Sağol kanka..İyi şuanda o gün aradık annemle annesi çıktı sesi kötüydü yorgundu çok yanında olduğumuzu belirttik..Gece benimki msjlaşırken birden sustu bende uyuyakaldı sandım öyle oluyo bazen o gene babasının ağzından kan gelmiş hemen hastaneye kaldırmışlar..O günden beri sustuğu anda hemen tekrar msj atıyorum sorun yok dmi diye paranoyak oldum
Allah acil şifa versin kanka çok zor bir durum.
Peki şimdi hastanede mi yine ?
Ya hem doktorlar ne diyor bu duruma hastalık ne boyutta ya da iyileşme süreci nasıl ne kadar sürüyor
Sabah ve gece rutinim aynı canım toplasan bi 10 dakika falan sürüyor :)Senin rutinin maşallah kaç saat sürüyor
Ne ciciler aldın kız bende bakıyorum şimdi bişiler
Hoşbuldum canım bu arada geçmişe bi göz attım çok geçmiş olsun sevgiline allah korumuş...hoşgeldin canımm. hangi filmi izledin vee neler aldın bakalım anlat.
bende saç bakımı yapmıştım. sonra kil maskesi yaptım duşa girdim çıktım saçlarımı ördüm pc nin başına geçtim
Hoş geldin fıstıkSen izledin filmini bende birazdan izlicem 'esaretin bedeli'ni çok merak ediyorummmm onu izleyeyim bu gece :) İyi valla nolsun bildiğin gibi
Amin kanka çok zor gerçekten..Evet hastanede yarın kemoterapisi başlıyo onuda görüp eve gelecekmiş..O konuda doktorlar pek bişey demiyolar sanırım canım ya iyileşme süreci bünyesine bağlı ama morali baya iyi en önemliside bu sanırım :)
Sabah ve gece rutinim aynı canım toplasan bi 10 dakika falan sürüyor :)
Ama işte alışveriş kısmı uzun sürdü :))
Baktım bloglardan araştırdım vs eksik olan ve bitmek üzere olan bi kaç şey aldım bende:)
Burda essence yok onun ürünlerini merak ediyordum bu yüzden bu sefer essencei tercih ettim hemde çok ucuz :)
Aldıklarım;
essence glossy lip balm
essence maskara
essence eyeliner fırçası
essence silk touch allık 10 numara
essence smokey eyes brush
essence longlasting eye pen
yüz temizleme fırçası
diadermine set aldım arındırıcı bant ve peeling
duru perfume orkideli duş jeli aldım 2 adet
flormar pretty oje aldım set halinde 5 adet
Bu aralar internetten alışveriş yapıyorum çok zevkli oluyor :) Geçen günde eczanemizde.comdan ısmlarladıklarım geldi çocuk gibi mutlu oldum :)
Hoşbuldum canım bu arada geçmişe bi göz attım çok geçmiş olsun sevgiline allah korumuş...
Disneyin yeni yıl şarkısını izledim :)
İzle valla canım film izlemek insanı dinlendiriyor sanki :)
Sabah ve gece rutinim aynı canım toplasan bi 10 dakika falan sürüyor :)
Ama işte alışveriş kısmı uzun sürdü :))
Baktım bloglardan araştırdım vs eksik olan ve bitmek üzere olan bi kaç şey aldım bende:)
Burda essence yok onun ürünlerini merak ediyordum bu yüzden bu sefer essencei tercih ettim hemde çok ucuz :)
Aldıklarım;
essence glossy lip balm
essence maskara
essence eyeliner fırçası
essence silk touch allık 10 numara
essence smokey eyes brush
essence longlasting eye pen
yüz temizleme fırçası
diadermine set aldım arındırıcı bant ve peeling
duru perfume orkideli duş jeli aldım 2 adet
flormar pretty oje aldım set halinde 5 adet
Bu aralar internetten alışveriş yapıyorum çok zevkli oluyor :) Geçen günde eczanemizde.comdan ısmlarladıklarım geldi çocuk gibi mutlu oldum :)
Hoşbuldum canım bu arada geçmişe bi göz attım çok geçmiş olsun sevgiline allah korumuş...
Disneyin yeni yıl şarkısını izledim :)
İzle valla canım film izlemek insanı dinlendiriyor sanki :)
feronia cım şu her gece yaptığın cilt bakımını da bana bi anlatırmısın.
ben haftada 1 peeling ve yine haftada 1 kil maskesi yapıyorum. tonik olarak da saf gülsuyu kullanıyorum
Essence bugün bende baktım maskarasını pek gözüme kestiremedim ama farlarından alıcam yarın
Makyaj ürünlerini bilmediklerim olursa netten alamıyorum o yüzden yarın esseceyi yerinde görüp test edicem zaten bol bol testerları da vardı
Maşallah baya yapmışsın kız alışveriş hatta canavar olmuşsun
bende bu aralar essence e taktım. gratis e ilk gidişimde alıcam bişiler
sağol canım. gerçekten Allah korudu gerçekten çok şükür bikaç dikişle kurtuldu yani.
ALLAH yar ve yardımcıları olsun şifa versin ,tez günde iyileşir İNŞALLAH RABBİMİN izni ile AMİN
Kemoterapi insanın yaşama sevincini alıp götüren birşey
O yüzden ne kadar çok moral destek olunursa o kadar kolay atlatır bu süreci
Önemli olan zaten inanmak hastalığı yeneceğine inanırsa gerçekten yener ben bunu çok duydum kanser hastalarından ve çok fazla yenen var bu yöntemle.
Ailesi zaten yanında destek her zaman e sende önce Fatihe destek sonra ailesine daha ne olsun.
Atlatacaksınız siz bunu hatta kutlama yapacaksınız
Kızçeler ben film açıyorum yine
Fazla geç olmadan da yatayım sabah erken kalkıp aöf bürosuna gidicem kitap sormaya
Hepinize iyi geceler
Anlatırım tabiki canım :)
İlk önce yüzümde makyaj varsa makyajımı temizliyorum bioderma sensibio h20(tonik olarakta kullanılıyor) kullanıyorum.
Daha sonra yine biodermanın sebium yüz yıkama jeliyle tüm yüzümü yıkıyorum.
Ondan sonra cildimin ihtiyacına göre nem maskemi sürüyorum bi kaç dakika geçtikten sonra da ya laktik asitle gülsuyunu karıştırdığım toniğimden yada sensibio H20 yu kullanıyorum
LA ile H2O yu tonik olarak dönüşümlü kullanıyorum :)
Ondan sonra göz altı kremimi sürüyorum.
Daha sonra da herhangi b nemlendirici sürüyorum yüzüme :)
Benim gece rutinim bu kadar canım :)
Ben kil maskesini bi ara gün aşırı yapıyordum ama artık haftada bir yapıyorum :)
Peeling arayışı içindeydim işte bu gece diaderminenin peelingini sipariş verdim onuda haftada bi kaç kere bu rutine ekleyeceğim :)
sağol canım uzun uzun yazmışsın. La lı toniği bende yapmayı düşünüyorum bi sonraki siparişimde alırım artık.
diadermine peeling harika bişey. bende onu kullanıyorum çok memnunum canımm.
Önemli değil canım :)
Bi an önce gelsin siparişlerimde deneyim peelingi çok merak ediyorum çünkü :)
Önemli değil canım :)
Bi an önce gelsin siparişlerimde deneyim peelingi çok merak ediyorum çünkü :)
yawrucum bende bacaklarım ıcın vucudum ıcın kabak lıfı almıstım kese amaclı hem kan akısını hızlandırıyor hemde cildi pürüzsüzleştırıyor dıye, ve forumda arastırdım kabak lıfınden bır parca koparın yuzunuz ıcın dıyor aynı peelıng gb oluyormus sıyah noktalar felan temızlıyor yazmıslardı bende yaptım cok memnun kaldım ustune de yuzume ozon yagı surdum ohh miss
yawrucum bende bacaklarım ıcın vucudum ıcın kabak lıfı almıstım kese amaclı hem kan akısını hızlandırıyor hemde cildi pürüzsüzleştırıyor dıye, ve forumda arastırdım kabak lıfınden bır parca koparın yuzunuz ıcın dıyor aynı peelıng gb oluyormus sıyah noktalar felan temızlıyor yazmıslardı bende yaptım cok memnun kaldım ustune de yuzume ozon yagı surdum ohh miss
bende de iki adet ambalajıyla duruyor kabak lifleri daha hala kullanmadım yani
ah benim şu ikişer üçer alma huyum yok mu
kız yüzün tahriş edersin kabak lifiyle ben selülit için almıştım bir de kıl dönmeleri için ama kullanmadım henüz
acaba dura dura bozulan bişi mi acaba bu kabak lifi çünkü ben bunları alalı iki seneyi geçti:44:
kız kabak lıfı hiç bozulur mu, yüzüme bacaklarıma yaptıgım gıbı sert vurmuyorum zaten sert bişi acıtıyo yanı sıcak suda bekledtıp yuzume yumusak yumusak sürüyorum:)bende de iki adet ambalajıyla duruyor kabak lifleri daha hala kullanmadım yani
ah benim şu ikişer üçer alma huyum yok mu
kız yüzün tahriş edersin kabak lifiyle ben selülit için almıştım bir de kıl dönmeleri için ama kullanmadım henüz
acaba dura dura bozulan bişi mi acaba bu kabak lifi çünkü ben bunları alalı iki seneyi geçti:44:
Kabak lifini nerden aldın canım :)Bende istiyorum ama aktardan bulabilirmiyim acaba :)Selülit için mi almıştın :)
Benimkilerle başım derttede:)
Yüzde kullanıyorsan dikkat et canım tahriş etme yüzünü :)Bendede ozon yağı var ama aylardır kullanmadım birde buzlukta değilde yumurtaların konduğu yer varya oraya koymuşum duruyor acaba bozulmuşmudur:44:Yada bozulmayan bir şey mi o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?