Sen kaç kere yatcan kalcan da hooop orada olacaksın
çok geçmiş olsun canım ALLAH sevgilini korumuş çok şükür
Of of kanka valla bilmiyorumBen ne zaman gidebilirim veya o gelebilir mi gelirse ne zaman gelir bilmem
Selam kızlar yine ben geldim :)
Film izledim gece rutin olan yüz bakımımı yaptım internetten alışveriş yaptım veee geldim :)
Ne var ne yok bakalım hayat nasıl gidiyor :)
Film izledim gece rutin olan yüz bakımımı yaptım internetten alışveriş yaptım veee geldim :)
Hoş geldin fıstıkSen izledin filmini bende birazdan izlicem 'esaretin bedeli'ni çok merak ediyorummmm onu izleyeyim bu gece :) İyi valla nolsun bildiğin gibi
İzin alma durumu yok mu işten havalar ısınınca bi gelsin ya güzel olur.
Aslında aynı şehirde olmak vardı kanka arabaya atlardık pikniğe giderdik mis gibi
Manitalar mangal başında biz salata falan hazırlıyoruz. Bi yandan ağaçlar serinlik yapıyor oooohh
Bi an hayal ettim kanka valla süper olurdu yaaaCanım şuanda babasıda hastanede fenalaşmış kaldırdılar 3 gün önce bu durumdayken soramıyorum zaten babası çalışamadığı için maaşını eve veriyo mecburen bakalım ya ne zaman müsait olursa gelir napalım
o film baya uzun kuşum uykun gelmesin filmin yarısında
Hoş geldin fıstıkSen izledin filmini bende birazdan izlicem 'esaretin bedeli'ni çok merak ediyorummmm onu izleyeyim bu gece :) İyi valla nolsun bildiğin gibi
Gelmez heralde yaa dün gece saat 4 te yattım film izlerken
Aaaa geçmiş olsun kanka demedin ya hiç
Şimdi durumu nasıl peki
Sağol kanka..İyi şuanda o gün aradık annemle annesi çıktı sesi kötüydü yorgundu çok yanında olduğumuzu belirttik..Gece benimki msjlaşırken birden sustu bende uyuyakaldı sandım öyle oluyo bazen o gene babasının ağzından kan gelmiş hemen hastaneye kaldırmışlar..O günden beri sustuğu anda hemen tekrar msj atıyorum sorun yok dmi diye paranoyak oldum
Süresi uzun biraz evet ama izlediğine,harcadığın saate kat be kat değecek.Muhteşem bir film tek kelimeyle.
Ne bileyim öyle sandım bi an :) Neden zararlı olsun ki kucakta tutmak :26:
Fikrimi belirticem yarınBöyle yazdıkça merakım artıyooo kızlar ben çıkıyorum izlicem sonra uyurum zaten uzunda sürüyomuşşş öpüldünüzzz
tam bilmiyorum ama zararlı diyorlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?