Hangi burçsun canım sen bendede varda o özellikler
kızlar bızım alyanslarımız tam olarak boyle deıl ama buna cok yakın nasıl sızce, aynısından bulursam koycam
Balık canım burcumu sevmiyorum yaa bazen cok saflığım tutuyoSeninki ne :)
ewet canm ama kincilik pek iyi bişey değil:))En iyisi öyle yapmak zaten :) sanki onlar bizsiz, biz onlarsız durabilicez :) Benim gibisin çok kinciyimdir bende
kız ben sana gostermıstım demı fotosunuÇok çok güzel bayıldımmmm
Cok guzel canimmm
Evlilik teklifi etti ki canim yuzuk yok
Aslinda sirf bunun icin dgil canim her parali bi mevzuda sevgilimin isi zengin kiz fakir oglan dramina donusturmesi
Senin baban zengin baba parasiyla aliyosun ceyizini konusma diyor bana cok kirici oluyor
Benim banam zengin degil biz baba parasiyla almiyoruz senin gibi diyor cok kirici degil mi
Ee ben napayim o benim babam degil mi bana oara beriyor ben de gidip gonlumce alisveris yapiyorum
Babam mutlu ben mutlu ceyiz benim ceyizim ona niye batiyor ki
Canm erkekler bu konularda cok gururludur yani bence üzülüyodur belki baban kadar zengin olamadıgından seni mutlu edememek onu korkutuyodur ne bileyim...
saol canım bnm ınsallah cumlemızınBen sade modelleri daha hoş buluyorum buda onlardan biri.
Bir ömür aşkla takmayı nasip etsin Rabbim
saol tatlımm darısı basınaÇok güzel sade ve hoş
birisi yuzugun fotosunu koymami istedi ama yorum yapmadi
Yuzuk bu kizlar
Eki Görüntüle 636151
Bu arada babam da be hic o ailenin tasasini bahanelerini cekemem her seyi biz alalim ugrastirma beni diyor
Ben de enayi miyiz baba yaaa sanki zorla mi evleniyorum adamla o da masraf yapmali diyorum
Babam mi hakli ben mi?
Balıklar baya duygusal oluyor sanırım benimkide koç :)
ewet canm ama kincilik pek iyi bişey değil:))
kız ben sana gostermıstım demı fotosunu
saol canm darısı basınaaabılıyon demı benım kım oldugumu (buraya yazma da) :))
saol canım bnm ınsallah cumlemızın
saol tatlımm darısı basına
canım yuzuk hoşmuş gercekten.. buarada babanda sende haklı dıyemeyecegım erkek olarak oda bır sey yapmalı yanı... sızde elbet yaparsınız ama tamamen her seyı sızın yapmanız kız tarafı ıcın hoş değil..valla bız bı kına gecesı yapcaz bıde benım çeyizlerim var ama halı perde mutfak masası felan alıcaz hepten bişi almadım sankı kotu oluyorum ama napıyım calısmıyorum babamada yük olmak istemiyorum
Agzina saglik canim
Babam sinirlendir ailenin surekli maddi bahaneler sunmasina yeter ya her seyi biz alacaz dedi
Ben de sinir oluyorum yaw bari bi yuzuk alin
Evi biz aliyoruz mobilyalari biz aliyoruz
Simdi git istedigin yuzugu al diyo
Yahu bana adamla zorla mi evlenyorum almiyosa bisi evlenmem yaaaa aaaaaaa
Yavrular ben çıkıyorum yavaştan annemle çarşıda bi kaç işimiz var aksaama tekrar burda olurumm görüşmek üzere
ay canım ayıp olmazsa oha dicem vallaaaa... ev al mobılya al bı yuzuk almasın yuhhhhh ozaman yuzuk ıstemekte haklıymıssın, bi bayan olarak her seyı benım aılemın yapması gururuma dokunurdu şahsen... erkek arkadasının yerınde olsam kabul etmez, biraz daha bekler para bırıktırır oyle bu işlere kalkışmayı teklıf ederdım..
Maddi durumumuz kotu diyip gidip son model araba almalari son model telefon almalari celiski degil mi?
Ben buna kiziyorum iste
O yuzden yuzuk icin bana maddiyat bahanesiyle gelemezler ya
Komik oluyor
O zaman maddi durum kotu bahanesine siginmasinlar
Aynı bahanelerden banada sunuldu 2 gün sonra ev alındı hemde peşin paraya ama ben sesimi çıkarmadım canım bişey demedim sabr ettim sustum.
Herşey zamanla oluyo bi şekilde.
Şuan sen araba aldınız şunu yaptınız deme gibi bi hakkın yok.
Himmmm oyle mi diyosun canim?
O zaman ben de mi ses etmeyim?
Ailesine bisi demedim ztn sadece sevgilime diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?