Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

birisi yuzugun fotosunu koymami istedi ama yorum yapmadi

Yuzuk bu kizlar

Eki Görüntüle 636151

Bu arada babam da be hic o ailenin tasasini bahanelerini cekemem her seyi biz alalim ugrastirma beni diyor

Ben de enayi miyiz baba yaaa sanki zorla mi evleniyorum adamla o da masraf yapmali diyorum

Babam mi hakli ben mi?

Son düzenleme:

Canm erkekler bu konularda cok gururludur yani bence üzülüyodur belki baban kadar zengin olamadıgından seni mutlu edememek onu korkutuyodur ne bileyim...

Canm erkekler bu konularda cok gururludur yani bence üzülüyodur belki baban kadar zengin olamadıgından seni mutlu edememek onu korkutuyodur ne bileyim...

o zaman kusura bakamsin benim baba parasi olmasa biz evlenemeyiz su an

bi 10 yil beklememiz gerekir beyfendinin para kazanmasi icin

Ben sade modelleri daha hoş buluyorum buda onlardan biri.
Bir ömür aşkla takmayı nasip etsin Rabbim
saol canım bnm ınsallah cumlemızın
Çok güzel sade ve hoş
saol tatlımm darısı basına

canım yuzuk hoşmuş gercekten.. buarada babanda sende haklı dıyemeyecegım erkek olarak oda bır sey yapmalı yanı... sızde elbet yaparsınız ama tamamen her seyı sızın yapmanız kız tarafı ıcın hoş değil..valla bız bı kına gecesı yapcaz bıde benım çeyizlerim var ama halı perde mutfak masası felan alıcaz hepten bişi almadım sankı kotu oluyorum ama napıyım calısmıyorum babamada yük olmak ıstemıyorum

ewet canm ama kincilik pek iyi bişey değil:))

kız ben sana gostermıstım demı fotosunu

saol canm darısı basınaaa bılıyon demı benım kım oldugumu (buraya yazma da) :))

Evet göstermiştinnn canımmm :)

Agzina saglik canim

Babam sinirlendir ailenin surekli maddi bahaneler sunmasina yeter ya her seyi biz alacaz dedi

Ben de sinir oluyorum yaw bari bi yuzuk alin

Evi biz aliyoruz mobilyalari biz aliyoruz

Simdi git istedigin yuzugu al diyo

Yahu bana adamla zorla mi evlenyorum almiyosa bisi evlenmem yaaaa aaaaaaa

ay canım ayıp olmazsa oha dicem vallaaaa... ev al mobılya al bı yuzuk almasın yuhhhhh ozaman yuzuk ıstemekte haklıymıssın, bi bayan olarak her seyı benım aılemın yapması gururuma dokunurdu şahsen... erkek arkadasının yerınde olsam kabul etmez, biraz daha bekler para bırıktırır oyle bu işlere kalkışmayı teklıf ederdım..

Yavrular ben çıkıyorum yavaştan annemle çarşıda bi kaç işimiz var aksaama tekrar burda olurumm görüşmek üzere

Msjini aldim canim kim oldugumu biliyorum artim

Evet bence de oha canim yaa

Bu arada babam dugunu de ben yapicam diye tutturdu onlara kalirsa guzel dugun yapmazlar diyor

Sevgilim ben elimden geldiginde masraflara ortak olacagim demisti ama

Ailesinden tik yok :27

Gerci sevgilim ailesine gidip yardim edecek misiniz demyor ki

Gurur yapiyor ailesinden para almicakmis

Benim babam da enayiydi zaten...

Aynı bahanelerden banada sunuldu 2 gün sonra ev alındı hemde peşin paraya ama ben sesimi çıkarmadım canım bişey demedim sabr ettim sustum.
Herşey zamanla oluyo bi şekilde.
Şuan sen araba aldınız şunu yaptınız deme gibi bi hakkın yok.

Son düzenleme:

Himmmm oyle mi diyosun canim?

O zaman ben de mi ses etmeyim?

Ailesine bisi demedim ztn sadece sevgilime diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…