Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Çok özlicem seni ya Ama olsun önemli olan hayatın burası hep var nasıl olsa..Bol bol çalış derslerine olur mu, kendine cok cok iyi bak görüşmek üzere

Tek tas istemek benim hakkim yani normal di mi :)

Ama ben pirlanta tek tas istiyorum o ayri mesele tabi

bi model begendim 2.337 tl 0.41 karat

bi iphone 5 parasi bence telefona o parayi verdilerse benim yzuugume de verilebilir

Gerçeğinide her kız ister ama çoğuna alınmaz çünkü ucuz bişey değil..Karşı tarafıda düşünmek lazım :)

Çok özlicem seni ya Ama olsun önemli olan hayatın burası hep var nasıl olsa..Bol bol çalış derslerine olur mu, kendine cok cok iyi bak görüşmek üzere
Canım Benimmmm :109: Bende çooook çoook özlicem, şu dersleri halledeyim bi, buradayım hemen =) Çok sağol Canım, sende kendine çooook iyi bak, öpüyorummm

Kuzum çok iyi yapıyorsun bende bu aralar bıraktım baya bi annem kızıp duruyor zaten haklıda yani 2. senem benimde.
Bizde seni özleyeceğiz ama derslerine sıkı çalış yine konuşuruz.
Kendine iyi bak kocaman öpüyorum

Hoşgeldin canımmmmm gelebilirsin tabi sormana gerek yok :) Eee neler yaptın seninkiyle biraz düzelmişsiniz sanırım :)

Teşekkür ederim canım benim.
Biraz düzeldik işte hiç arayıp sormuyordu dün başladı merak etmelere falan içim rahatladı azcıkta olsa tabi tam olarak düzelmiş değiliz :)
Senin ne var ne yok ?

Teşekkür ederim canım benim.
Biraz düzeldik işte hiç arayıp sormuyordu dün başladı merak etmelere falan içim rahatladı azcıkta olsa tabi tam olarak düzelmiş değiliz :)
Senin ne var ne yok ?

Sevindim gene merak ediyomuş çocuk işte :) Ben bildiğin gibiyim canım iyiyim yani :) Yüzümü yaklasık bir haftadır keratinli sabunlar varya hani zeytınyağlı sabun gibi onunla yıkıyorum ama sanki dudak çevremde kuruluk yaptı soyuluyo gibi oldu :26:

Bi sorun yoksa sevindim canım :)
O sabunlar kuruluk yapıyor bende bıraktım ondan dolayı bepanthen kullan nemlendirmek için ?

Bi sorun yoksa sevindim canım :)
O sabunlar kuruluk yapıyor bende bıraktım ondan dolayı bepanthen kullan nemlendirmek için ?

Hadi yaaaa evet nemlendirici kullanayım bari..Bende şaşırmıştım neden böyle oldu diye ama sivilceleri iyi kurutur :) Gerçi çok yok bende ama tek tük var

canım bol şans sana sınavında basarılı olursun ınsaLLAH gorusmek uzere tatlımmm
Hayırlı oslun ne güzell
saol canm bnm
Aaaaa çok sevindimmmmm Allah hayırlısıyla nasip etsin o güzel günü ikinize :))) Bundan sonra sık sık burdasın anlamam bak özlettin kendini
tabı bebişim burdayımmmm merak etmeeee buarada senın 14 subat edıyen ne guzelmiş oyleee

berceste senın begendıgın tektasın resmını koyabılır mısın merak ettım

Sağol canım beğenmene sevındım bende cok beğendim :)) Sen neler yapıyosun bakalımmm enişte nasıl :)

Huhu meraba kizlar

Ben sevgilimden ayrilmayi susunuyorum accik yardimci olabilir misiniz?
sebep ne ki:26:
Sağol canım beğenmene sevındım bende cok beğendim :)) Sen neler yapıyosun bakalımmm enişte nasıl :)

iyi valla canım nasıl olsun çalışıyo . haftasonu onlara gıttık işte akrabaları felan gezdık, oda bugun spora baslıcaktı.dun yolda bıraz atıştık ama snra tatlıya bağladık çok şükür
sizin nası gıdıyo canım

Hadi yaaaa evet nemlendirici kullanayım bari..Bende şaşırmıştım neden böyle oldu diye ama sivilceleri iyi kurutur :) Gerçi çok yok bende ama tek tük var

Bendede sivilce çıkmaya başladı tek tük ama çok rahatsız oluyorum dünya meselesi yapıyormuşum annem diyor

Merhaba canım :) Nedenki bunu düşünmenin sebepleri neler ?

bi yuzuk meselesinde alamam diye tutturdu oysa ki cok da rahat alir daha 7ay var para biriktirebilirdi yani

Ee daha bussuru masraf olacak bu konularda hic anlasamicaz gibi

Bir de surekli zengin kiz fakir oglan muhabbetine goturuyor isi bunaliyorum

Senin baban zengin sen ceyizini baba parasiyla aliyosun konusma diyo cildiriyorum

Ben defalarca dedim senin babandan bisi beklemiyorum merak etme dedim

Ama kizlar annesi ve babasi beni gercekten seviyor sevgilim ailesine yuzuk alcam ben malum soz var yakinda dese

Eminim ki annesi babasi oglum git en guzelini al diyecekler

Ama sevgilim ailesiyle hic paylasmiyor ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…