Merhabalar bende gelebilirmiyim ?
Canlarım sizinle vedalaşmaya geldimmMalum Ygs'ye 1 ay kaldı ve ben bu aralar nete çok takılıyorum, annemde az önce 'bu sene iyi bi yer çıkarmazsan hakkımı helal etmicem' dedi. Annemden beklemezdim ama dedi. O da haklı 3. yılım ve ben daha iyi bi yer için tercih vermedim, çalışmam gerekirken son aralar Pc'de çok oturdum. Hepinizi çok özlicem ama gelicem 15 gün sonra filan. Kendinize çoook iyi bakın, öpüyorum hepinizi
Tek tas istemek benim hakkim yani normal di mi :)
Ama ben pirlanta tek tas istiyorum o ayri mesele tabi
bi model begendim 2.337 tl0.41 karat
bi iphone 5 parasi bence telefona o parayi verdilerse benim yzuugume de verilebilir
Canım Benimmmm :109: Bende çooook çoook özlicem, şu dersleri halledeyim bi, buradayım hemen =) Çok sağol Canım, sende kendine çooook iyi bak, öpüyorummmÇok özlicem seni yaAma olsun önemli olan hayatın burası hep var nasıl olsa..Bol bol çalış derslerine olur mu, kendine cok cok iyi bak görüşmek üzere
Canlarım sizinle vedalaşmaya geldimmMalum Ygs'ye 1 ay kaldı ve ben bu aralar nete çok takılıyorum, annemde az önce 'bu sene iyi bi yer çıkarmazsan hakkımı helal etmicem' dedi. Annemden beklemezdim ama dedi. O da haklı 3. yılım ve ben daha iyi bi yer için tercih vermedim, çalışmam gerekirken son aralar Pc'de çok oturdum. Hepinizi çok özlicem ama gelicem 15 gün sonra filan. Kendinize çoook iyi bakın, öpüyorum hepinizi
Hoşgeldin canımmmmm gelebilirsin tabi sormana gerek yok :) Eee neler yaptın seninkiyle biraz düzelmişsiniz sanırım :)
Teşekkür ederim canım benim.
Biraz düzeldik işte hiç arayıp sormuyordu dün başladı merak etmelere falan içim rahatladı azcıkta olsa tabi tam olarak düzelmiş değiliz :)
Senin ne var ne yok ?
Sevindim gene merak ediyomuş çocuk işte :) Ben bildiğin gibiyim canım iyiyim yani :) Yüzümü yaklasık bir haftadır keratinli sabunlar varya hani zeytınyağlı sabun gibi onunla yıkıyorum ama sanki dudak çevremde kuruluk yaptı soyuluyo gibi oldu :26:
Bi sorun yoksa sevindim canım :)
O sabunlar kuruluk yapıyor bende bıraktım ondan dolayı bepanthen kullan nemlendirmek için ?
canım bol şans sana sınavında basarılı olursun ınsaLLAH gorusmek uzere tatlımmmCanlarım sizinle vedalaşmaya geldimmMalum Ygs'ye 1 ay kaldı ve ben bu aralar nete çok takılıyorum, annemde az önce 'bu sene iyi bi yer çıkarmazsan hakkımı helal etmicem' dedi. Annemden beklemezdim ama dedi. O da haklı 3. yılım ve ben daha iyi bi yer için tercih vermedim, çalışmam gerekirken son aralar Pc'de çok oturdum. Hepinizi çok özlicem ama gelicem 15 gün sonra filan. Kendinize çoook iyi bakın, öpüyorum hepinizi
saol canm bnmHayırlı oslun ne güzell
tabı bebişim burdayımmmm merak etmeeeeAaaaa çok sevindimmmmm Allah hayırlısıyla nasip etsin o güzel günü ikinize :))) Bundan sonra sık sık burdasın anlamam bak özlettin kendini
canım bol şans sana sınavında basarılı olursun ınsaLLAH gorusmek uzere tatlımmm
saol canm bnm
tabı bebişim burdayımmmm merak etmeeeebuarada senın 14 subat edıyen ne guzelmiş oyleee
berceste senın begendıgın tektasın resmını koyabılır mısın merak ettım
Huhu meraba kizlar
Ben sevgilimden ayrilmayi susunuyorum accik yardimci olabilir misiniz?
sebep ne ki:26:Huhu meraba kizlar
Sağol canım beğenmene sevındım bende cok beğendim :)) Sen neler yapıyosun bakalımmm enişte nasıl :)
Hadi yaaaa evet nemlendirici kullanayım bari..Bende şaşırmıştım neden böyle oldu diye ama sivilceleri iyi kurutur :) Gerçi çok yok bende ama tek tük var
Huhu meraba kizlar
Merhaba canım :) Nedenki bunu düşünmenin sebepleri neler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?