kız kabak lıfı hiç bozulur mu, yüzüme bacaklarıma yaptıgım gıbı sert vurmuyorum zaten sert bişi acıtıyo yanı sıcak suda bekledtıp yuzume yumusak yumusak sürüyorum:)
ewet yawrum selulıt ıcın aldım kan akısını hızlandırıyor ya.offf deli olcam valla bu selulıtlerden 57 kılo olmustum 1 haftada 56 kıloya düştüm hedefım 52 kılo hatta 50 kılo . şimdide biberiye yagını surdum bacaklara streçledım azsonrada zumba dansı yapıcam ındırdım bılgısayaraiş güç yok kendımle ugrasıp duruyorum işte bıde benımkıyle ahahahaa
canım buarada ozon yagımı bende gecen sene aldım ama ben buz dolabına bıle koymadım valla dısarda duruyor oyle bişi olacagını sanmıyorum aktarda da yaglar hep dısarda beklıyor cunku,kabak lıfını de aktardan aldım canm
165 felan herlde canm.Hahaha zumba dansı çok zevkli :))))
Ah o biberiye yağı ahhh ahh
Hele birde kekik yağı ile karışınca
Bi kaç gün denedim ama o kokudan isyan ettim resmen :)
şimdi dolabta bekliyor ama bu selülitlerim beni herşeyi yapmaya zorlayacak anlaşıldı :)
Canım bu arada senin boyun?
Bende olmuşum 56 kilo :)
şişman yada balık etli durmuyorum hemde bu boyuma rağmen 1.57 boy var malum :)
Ama şu ayva göbek ve hafif bacak üstlerimden vermek istiyorum biraz birde selülit gitsin :)
Bunların olması içinde yani bacaklarım için 2 kilo yada 3 kilo versem yeterli olucak sanırım :)
Selülit için başka önerilerin var mı :)
165 felan herlde canm.
yawrucum valla selulıt ıcın işte yaptıklarım; kekık yagı, bıberıye yagı badem yagı karıstırıyorum ve streç kaplıyorum, koku gercekten cok kotu:) ama napıcan
yürüyüş yapıyorum snra su egzersızlerı yapıyorum canım
canım bu hareketlerı yapıyorum sımdı bıde zumbaya basladım:)) ama zumba super hem eglencelı hemde acayıp yoruluyorum terlıyorum yenı yenı de kabak lıfıne basladım bakalım, bıde benım tıtresımlı kemerım var ama onu kullanmayı unutuyorum hep:)
bide dustan snra soğuk suyla şok yap canım:)
valla başkada bir şey yaptıgım yok canım slulıtler ıcın ama bıberıye çayı varmıs bırde o da yag yakıyormus bak..
Canım o karışımın içine ben birde buğday yağı koymuştum :) Ama işte anca bi kaç kere yapabildim :)
Bu hareketlerdende bi kaçını aklıma geldikçe yapıyorum :)
O da çoook nadir :)
Aslında benimki işte olduğu zaman tüm zamanım boş istesem egzersiz spor konusunda kendime çok zaman ayırabilirim ama çok tembelim totoyu koltuktan kaldıramıyorum :)
Ama bende yapıcam artık düzenli bi şekilde şu biberiye çayınıda bi deneyim :) En azından bi kutu alırım yada aktardan az bir şey alırım :)
Gelişmeler oldukça bizi haberdar et canım :)
tmm canım ınsallah faydasını gorucem yawrucum bende cok tembelım bı heveslenıyorum once snra anca bır hafta suruyo o heves ınsallah bıkmam bu sefer..
bak heveslendım gecen sene tıtresımlı kemer aldım toplasan 5 kere kullanmısımdır:))
Topiğin selülitlileri olarak birbirimizi destekleriz biz canım veririz gazı bak yaza kadar bir şey kalıyormu sonra :)))
Kızçeler napıyosunuzz :) Akşam esaretin bedelini izledim mükemmeldi yaaaa acayip etkilendimm gerçekten
Valla canım benim sorunum evdeki aynayla evde hep ben şortla yada boxerla gezerim e tabi aynaya hep gözüm takılıyor bi bakıyorum portakal kabukları bana bakıyor ben onlaraaynen canım valla bu konuda bırbırımızı gazlayalım harıka olur yaza taş gıbı bacaklarla gırelım.ya bıde sende de oluyomu normal aynadakı evde bakıyorum bacaklarıma ok tmm pek problem yok dıyorum snra hanı o magazalarda kı soyunma kabınlerınde ışık tepeden vuruyo ya işte orda fılm kopuo bende
Kızçeler napıyosunuzz :) Akşam esaretin bedelini izledim mükemmeldi yaaaa acayip etkilendimm gerçekten
demi canım harıka bır fılm.. bende cok etkılenmiştim hatta fılmı ızledıkten sonra bi süre bakış açım değişmişti ama etkısı gecınce yıne depresyonlu umutsuz vaka halıme dönmüştüm ahahahayyy
Valla canım benim sorunum evdeki aynayla evde hep ben şortla yada boxerla gezerim e tabi aynaya hep gözüm takılıyor bi bakıyorum portakal kabukları bana bakıyor ben onlara
Böyle birlikte gelişmeleri yazarak bir şeyler yazarsak birbirimize destek oluruz hemde şevk gelir :)Sonra dediğin gibi yaza taş gibi bacaklarla gireriz:)
İyiyiz kuzum sen nabıyorsun :)
Film güzeldi demek benimkiyle izleyim bende :)
selam kızlarr
nasılsınızz
Selam kızlar ben geldim ama moralim çok bozuk
Dişim kırıldı:26:
Arka taraftan ama sonuçta kırıldı işte
Zaten dişlerim çok dayanıksız bana dişçi yolu görüncek sanırım...
En korktuğum doktor
As canım bende çok korkuyorum valla.Ben hayatımda 1 kez gittim dolgu için kanal tedaviside yapıldı asla unutamam az ağlamadım
Bende ağlarım dişçiden dönerken hep
Benim dişlerimde anneme çekmiş annem 22 yaşında bana hamileyken bütün dişlerinden olmuş benim dişlerim şimdiden çok dayanıksız hamilelik döneminde ne olur düşünemiyorum bile :26:
Ben arka dişlerimi yaptırıken ön dişlerimide zirkonyum istiyorum çevrenizde bu şekilde diş yaptıran var mı kızlar ?
Aynen hamilelik döneminde dişler gerçekten baya zarar görüyo..Canım sende kalsiyum eksikliği falan mı var acaba vitamin falan kullan bence..Hiç bilmiyorum çevremde dişlerini yaptıran yok pek :26:
Bilmiyorum ki canım ama dişler kalsiyum eksikliğinden zarar görür benimde zarar gördüğüne göre sanırım öyle
Mesaj tekrarı.................Bilmiyorum ki canım ama dişler kalsiyum eksikliğinden zarar görür benimde zarar gördüğüne göre sanırım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?