende o kadınlara hayranım nasıl yapıyorlar acaba bizim de sınavımız bu heralde sevilmemek,umursanmamak ve acı çekmek

aynen canım.. kotu bı sınav ama yıne de halımıze şükür.:)
canım o kadınlar yeterınce eşlerini sevmıyorlar cunku hepsı bu.aşk karsılıklıdır ben bu söze ınanmıyorum,sunay akın demiş ya aşk tek kişilıktır dıye buna ınanıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…