İştee madolyonun öteki yüzüüü . .bi yuzuk meselesinde alamam diye tutturdu oysa ki cok da rahat alir daha 7ay var para biriktirebilirdi yani
Ee daha bussuru masraf olacak bu konularda hic anlasamicaz gibi
Bir de surekli zengin kiz fakir oglan muhabbetine goturuyor isi bunaliyorum
Senin baban zengin sen ceyizini baba parasiyla aliyosun konusma diyo cildiriyorum
Ben defalarca dedim senin babandan bisi beklemiyorum merak etme dedim
Ama kizlar annesi ve babasi beni gercekten seviyor sevgilim ailesine yuzuk alcam ben malum soz var yakinda dese
Eminim ki annesi babasi oglum git en guzelini al diyecekler
Ama sevgilim ailesiyle hic paylasmiyor ya
Bendede sivilce çıkmaya başladı tek tük ama çok rahatsız oluyorum dünya meselesi yapıyormuşum annem diyor
bence onu pırlanta al dıye yada yuzuk al dıye sıkıştırman hoş değil canım... durumu uygun olsa elbet oda alır değil mi. ve eger pırlantaya gücü yetmıyorsa normal taş alsın bence sorun etme, onemlı olan onun senın yanında olması değil mi.. anlayıs gerekır boyle durumlarda dıye dusunuyorum..bi yuzuk meselesinde alamam diye tutturdu oysa ki cok da rahat alir daha 7ay var para biriktirebilirdi yani
Senin baban zengin sen ceyizini baba parasiyla aliyosun konusma diyo cildiriyorum
Ama kizlar annesi ve babasi beni gercekten seviyor sevgilim ailesine yuzuk alcam ben malum soz var yakinda dese
sebep ne ki:26:
iyi valla canım nasıl olsun çalışıyo . haftasonu onlara gıttık işte akrabaları felan gezdık, oda bugun spora baslıcaktı.dun yolda bıraz atıştık ama snra tatlıya bağladık çok şükür
sizin nası gıdıyo canım
İştee madolyonun öteki yüzüüü . .
Canım işin içine maddiyat girince gerçekten değişiyo karşı taraf.
Ama alacak gücü yoktur o ayrı.
Sözde sadece alyans taksan yeterli .
Nişandada tek taşını takar o zamana kadarda para biriktirirsiniz.
Biraz anlayışlı olmaya çalış .
Seviyorsan böyle ufak ayrıntılarla canını sıkma
Birlikte el ele verin herşeyin üstesinden gelirsiniz
bi yuzuk meselesinde alamam diye tutturdu oysa ki cok da rahat alir daha 7ay var para biriktirebilirdi yani
Bende çok takıyorummm :) Bi ara cildim cok güzeldi herkes sorardı sırrı varmı vs diye ne olduysa son zamanlarda oldu moralim bozuk olsun anında bi iki sivilce çıkıyo
Canım onların evlerinin içini tam olarak bilemezsin.Bence seviyosan ve gerçekten sevildiğine inanıyosan bukadar büyütme.Oda ister sana istediğin herşeyi almayı.Alır bence evlilik teklifi ederken meselaaaaaabi yuzuk meselesinde alamam diye tutturdu oysa ki cok da rahat alir daha 7ay var para biriktirebilirdi yani
bence onu pırlanta al dıye yada yuzuk al dıye sıkıştırman hoş değil canım... durumu uygun olsa elbet oda alır değil mi. ve eger pırlantaya gücü yetmıyorsa normal taş alsın bence sorun etme, onemlı olan onun senın yanında olması değil mi.. anlayıs gerekır boyle durumlarda dıye dusunuyorum..
soz de istemiyorum yuzuk de istemiyorum dedim ben
bi tektasi cok gordu bana yaa
tektasimi kendim alacam he
alacak gucu yok degil ya bence var alacak gucu
İyi gidiyo canım bildiğin gibi :) Neden tartıştınız spora gidecek diye mi :) Benımkide gidiyo kas yaptı baya :)
Aynen bende sen gibiyim zaten gördüğüm kadarıyla senin cildinde çok güzel.
Stresten hemen ateş basıyor ve sivilceler çıkmaya başlıyor kaşınıyor bide.
Canım onların evlerinin içini tam olarak bilemezsin.Bence seviyosan ve gerçekten sevildiğine inanıyosan bukadar büyütme.Oda ister sana istediğin herşeyi almayı.Alır bence evlilik teklifi ederken meselaaaaaa
Bence sırf bu yüzden ayrılmayı düşünme canım sevgilini en iyi sen tanıyorsun gerçekten maddi durumu iyi değildir.
Hem zamanı gelince kendi ayarlasa içinden gelerek alsa daha güzel olmaz mı ben böyle düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım :) Banada öyle oluyo sinirlendiğimde falan bişeyleri kırıp dökmek istiyorum bide psikopat mıyım neyimGerçi burcumun özelliğinde var sinirini çıkaramadığında ya kendisine ya çevreye zarar verir diyo
yok yawrum spora gıdıo dıe deıl ay gıtsın valla tam tersı bnm ısıme gelır
ya hep aynı muhabbetler eskı konular felan acıldı sen bana bunu yaptın bunu dedın felan:))) ama artık eskı konuları acmamaya karar verdık:)
kopamıyorum ben ondan yaaa iyisi mi iyi geçinmeye çalışmak:))
Olmayabilir canım sende demiştin zaten maddi durumları çok iyi değil diye.
Zaten sözdü nişandı derken bir sürü gideri var bunun.
Anlayışlı olmaya çalış empati kur .
Ben tektaş istemedim istemiyorumda olmasada olur.
Onun yerine başka bi ihtiyaç görülebilir.
kızlar bızım alyanslarımız tam olarak boyle deıl ama buna cok yakın nasıl sızce, aynısından bulursam koycam
kızlar bızım alyanslarımız tam olarak boyle deıl ama buna cok yakın nasıl sızce, aynısından bulursam koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?