Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Sen kaç kere yatcan kalcan da hooop orada olacaksın

Of of kanka valla bilmiyorum Ben ne zaman gidebilirim veya o gelebilir mi gelirse ne zaman gelir bilmem

Selam kızlar yine ben geldim :)
Film izledim gece rutin olan yüz bakımımı yaptım internetten alışveriş yaptım veee geldim :)
Ne var ne yok bakalım hayat nasıl gidiyor :)

Of of kanka valla bilmiyorum Ben ne zaman gidebilirim veya o gelebilir mi gelirse ne zaman gelir bilmem

İzin alma durumu yok mu işten havalar ısınınca bi gelsin ya güzel olur.
Aslında aynı şehirde olmak vardı kanka arabaya atlardık pikniğe giderdik mis gibi
Manitalar mangal başında biz salata falan hazırlıyoruz. Bi yandan ağaçlar serinlik yapıyor oooohh

Film izledim gece rutin olan yüz bakımımı yaptım internetten alışveriş yaptım veee geldim :)

Senin rutinin maşallah kaç saat sürüyor
Ne ciciler aldın kız bende bakıyorum şimdi bişiler

hoşgeldin canımm. hangi filmi izledin vee neler aldın bakalım anlat.
bende saç bakımı yapmıştım. sonra kil maskesi yaptım duşa girdim çıktım saçlarımı ördüm pc nin başına geçtim

Hoş geldin fıstık Sen izledin filmini bende birazdan izlicem 'esaretin bedeli'ni çok merak ediyorummmm onu izleyeyim bu gece :) İyi valla nolsun bildiğin gibi

Bi an hayal ettim kanka valla süper olurdu yaaa Canım şuanda babasıda hastanede fenalaşmış kaldırdılar 3 gün önce bu durumdayken soramıyorum zaten babası çalışamadığı için maaşını eve veriyo mecburen bakalım ya ne zaman müsait olursa gelir napalım

Aaaa geçmiş olsun kanka demedin ya hiç
Şimdi durumu nasıl peki

Aaaa geçmiş olsun kanka demedin ya hiç
Şimdi durumu nasıl peki

Sağol kanka..İyi şuanda o gün aradık annemle annesi çıktı sesi kötüydü yorgundu çok yanında olduğumuzu belirttik..Gece benimki msjlaşırken birden sustu bende uyuyakaldı sandım öyle oluyo bazen o gene babasının ağzından kan gelmiş hemen hastaneye kaldırmışlar..O günden beri sustuğu anda hemen tekrar msj atıyorum sorun yok dmi diye paranoyak oldum

feronia cım şu her gece yaptığın cilt bakımını da bana bi anlatırmısın.

ben haftada 1 peeling ve yine haftada 1 kil maskesi yapıyorum. tonik olarak da saf gülsuyu kullanıyorum

Allah acil şifa versin kanka çok zor bir durum.
Peki şimdi hastanede mi yine ?
Ya hem doktorlar ne diyor bu duruma hastalık ne boyutta ya da iyileşme süreci nasıl ne kadar sürüyor

Süresi uzun biraz evet ama izlediğine,harcadığın saate kat be kat değecek.Muhteşem bir film tek kelimeyle.

Fikrimi belirticem yarın Böyle yazdıkça merakım artıyooo kızlar ben çıkıyorum izlicem sonra uyurum zaten uzunda sürüyomuşşş öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…